Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.769

Svakako smo u Gornjim Nedeljicama uskoro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу замислити колоне демонстраната крећу ка ЕКСПОу
Вучић изводи сву војску и полицију, окружује ЕКСПО
Грађевинци убрзано праве зид као у Гази
Странци се крсте ...![]()
Fantastična vest koja dokazuje da su Studenti ali i Zborovi građana (koji su formirani na predlog Studenata) već promenili Srbiju (jer Zboprovi građana su ti koji su u Srbiji zabranili kopanje litijuma jer niko ne sme da počne da kopa litijum jer zna da bi bio ubijen posle pola sata i da policija nebi mogla da ga zaštiti i to je jasno )O tome da od kopanja nema ništa sam pisao i ranije. Evo i zvanične potvrde.
https://www.dw.com/sr/nemački-stručnjak-za-dw-projekat-jadar-je-propao/a-73971529
Još jedan poraz Esenes kriminalaca. Sledeći će biti izbori na kojima padaju i kad im se use remo u Expo 2027 i kada se ta pljačka veka ne bude održala!
Ja sam potpuno siguran da bi u Srbiji onaj ko pokuša da kopa litijum bi bio ubijen, i potpuno sam siguran da niko nebi odgovarao zbog toga i da niko nebi bio u zatvoru zbog toga.Hahaha
Kakvo ce to biti budjenje kada bude i expa i kopanja sa ludjom Vucicem ili bez njega.
Ti tvoji ako dpdju nekada na vlast ce da kopaju litijum i srecni da igoste na expo 2027. svjetske hohstaplere.Ja sam potpuno siguran da bi u Srbiji onaj ko pokuša da kopa litijum bi bio ubijen, i potpuno sam siguran da niko nebi odgovarao zbog toga i da niko nebi bio u zatvoru zbog toga.
Nisam Tarabić ni Nostrdamus ali vidim ovo događanje, neko krene u nekoj Opštini u Srbiji da kopa litijum i posle pola sata dođu Zborovi građana i ubiju ga, i onda vidim da policija uhapsi jedno dvojicu možda trojicu ubica , i onda Zborovi građana kreću u proteste i ta dvojica ili trojica bivaju pušteni posle 48h
Možemo samo da polemišemo za koliko dana bi ti bili pušteni i da zbog ubistva onih koji bi pokušali da kopaju litijum da niko nebi bio u zatvoru.
Jer podsetiću Vučić je prevario glasače na izborima jer je pre izbora rekao da je Rio Tinto zabranjen, i on sad nema glasove sa izbora koji mu dozvoljavaju kopanje litijuma, i bio bi odgovioran za žrtve koje bi se desile i nikog nebi smeo da uhapsi nego bi bežao od te teme
Ajde ti sada meni odgovori ko je lud da pokuša da kopa litijum u takvim uslovima u nekoj državi ?
Прошле године, крај септембра - почетак октобра, зове мене једна фирма да дамо понуду (фирма у којој радим) за извођење машинских радова на неким објектима на EXPO градилишту.Nece biti nikakvog EXPa, od toga mogu isto da se oproste.
Naravno nece niko da rizikuje zato sto oni hoce sve na brzinu i bez dozvola da rade.Прошле године, крај септембра - почетак октобра, зове мене једна фирма да дамо понуду (фирма у којој радим) за извођење машинских радова на неким објектима на EXPO градилишту.
Навалили они као да сутра не постоји, звали су нас буквално 2-3 пута дневно. Неколико дана сам се убеђивао са власником фирме да не конкуришемо за такве послове јер ко са оваквом државом сарађује а није њихов играч тај прође као бос по трњу.
Дали понуду и буквално истог дана позову нас и кажу да је понуда прихваћена и да можемо одмах да почнемо са припремама за почетак радова.
Наравно да нисам никакаве припреме почео јер је много позиција било недоречено у понуди и предлогу уговора.
Више нас нико није позвао. Исту причу чуо сам од неколико фирми да би прошле недеље добио информацију да су Кинези добили готово све да раде.
Eto, prosto. Valjda je iz ovoga jasno, čemu služi srpska intelegencija, takoreći intelegencija?Прошле године, крај септембра - почетак октобра, зове мене једна фирма да дамо понуду (фирма у којој радим) за извођење машинских радова на неким објектима на EXPO градилишту.
Навалили они као да сутра не постоји, звали су нас буквално 2-3 пута дневно. Неколико дана сам се убеђивао са власником фирме да не конкуришемо за такве послове јер ко са оваквом државом сарађује а није њихов играч тај прође као бос по трњу.
Дали понуду и буквално истог дана позову нас и кажу да је понуда прихваћена и да можемо одмах да почнемо са припремама за почетак радова.
Наравно да нисам никакаве припреме почео јер је много позиција било недоречено у понуди и предлогу уговора.
Више нас нико није позвао. Исту причу чуо сам од неколико фирми да би прошле недеље добио информацију да су Кинези добили готово све да раде.
То си у праву 100%.Naravno nece niko da rizikuje zato sto oni hoce sve na brzinu i bez dozvola da rade.
Промашио си, није уопште било у том контексту.Eto, prosto. Valjda je iz ovoga jasno, čemu služi srpska intelegencija, takoreći intelegencija?
"Mnogo pozicija bilo nedorečeno?" a ljudi neće da smetaju poslodavcima i pitaju šta ih zanima.....Kinezi pitali i dobili odgovor, pa rade, a srpska državna firma traži pare za plate iz budžeta....
Odlična priča o sistemu štogore to bolje...i zašto rade kinezi, a ne naše firme....
Ima ga i u Nemackoj ali jos uvek ne kopaju.Ovo nije dobra većsjajna vest
Jer jer litijumski otpad trajno zagadi zenmlju i vodotokove.
PS Najviše Li u EU ima u Francuskoj
A oni ga kopali i Srbiji ...
Najjace je kada u firmu dolazi famozni HASAP! Sredjivanje, glancanje ovo ono a nikada nisam video tog coveka/zenu.То си у праву 100%.
Ја сам до сада, једном доживео, али знам неке колеге који су више пута имали ситуацију, да када дође државна комисија која врши технички пријем објеката у којима се налазе и раде системи који могу изазавати пожаре, дим и гушења или експлозије, да чланови државне комисије те позову и питају да на лицу места им неко објасни како тај систем функционише и чему шта служи у том систему.
Ј..ебо га онај ко га поставио на то место. Ја сам тај који треба да дрхти испред њега да ли сам добро прорачунао, пројектовао, извео, направио, повезао а не он да пита како то ради.
HahahaNemačka sekretarka Brantner: Nije pitanje da li će se litijum kopati u Srbiji, nego ko će to uraditi
https://balkangreenenergynews.com/r...itijum-kopati-u-srbiji-nego-ko-ce-to-uraditi/