Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

Da.... Ali ako ih ne budemo slusali i postovali njihove zakone- niko nas nece stititi....moci ce da nas muci i ubije ko hoce,i da ne odgovara za to....
I ne bi se desilo prvi put u istoriji,to su doziveli Romi i Jevreji tokom 2. svetskog rata :(

Zato trebamo da slusamo i ostanemo blizu Boga :) u toru Bozijem i niko preko Isusa ne moze uci unutra

Napolje su ..znas ko :aha:

Vidi se da nisi kršćanka jer kršćanstvo kaže da tjelo je nebitno i ne boj se onoga koji tjelo može da ubije...

Jesam hriscanka- Ljudski je brinuti tj. misliti o posledicama svojih posupaka.... Sta,recimo, da imam muza i malo dete do tad?

Naravno da cu biti u strahu da se meni nesto ne dogodi (neposredno pre Isusovog dolaska).... i ostane mi dete siroce, i suprug udovac ??!

Bolje bi bilo da se to izbegne,ili??

Jesam hriscanka- Ljudski je brinuti tj. misliti o posledicama svojih posupaka.... Sta,recimo, da imam muza i malo dete do tad?

Naravno da cu biti u strahu da se meni nesto ne dogodi (neposredno pre Isusovog dolaska).... i ostane mi dete siroce, i suprug udovac ??!

Bolje bi bilo da se to izbegne,ili??

Ti si samo kršćanka deklarirana ali nisi kršćanin u suštini jer kršćanin se ne boji smrti tjela..

No nemoj ovo shvatiti sada da trebaš ići u krajnosti nego samo primjećujem da od kršćanstva tu u suštini nema ništa.

Ti si samo kršćanka deklarirana ali nisi kršćanin u suštini jer kršćanin se ne boji smrti tjela..

No nemoj ovo shvatiti sada da trebaš ići u krajnosti nego samo primjećujem da od kršćanstva tu u suštini nema ništa.

Ne postujem tebe i ne postujem nista sta pises na ovom forumu (a da sam ja procitala) !

Nista mi pametno nisi rekla... s tim, nebitna si za diskusiju!

Ne postujem tebe i ne postujem nista sta pises na ovom forumu (a da sam ja procitala) !

Nista mi pametno nisi rekla... s tim, nebitna si za diskusiju!

Pa ako sam rekao da nisi kršćanka u suštini a i rekao sam argumentom iz evandjelja ne znači da sam rekao da si neki loš čovjek a ti tako to doživjela kao da je to u pitanju...Zašto?

- - - - - - - - - -

Eleleth, ti si ona?

Misliš ja sam ova Pink Pearl?

Hahaha

Nisam toliko lud još da sam s sobom pričam,jesi muzuvir ti...Ako si na to mislio..

Bolje ti je da po kući radiš nešto korisno,spremaš ručak večeru,dvoriš muža.odgajaš djecu jer tu nikada nije dovoljno truda.
Nu na šta gubiš vrijeme ..Prognoziraš budućnost a lijepo ti piše to nije na vama da znate nego na ocu koji odlučuje..

I to treba raditi.... tacno! Ali kad Bog bude zeleo da dobijem muza i decu :)

I pored toga- mislim da je ova diskusija.... Najvaznija diskusija koju mogu da vodim, i najbolja stvar koju sam ucinila za sebe u poslednjih 5 godina! :)

Lepo odgovarate...

ali šta mislite da li je Eva trebala da odgovara zmiji?

Ona veruje vise godina nego sto ti imas CM na K.. :lol:

Samo je radoznala da sazna vise o otkrivenju :heart: sto je dobro :)

Ona veruje vise godina nego sto ti imas CM na K.. :lol:

Samo je radoznala da sazna vise o otkrivenju :heart: sto je dobro :)

Jest kao i ti,zato je i braniš jer ste nemoćni svi zajedno pred smrti..Bojite se smrti a kršćanin se ne boji smrti.

Bar onda ne pominjte kršćanstvo uopće niti se bavite njime ,reka bi netko da ste kršćani kad vas čita...

- - - - - - - - - -

Poštovani diskutanti,

Ako vam je do chat-a po neobaveznim temama, otvorite sebi takvu temu!

Ovde hrišćani diskutuju o Otkrivenju Isusa Hrista i šta Bog poručuje svima nama grešnicima.

Molim sve vas koje ne interesuje ova diskusija da prestanete da SPAM-ujete temu.
Koliko je sati tamo kod tebe?

Poštovani diskutanti,

Ako vam je do chat-a po neobaveznim temama, otvorite sebi takvu temu!

Ovde hrišćani diskutuju o Otkrivenju Isusa Hrista i šta Bog poručuje svima nama grešnicima.

Molim sve vas, ako vas već ne interesuje ova diskusija, prestanete i nemojte više da SPAM-ujete temu.

Draga SDG,

Ja se interesujem da neko kaze nesto sto potvrdjuje napisano u Bibliji o prorocanstvima..... Do sada ste nesto pametno imali da kazete ti i Glasnik!

A Eleleth i Kamael pisu tamo o nekim istocnjackim bozanstvima i simbolima.... a onda dodju ovde da unose njihova lazna tumacenja...ili me odvracaju od bavljenja ovom temom!

E pa ne moze.... Ako nemate nesto podkrepljeno stihovima iz Biblije da kazete,a vezano zaprorocanstva- nemorate da pisete..Ovu temu sam ja postaila!!!!

Draga SDG,

Ja se interesujem da neko kaze nesto sto potvrdjuje napisano u Bibliji o prorocanstvima..... Do sada ste nesto pametno imali da kazete ti i Glasnik!

A Eleleth i Kamael pisu tamo o nekim istocnjackim bozanstvima i simbolima.... a onda dodju ovde da unose njihova lazna tumacenja...ili me odvracaju od bavljenja ovom temom!

E pa ne moze.... Ako nemate nesto podkrepljeno stihovima iz Biblije da kazete,a vezano zaprorocanstva- nemorate da pisete..Ovu temu sam ja postaila!!!!

Lažna tumačenja?Na osnovu čega si to zaključila?Na osnovu toga jer se bojiš nepoznatoga terena i samim time smrti?

- - - - - - - - - -

Svako se boji ;) Ali ne pokazuje

I Bog zna da se ljudi boje smrti zato ce Isus unistiti smrt :aha:

Hricani su spremni da umru za Isusa - a to je drugo :)

Ne svaki

Kako možeš umrijeti za nekoga tko nije s tobom?
Nejasan si...

To nije strah od smrti..... vec briga za one koji me trebaju na zemlji,a izgubili bi me :) recimo, da maloletno dete izgubi majku....

Ali ti nemaš djete rekla si...Zašto sada lažeš?Znaš li da kršćani ne lažu?

A i da imaš dijete znaš li da je Isus rekao tko ostavi sve i ide za mnome da ima nagradu?O čem ti pričaš?
Ti nisi k od kršćanina kao nitko ovde...

- - - - - - - - - -

Na osnovu toga sto verujes u MERKURA ... nema veze sa Biblijom... odstupi od mene,molim te .

Znaš li ti što je uopće Merkur?Za takvo nešto ne treba vjera.

Malo mučni glavom a ne da vidiš u svemu prijetnju.

Back