Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

Sta ce biti sa ljudima na zemlji koji ne prihvataju Zig Zverin? Hoce im biti preceno smrcu??

U početku će kazne biti oduzimanje svih resursa...

Rev 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

... ali, s obzirom da katastrofe na planeti nisu stale, već naprotiv postaju sve gore i gore...

traži se razlog i optužuju se oni koji ne žele da se odreknu svojih uverenja (poštovanja Sedmog dana)!

Tada se donosi SMRTNI DEKRET na celoj pleneti za ove nepoštovaoce državanih zakona!

ZAPAZITE SLEDEĆE!

Nedeljni zakon traži da ja ne radim nedeljom (prvog dana) i to je OK, ja neću ra radim nedeljom.

Ali, problem je u OBOŽAVANJU a ne u neradu...

zato se TRAŽI od mene DA ODUSTANEM od poštovanja STVORITELJA NEBA I ZEMLJE...

Exo 20:8 Sjeti se da svetkuješ dan subotni.
Exo 20:9 Šest dana radi i obavljaj sav svoj posao.
Exo 20:10 A sedmoga je dana subota, počinak posvećen Jahvi, Bogu tvojemu. Tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
Exo 20:11 Ta i Jahve je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo. Stoga je Jahve blagoslovio i posvetio dan subotni.

Sotona je od Hrista tražio da mu se pokloni (ČIN OBOŽAVANJA)...

Mat 4:9 I reče Mu: Sve ovo daću tebi ako padneš i pokloniš mi se.
Mat 4:10 Tada reče njemu Isus: Idi od mene, sotono; jer stoji napisano: Gospodu Bogu svom poklanjaj se i Njemu jedino služi.

... zato će i od mene dobiti isti odgovor!

...

Poslednja izmena:
...

U 5. pečatu nam se daje na znanje da će mnogi verni ljudi na kraju biti ubijeni:

Rev 6:9 I kad otvori peti pečat, videh pod oltarom duše pobijenih za reč Božiju i za svedočanstvo koje imahu.
Rev 6:10 I povikaše glasom velikim govoreći: Dokle, Gospodaru Sveti i Istiniti! Ne sudiš i ne kaješ krv našu na onima što žive na zemlji?
Rev 6:11 I dane biše svakome od njih haljine bele, i rečeno im bi da počinu još malo vremena, dokle se navrše i drugari njihovi i braća njihova, koji valja da budu pobijeni kao i oni.

Meni bi bila čast da budem ubrojen među brojne mučenike iz prošlosti...

Heb 11:35 Žene primiše svoje mrtve iz vaskrsenja; a drugi biše pobijeni, ne primivši izbavljenje, da dobiju bolje vaskrsenje;
Heb 11:36 A drugi ruganje i boj podnesoše, pa još i okove i tamnice;
Heb 11:37 Kamenjem pobijeni biše, pretrveni biše, iskušani biše, od mača pomreše; idoše u kožusima i u kozjim kožama, u sirotinji, u nevolji, u sramoti;
Heb 11:38 Kojih ne beše dostojan svet, po pustinjama potucaše se, i po gorama i po pećinama i po rupama zemaljskim.
Heb 11:39 I ovi svi dobivši svedočanstvo verom ne primiše obećanja;
Heb 11:40 Jer Bog nešto bolje za nas odredi, da ne prime bez nas savršenstva.

to su bili najbolji ljudi iz svih vremena!

Poslednja izmena:
E pa vidite, to su vazne informacije..jer sam ja odnekud cula da je vreme milosti "mozda" vec proslo... i da se verni "mozda" vec uzalud trude da obrate drage ljude koji su mozda na pogresnom putu....
Ova informacija je,dakle , bez sumnje netacna....

Isto tako,kroz istoriju si holjade i hiljade hriscana bivali ubijeni....Neko mi je rekao da u poslednje vreme ni jedna osoba nece biti ubijena zbog svoje vere- jer to onda nece biti na svedocanstvo nikom...

Ali ovaj stih Otkrivenje 6,11 sve govori..... :(

E pa vidite, to su vazne informacije..jer sam ja odnekud cula da je vreme milosti "mozda" vec proslo... i da se verni "mozda" vec uzalud trude da obrate drage ljude koji su mozda na pogresnom putu....
Ova informacija je,dakle , bez sumnje netacna....

Znate onima kojima je mnogo dato, mnogo će se tražiti od njih...

Luk 12:47 A onaj sluga koji zna volju gospodara svog, i nije se pripravio, niti učinio po volji njegovoj, biće vrlo bijen;
Luk 12:48 A koji ne zna pa zasluži boj, biće malo bijen. Kome je god mnogo dano mnogo će se iskati od njega; a kome predaše najviše najviše će iskati od njega.

igranje sa grehom neće proći bez posledica za one koji poznaju istinu, jer ako se probude tek na kraju, onda će zaista biti izgubljeni (ako se sećate parabole o deset devojaka - Metej 25. glava).

Ako znate da biblijski simbol žene predstavlja crkvu... Hristos upozorava verne ljude da se ne zadovolje samo sa POZNAVANJEM ČINJENICA...

Mat 25:1 Tada će biti carstvo nebesko kao deset devojaka koje uzeše žiške svoje i iziđoše na susret ženiku.
Mat 25:2 Pet od njih behu mudre, a pet lude.
Mat 25:3 I lude uzevši žiške svoje ne uzeše sa sobom ulja.
Mat 25:4 A mudre uzeše ulje u sudovima sa žišcima svojim.
Mat 25:5 A budući da ženik odocni, zadremaše sve, i pospaše.
Mat 25:6 A u ponoći stade vika: Eto ženika gde ide, izlazite mu na susret.
Mat 25:7 Tada ustaše sve devojke one i ukrasiše žiške svoje.
Mat 25:8 A lude rekoše mudrima: Dajte nam od ulja svog, jer naši žišci hoće da se ugase.
Mat 25:9 A mudre odgovoriše govoreći: Da ne bi nedostalo i nama i vama, bolje je idite k trgovcima i kupite sebi.
Mat 25:10 A kad one otidoše da kupe, dođe ženik, i gotove uđoše s njim na svadbu, i zatvoriše se vrata.
Mat 25:11 A posle dođoše i one druge devojke govoreći: Gospodaru! Gospodaru! Otvori nam.
Mat 25:12 A On odgovarajući reče im: Zaista vam kažem: ne poznajem vas.
Mat 25:13 Stražite dakle, jer ne znate dan ni čas u koji će Sin čovečiji doći.

... jer ispravne informacije nikoga neće spasti (Sotona i njegovi anđeli znaju celu istinu, ali oni se NE POKORAVAJU istini... oni ratuju protiv istine izmišljajući sve moguće zablude i prevare).

Treba pobediti...

(poslednja biblijska knjiga stalno ponavlja "KOJI POBEDI")

Isto tako,kroz istoriju si holjade i hiljade hriscana bivali ubijeni....Neko mi je rekao da u poslednje vreme ni jedna osoba nece biti ubijena zbog svoje vere- jer to onda nece biti na svedocanstvo nikom...

Ali ovaj stih Otkrivenje 6,11 sve govori..... :(

Ako je Hrist završio svoje posredovanje kao sveštenik i obukao carsku odeću i krenuo sa svim anđelima na zemlju, to znači da ako mi grešnici učinimo JEDAN GREH onda nas on isključuje sa neba...

ali postojaće ljudi koji su razvili savršen karakter i koji žive godinama bez greha, kao Enoh što je živeo bez greha...

Gen 5:21 A Enoh požive šezdeset pet godina, i rodi Matusala;
Gen 5:22 A rodiv Matusala požive Enoh jednako po volji Božjoj trista godina, rađajući sinove i kćeri;
Gen 5:23 Tako požive Enoh svega trista šezdeset pet godina;
Gen 5:24 I živeći Enoh jednako po volji Božjoj, nestade ga jer ga uze Bog.

Zanimljivo je primetiti da je Enoh od svoje 65 godine od kada je postao otac (dobivši sina Matusala) živeo JEDNAKO PO VOLJI BOŽJOJ...

očigledno da je shvatio Božju ljubav mnogo bolje od kada je iskusio ljubav i brigu prema svome sinu...

eto mi grešnici iz iskustva shvatamo šta je ljubav a šta je greh (posledice greha)...

mnogo je bolje da se naučimo iz iskustva drugih. Na primer, možemo se učiti mudrosti od brojnih saveta koja nam upućuje mudri Solomon (moja najomiljenija knjiga).

: )

Ne moramo baš sve probati, zar ne? Možemo zaključiti da je greh destruktivan i iz iskustva drugih...

i zašto bi sebe gurnuli u ropstvo greha i time dovodili sebe u opasnost da se ne možemo izvući

zar ne vidimo da mnogi odlučuju da se ne odvoje od greha? Greh zaista ljude temeljno promeni da oni NE ŽELE da se više odvoje od njega...

BEZ OBZIRA NA BOŽJA UPOZORENJA
BEZ OBZIRA NA RAZUM
BEZ OBZIRA NA POSLEDICE

Greh je destruktivan i uništiće sve one koji odlažu da se pokaju!

: (

Poslednja izmena:
Ok... dakle Isus izlazi iz Svetinje nad svetinjama, kada se vec sva prorocanstva ostvare na zemlji...i nakon toga (verovatno) 3 dana Isus dolazi....

Sta ce biti sa ljudima na zemlji koji ne prihvataju Zig Zverin? Hoce im biti preceno smrcu??

Kada se sve trube oglase i nakon sto svi andjeli proliju case gneva na zemlju

Zadnji znak je pomracenje sunca i meseca :)

Ko ne prihvati bice ubijen ( mozda simbolicki mrtav )

Zig moze da bude nesavrsenost ljudska i ovaj svet koji svkog coveka primorava da bude nesavrsen jos vise cineci losa dela ;)

Svi znamo da koji cine zlo oni napreduju u ovom svetu sotone - tako da ko zeli da bude ziv mora da primi Zig trostrukog nesavrsenstva 666 :aha:

Budes dobar i zivis po Bozijoj volji - umreces izolovan jer ce te svet odbaciti

To je taj zig koji primaju na Celo = zle misli, na Ruku = zla dela

Mislim da je za sve nas najvažnije da se pozabivimo sami sobom...

da se suočimo sa istinom, da priđemo Bogu takvi kakvi jesmo i da tražimo oproštaj i pobedu nad svakom manom... ne dajte se pravariti, Bog se ne da ružiti, što čovek poseje to će i požnjeti, ako odlučimo da zadržimo greh, ma kako to malo izgledalo, taj greh nas odvaja od Boga i bićemo izgubljeni...

Rom 6:12 Da ne caruje, dakle, greh u vašem smrtnom telu, da ga slušate u slastima njegovim;
Rom 6:13 Niti dajte udova svojih grehu za oružje nepravde; nego dajte sebe Bogu, kao koji ste živi iz mrtvih, i ude svoje Bogu za oružje pravde.
Rom 6:14 Jer greh neće vama ovladati, jer niste pod zakonom nego pod blagodaću.
Rom 6:15 Šta dakle? Hoćemo li grešiti kad nismo pod zakonom nego pod blagodaću? Bože sačuvaj!
Rom 6:16 Ne znate li da kome dajete sebe za sluge u poslušanje, sluge ste onog koga slušate, ili greha za smrt, ili poslušanja za pravdu?
Rom 6:17 Hvala, dakle, Bogu što bivši robovi grehu poslušaste od srca tu nauku kojoj se i predadoste.
Rom 6:18 Oprostivši se, pak, od greha postaste sluge pravdi.
Rom 6:19 Kao čovek govorim, za slabost vašeg tela. Jer kao što dadoste ude svoje za robove nečistoti i bezakonju na bezakonje, tako sad dajte ude svoje za sluge pravdi na posvećenje.
Rom 6:20 Jer kad bejaste robovi grehu, prosti bejaste od pravde.
Rom 6:21 Kakav dakle onda imadoste plod za koji se sad stidite? Jer je onog kraj smrt.
Rom 6:22 A sad oprostivši se od greha, i postavši sluge Božje, imate plod svoj na posvećenje, a kraj život večni.
Rom 6:23 Jer je plata za greh smrt, a dar Božji je život večni u Hristu Isusu Gospodu našem.

... zato, tražimo svi od Boga da nam da POBEDU nad svakom manom, nad svakim grehom, nad svakom navikom koja vređa Boga!

Poslednja izmena:
Ko ne prihvati bice ubijen ( mozda simbolicki mrtav )

Zig moze da bude nesavrsenost ljudska i ovaj svet koji svkog coveka primorava da bude nesavrsen jos vise cineci losa dela ;)

Svi znamo da koji cine zlo oni napreduju u ovom svetu sotone - tako da ko zeli da bude ziv mora da primi Zig trostrukog nesavrsenstva 666 :aha:

Budes dobar i zivis po Bozijoj volji - umreces izolovan jer ce te svet odbaciti

To je taj zig koji primaju na Celo = zle misli, na Ruku = zla dela

Ne verujes u RFID Chips?

16. И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима,
17. Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звијери, или број имена њезина.

Ne verujes u RFID Chips?

16. И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима,
17. Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звијери, или број имена њезина.

Ne verujem :)

Jer cip mozes ukloniti ako odseces ruku ili hiruskim putem ;)

A ovaj zig kada primis ostaje vecno :)

Licnu kartu mozes da bacis i pasos i da ti Bog oprosti zbog ziga ali kada primis zig = Zla dela koja pocinis sluzeci zveri onda to ostaje urezano :aha:

Poslednja izmena:
A kako tumacis ovo daneces moci ni da kupis ni da prodas.... ako nemas "Zig Zveri"

Pa jednostavno ako se ne klanjas zveri i cini ono sto trazi od tebe - a to je nesto sto je zlo verovatno i vredja Boga i protv Bozije volje je onda ne mozes trgovati u sotoninom svetu :mrgreen:

mozda ce te oznaciti nekako i neces moci ni da kupujes jer nisi deo Zver sekte :lol: Mozda ces morati javno da se odreknes Boga i priznas zver kao Boga i daju ti propusnicu da kupujes :lol:

Mozda se radi o pravom klanjanju nekoj ikoni koju zver ( politika ili neki buduci svetski vodja postavi )

Znaci imamo primanje Ziga i klanjanje ikoni Zveri = ko ne cini zle stvari i ne pokloni se liku Zveri biva oznacen nekako i ne moze nigde da kupuje jer zakon ce kaznjavati ko prodaje takvim osobama

Haha...SDG je rekla nesto zanimljivo... za tih poslednjih 7,5 dana,koliko je izracunato .... da ni verni nece imati Isusa koji moli za njihove grehe. Znaci... da ako pocinimo i jedan greh za tih 7,5 dana- necemo se spasiti :/

Ali svi oni koji budu radi Hrista i Njegovog zakona pretrpeli smrt, dobiće večni život!

Mnogi ljudi neće imati godine i decenije za pripremu karaktera! Mnogi će tada hrabro stati uz istinu i položiti život svoj (za svedočanstvo svim narodima)...

ali kada se budu pobili svi ovi verni ljudi koji su prihvatili istinu i kada svi ljudi budu doneli odluku da odbace Boga, da li bi tada imalo svrhe da se pobiju i ostali verni ljudi (144.000)? Njihova smrt neće obratiti nikoga više, samo bi obradovala Sotonu i njegove sledbenike!

Ne! Ovi ljudi neće biti pobijeni...

Rev 14:1 I videh, i gle, Jagnje stajaše na gori sionskoj, i s Njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime Oca Njegovog napisano na čelima svojim.
Rev 14:2 I čuh glas s neba kao glas voda mnogih, i kao glas groma velikog; i čuh glas gudača koji guđahu u gusle svoje.
Rev 14:3 I pevahu kao novu pesmu pred prestolom i pred četiri životinje i pred starešinama: i niko ne mogaše naučiti pesme, osim onih sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje.
Rev 14:4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.
Rev 14:5 I u njihovim ustima ne nađe se prevara, jer su bez mane pred prestolom Božijim.

Ti ljudi su DOKAZ odbrane pred celim svemirom, da se Božji zakon može držati bez obzira na okolnosti. To je poslednji udarac Sotoninoj optužbi, da se Božji zakon ne može održati...

144.000 neće biti pobijeni!

Poslednja izmena:
Ali svi oni koji budu radi Hrista i Njegovog zakona pretrpeli smrt, dobiće večni život!

Mnogi ljudi neće imati godine i decenije za pripremu karaktera! Mnogi će tada hrabro stati uz istinu i položiti život svoj (za svedočanstvo svim narodima)...

ali kada se budu pobili svi ovi verni ljudi koji su prihvatili istinu i kada svi ljudi budu doneli odluku da odbace Boga, da li bi tada imalo svrhe da se pobiju i ostali verni ljudi (144.000)? Njihova smrt neće obratiti nikoga više, samo bi obradovala Sotonu i njegove sledbenike!

Ne! Ovi ljudi neće biti pobijeni...

Rev 14:1 I videh, i gle, Jagnje stajaše na gori sionskoj, i s Njim sto i četrdeset i četiri hiljade, koji imahu ime Oca Njegovog napisano na čelima svojim.
Rev 14:2 I čuh glas s neba kao glas voda mnogih, i kao glas groma velikog; i čuh glas gudača koji guđahu u gusle svoje.
Rev 14:3 I pevahu kao novu pesmu pred prestolom i pred četiri životinje i pred starešinama: i niko ne mogaše naučiti pesme, osim onih sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje.
Rev 14:4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.
Rev 14:5 I u njihovim ustima ne nađe se prevara, jer su bez mane pred prestolom Božijim.

Ti ljudi su DOKAZ odbrane pred celim svemirom, da se Božji zakon može držati bez obzira na okolnosti. To je poslednji udarac Sotoninoj optužbi, da se Božji zakon ne može održati...

144.000 neće biti pobijeni!

Ali 144 000 su oni NAJVERNIJI iz poslednje generacije...da?

A sta ako neko ne prihvati Nedeljni Zakon, i ne prihvati Zig Zverin.... s tim i bude spasen! Ali nije savrsen,i ne spadne u onih 144 000 najpravedniji...

Moze da se desi da zbog toga bude ubijen neposredno pre Hristovog Dolaska- nebitno,od vlade..ili nekog koga nervira sto se ta osoba inati i nece da prihvati ovozemaljske zakone....

Ja ipak mislim da ce biti nesto konkretno- NAJVEROVATNIJE ovaj Chip...

Ne bi dala da mi ga ugrade...taman prosla kroz najstrasnija mucenja....

Malopre mi je SDG otkrila da cemo biti i ubijani...... :( Otkrivenje 6, 11

Ne plasi se - Bog ce spasiti svoje vernike :)

Sta sam sve preziveo do sada uz Boziju pomoc i zastitu - znam da me Bog cuva od zla dobro :cool:

A sta ako neko ne prihvati Nedeljni Zakon, i ne prihvati Zig Zverin.... s tim i bude spasen! Ali nije savrsen,i ne spadne u onih 144 000 najpravedniji...

Moze da se desi da zbog toga bude ubijen neposredno pre Hristovog Dolaska- nebitno,od vlade..ili nekog koga nervira sto se ta osoba inati i nece da prihvati ovozemaljske zakone....

Bolje ti je da po kući radiš nešto korisno,spremaš ručak večeru,dvoriš muža.odgajaš djecu jer tu nikada nije dovoljno truda.
Nu na šta gubiš vrijeme ..Prognoziraš budućnost a lijepo ti piše to nije na vama da znate nego na ocu koji odlučuje..

Bolje ti je da po kući radiš nešto korisno,spremaš ručak večeru,dvoriš muža.odgajaš djecu jer tu nikada nije dovoljno truda.
Nu na šta gubiš vrijeme ..Prognoziraš budućnost a lijepo ti piše to nije na vama da znate nego na ocu koji odlučuje..

I to treba raditi.... tacno! Ali kad Bog bude zeleo da dobijem muza i decu :)

I pored toga- mislim da je ova diskusija.... Najvaznija diskusija koju mogu da vodim, i najbolja stvar koju sam ucinila za sebe u poslednjih 5 godina! :)

Ne plasi se - Bog ce spasiti svoje vernike :)

Sta sam sve preziveo do sada uz Boziju pomoc i zastitu - znam da me Bog cuva od zla dobro :cool:

Da.... Ali ako ih ne budemo slusali i postovali njihove zakone- niko nas nece stititi....moci ce da nas muci i ubije ko hoce,i da ne odgovara za to....
I ne bi se desilo prvi put u istoriji,to su doziveli Romi i Jevreji tokom 2. svetskog rata :(

Spasenje dobijate na dar - VEROM...

Joh 3:15 Da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni:
Joh 3:16 Jer Bogu tako omile svet da je i Sina svog Jedinorodnog dao, da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni.
Joh 3:17 Jer Bog ne posla Sina svog na svet da sudi svetu, nego da se svet spase kroza Nj.
Joh 3:18 Koji Njega veruje ne sudi mu se, a koji ne veruje već je osuđen, jer ne verova u ime Jedinorodnog Sina Božijeg.

Verom prihvatate Hrista, verom prihvatate i Svetoga Duha (Hristovog zamenika)...

Joh 14:15 Ako imate ljubav k meni, zapovesti moje držite.
Joh 14:16 I ja ću umoliti Oca, i daće vam drugog utešitelja da bude s vama vavek:
Joh 14:17 Duha istine, kog svet ne može primiti, jer Ga ne vidi niti Ga poznaje; a vi Ga poznajete, jer u vama stoji, i u vama će biti.

Joh 14:20 U onaj ćete vi dan doznati da sam ja u Ocu svom, i vi u meni, i ja u vama.
Joh 14:21 Ko ima zapovesti moje i drži ih, on je onaj što ima ljubav k meni; a koji ima ljubav k meni imaće k njemu ljubav Otac moj; i ja ću imati ljubav k njemu, i javiću mu se sam.
Joh 14:22 I reče Mu Juda, ne Iskariotski: Gospode! Šta je to da ćeš se nama javiti a ne svetu?
Joh 14:23 Isus odgovori i reče mu: Ko ima ljubav k meni, držaće reč moju; i Otac moj imaće ljubav k njemu; i k njemu ćemo doći, i u njega ćemo se staniti.

Verom Hrist živi u verniku i daje mu pobedu nad grehom!

1Jn_3:6 Koji god u Njemu stoji ne greši; koji god greši ne vide Ga niti Ga pozna.

1Jn_3:9 Koji je god rođen od Boga ne čini greha, jer Njegovo seme stoji u njemu, i ne može grešiti, jer je rođen od Boga.

1Jn_5:16 Ako ko vidi brata svog gde greši greh ne k smrti, neka moli, i daće mu život, onima koji greše ne k smrti. Ima greh k smrti: za taj ne govorim da moli.

1Jn_5:18 Znamo da nijedan koji je rođen od Boga, ne greši, nego koji je rođen od Boga čuva se, i nečastivi ne dohvata se do njega.

Greh je problem! Tu je počelo zlo i tu se završava! Hristos nam daje slobodu - pobedu nad grehom!

Hrist je oslobađao ljude od demona dok je hodao zemljom!

Setite se kako je Marija Magdalena bila odana Isusu Hristu... pa ipak u njoj je bilo 7 đavola:

Mar_16:9 A Isus ustavši rano u prvi dan nedelje javi se najpre Mariji Magdalini, iz koje je isterao sedam đavola.

Luk_8:2 I neke žene koje behu isceljene od zlih duhova i bolesti: Marija, koja se zvaše Magdalina, iz koje sedam đavola iziđe,

Ne znam šta znače ovih 7 đavola, da li to predstavlja 7 smrtnih greha ili ne, ne znam, ali znam da je Marija postala najodanija Hristova sledbenica i da je pokazala...

LJUBAV

i to takvu ljubav i takvu zahvalnost kakvu nije pokazao NIJEDAN od Hristovih učenika dok je bio živ. Zapravo svi muški se razbežali nakon hapšenja (baš divna solidarnost prijatelja, zar ne).

A Marija je bila poslednja na grobu i prva na vaskrsenju! Osoba koja je bila prebivalište đavola (palih anđela).

Bog i danas nudi istim takvim grešnicima PONUDU MILOSTI...

zašto ne biste i Vi (svi koji čitate) postali slobodni od greha i đavola!? Svima je Hrist ponudio slobodu, ali mi moramo dati pristanak (samo mi možemo otvoriti vrata naših srca)...

7. CRKVA LAODIKEJA

Rev 3:14 I anđelu laodikijske crkve napiši: Tako govori Amin, Svedok Verni i Istiniti, Početak stvorenja Božijeg:
Rev 3:15 Znam tvoja dela da nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć!
Rev 3:16 Tako, budući mlak, i nisi ni studen ni vruć, izbljuvaću te iz usta svojih.
Rev 3:17 Jer govoriš: Bogat sam, i obogatio sam se, i ništa ne potrebujem; a ne znaš da si ti nesrećan, i nevoljan, i siromah, i slep, i go.
Rev 3:18 Savetujem te da kupiš u mene zlato žeženo u ognju, da se obogatiš; i bele haljine, da se obučeš, i da se ne pokaže sramota golotinje tvoje; i masti očnom pomaži oči svoje da vidiš.
Rev 3:19 Ja koje god ljubim one i karam i poučavam; postaraj se dakle, i pokaj se.
Rev 3:20 Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj iotvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom.
Rev 3:21 Koji pobedi daću mu da sedne sa mnom na prestolu mom, kao i ja što pobedih i sedoh s Ocem svojim na prestolu Njegovom.
Rev 3:22 Ko ima uho neka čuje šta govori Duh crkvama.

Ali istina je da moramo POBEDITI (21. stih)!

Poslednja izmena:
Da.... Ali ako ih ne budemo slusali i postovali njihove zakone- niko nas nece stititi....moci ce da nas muci i ubije ko hoce,i da ne odgovara za to....
I ne bi se desilo prvi put u istoriji,to su doziveli Romi i Jevreji tokom 2. svetskog rata :(

Vidi se da nisi kršćanka jer kršćanstvo kaže da tjelo je nebitno i ne boj se onoga koji tjelo može da ubije...

Back