Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 184.321
Ne puno , oko 100 000 dinara.
Sredice to.
Znaci castio si stranog gazdu banke sa 100.000 din. Fino. I ja sa par hiljada.
A jaguarka sa nekoliko miliona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne puno , oko 100 000 dinara.
Sredice to.
To se desi u SRJ kada zaposle neke sa Golije , do juce cuvale krave i ovce etc
Šta bi, nije ti baš dobro? Neko ti srušio kulu od peska?
Izgubio i on pare tamo . Razumi ga. Malo je besan.
Evo sve suze ronim , lolZnaci castio si stranog gazdu banke sa 100.000 din. Fino. I ja sa par hiljada.
A jaguarka sa nekoliko miliona.
Evo sve suze ronim , lol
Aj iskreno pa tebi je prvi bankomat od kuce na 150km ... sta se ti toliko brines za nas koji imamo pristup bankomatu na 5minuta peske od kuce.Banka se ponela ekstremno neprofesionalno.
Nista nisu obavestili nas klijente. Nikakav SMS obavestenje nista.
Citao sam da NBS resava problem sa njima , ovo mora da se resi u toku dana.Drzava garantuje stedne uloge do 50 000 evra. Sumnjam da neko u takvoj mobilnoj banci drzi neki veliki novac .ovo je izglada banka preko internet naloga za placanje tekucih racuna bez odlaska na salter.Mozda do 1000evra na racunu.
Ne verujem da moze tako brzo. Verovatno je odgovorno lice pokralo novac i pobeglo iz zemlje jos u petak,pa dok se ne utvrdi koja je cifra u pitanju ,ko je jos odgovoran da se saslusaju ,trebace bar nedelju dana. Moguce je da je novac i opran ili su ga odneli u neku zemlju odakle nam ih nece vratiti npr .Ukrajina ,Kosovo?Citao sam da NBS resava problem sa njima , ovo mora da se resi u toku dana.
Ne verujem da moze tako brzo. Verovatno je odgovorno lice pokralo novac i pobeglo iz zemlje jos u petak,pa dok se ne utvrdi koja je cifra u pitanju ,ko je jos odgovoran da se saslusaju ,trebace bar nedelju dana. Moguce je da je novac i opran ili su ga odneli u neku zemlju odakle nam ih nece vratiti npr .Ukrajina ,Kosovo?