aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 6.940
Cenim skromnost kod žena. Mada možda glumata da se nasekirao.Ma meni radost i što se Dodik nasekiraogolema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim skromnost kod žena. Mada možda glumata da se nasekirao.Ma meni radost i što se Dodik nasekiraogolema.
Visoki predstavnik Kristijan Šmit, nametnuo je dvije odluke koje se odnose na skidanje blokade sa akciza od putarina i na integritet izbornog procesa. Novcem od akciza RS, biće isplaćen Viadukt.Ne, opet lažeš. Možemo ovako danima.
U Kalesiju. Nije lako naći neko mjesto za odmor na 23% BiH.Nemam ti ja vremena za danima ovako, tražim gdje na ljetovanje![]()
Ma kakvo glumatanje, fras će ga strefitiCenim skromnost kod žena. Mada možda glumata da se nasekirao.![]()
Tursku bih ali već bila prošli mjesec, sad mi pretoplo, možda neka Španija ili MaldiviU Kalesiju. Nije lako naći neko mjesto za odmor na 23% BiH.
Moraš ili kod Srba ili Hrvata.
Neće, novac će biti prebačen na račun za koji ministarstvo finansija BiH tvrdi da je nemoguće provjeriti.Visoki predstavnik Kristijan Šmit, nametnuo je dvije odluke koje se odnose na skidanje blokade sa akciza od putarina i na integritet izbornog procesa. Novcem od akciza RS, biće isplaćen Viadukt.
Ćuti, ni za Kalesiju nisi.Tursku bih ali već bila prošli mjesec, sad mi pretoplo, možda neka Španija ili Maldivi![]()
Drži se Sokolović Kolonije i Željeznice i plaćaj dugoveĆuti, ni za Kalesiju nisi.
Vi i dalje fakat vjerujete vašim političarima i propranim vijestima na tv-u?Neće, novac će biti prebačen na račun za koji ministarstvo finansija BiH tvrdi da je nemoguće provjeriti.
Ja već u Budvi, šta je sa tobom?Drži se Sokolović Kolonije i Željeznice i plaćaj dugove![]()
Veze ti nemaš, tada je na vlasti bio PDP a da se radi o prevari pišu čak i vaši federalni portali.Vi i dalje fakat vjerujete vašim političarima i propranim vijestima na tv-u?![]()
Nebitan je Dodik.Nemac je tu da zavadja,a ne da miri.Radiio bi to i da su najposteniji ljudi na vlasti.Lepo sam rekao da se zameranje zapadu ne isplati.
Ali Dodik ne zna za drugačije. Putinov potrčko. I sad će ceo narod da nahebe.
A kao ne bi nayebao da ih je Dodik slušao? Šmit ne bi bio umješan u milionsku aferu? Ne budi smješan.
Kojom saradnjom? Onu uopšte ne nude niti traže saradnju, oni otimaju i pljačkaju.Zašto bi slušao, nije ovde izbor između pokornosi i inata. Poenta je da budeš kvalitetan lider koji će se saradnjom sa drugima izboriti za svoju državu i narod. Ovde stalno imamo nekakav podanički mentalitet, navodno svi nešto hoće da nas satru, ali mi se inatimo... mislim kakve bezvezarije. Tragedija Srbija je što vazda pronalaze nekakve krš lidere.
Žalite se precedniku. Siguran sam da će precednik uraditi sve da se dobrim bosancima ne otmu pare.Јedinstven odgovor zvaničnika Srpske na samovolju Šmita - "Vijadukt" prevara vijeka, tužićemo BiH (VIDEO)
Nova samovolja Kristijana Šmita. Danas je saopštio da nameće dvije odluke -jednu, da se sa jedinstvenog računa Centralne banke BiH, novcem Republike Srpske isplati 120 miliona duga slovenačkom Vijaduktu i drugu, da se za nabavku izborne tehnologije, sredstva obezbijede iz profita Centralne banke. Iz Republike Srpske jedinstven odgovor - odluke su neprihvatljive, slijede istrage i tužbe protiv BiH i Šmita. Predsjednik Milorad Dodik najavio je da će dati trajni nalog MUP-u Srpske, da istražuje Kristijana Šmita i kada ode iz BiH, a Branislava Borenovića iz PDP-a zbog povezanosti sa aferom Vijadukt.
Kristijan Šmit legimitet - nema. Izabran za visokog predstavnika u skladu sa procedurama - nije. I da jeste, bonska ovlašćenja - nema. Da nameće odluke - ne može. Ali, čini to. Ponovo na račun Republike Srpske. I tome se mora stati u kraj. Vijadukt je neviđena pljačka, na kojoj Šmit želi da profitira, upozorava predsjednik Srpske Milorad Dodik.
- Mi ćemo tužiti BiH, a pošto se Šmit zaštitio da ne smije niko da ga tuži i nijedan sud da raspravlja njegova djela i nedjela, tražimo način da ga tužimo u Njemačkoj, za sve što je ovdje uradio. EU poručujemo da samo ukidanjem Šmitove odluke koje zadiru ustavno pravni poredak Republike Srpske i BiH u cjelini, ako hoće normalizaciju i evropski put, moraju da budu ukinute - rekao je Dodik.
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=607436
21. vijek, čovjek dođe iz Njemačke i upravlja budžetom druge države preusmjeravajući novac na neka ostrva i sumnjive račune.
Demokratske vrijednosti EU fašista vidljive su svuda širom manjih i nezaštićenih država kojima otimaju novac.
Kojom saradnjom? Onu uopšte ne nude niti traže saradnju, oni otimaju i pljačkaju.
Zašto visoki predstavnik nije reagovao kada su austrijske i njemačke banke opljačkale stotinu miliona u BiH preko lažnih CHF kredita?
U kom ti svijetu živiš?
Ne spamuj.Žalite se precedniku. Siguran sam da će precednik uraditi sve da se dobrim bosancima ne otmu pare.
Napisao si glupost. Isto bi bilo i da nije bilo "zamjeranja" zato tvoja tvrdnja nema nikakvog smisla.Rekoh ti da se zameranje zapadu ne isplati.
Јedinstven odgovor zvaničnika Srpske na samovolju Šmita - "Vijadukt" prevara vijeka, tužićemo BiH (VIDEO)
Nova samovolja Kristijana Šmita. Danas je saopštio da nameće dvije odluke -jednu, da se sa jedinstvenog računa Centralne banke BiH, novcem Republike Srpske isplati 120 miliona duga slovenačkom Vijaduktu i drugu, da se za nabavku izborne tehnologije, sredstva obezbijede iz profita Centralne banke. Iz Republike Srpske jedinstven odgovor - odluke su neprihvatljive, slijede istrage i tužbe protiv BiH i Šmita. Predsjednik Milorad Dodik najavio je da će dati trajni nalog MUP-u Srpske, da istražuje Kristijana Šmita i kada ode iz BiH, a Branislava Borenovića iz PDP-a zbog povezanosti sa aferom Vijadukt.
Kristijan Šmit legimitet - nema. Izabran za visokog predstavnika u skladu sa procedurama - nije. I da jeste, bonska ovlašćenja - nema. Da nameće odluke - ne može. Ali, čini to. Ponovo na račun Republike Srpske. I tome se mora stati u kraj. Vijadukt je neviđena pljačka, na kojoj Šmit želi da profitira, upozorava predsjednik Srpske Milorad Dodik.
- Mi ćemo tužiti BiH, a pošto se Šmit zaštitio da ne smije niko da ga tuži i nijedan sud da raspravlja njegova djela i nedjela, tražimo način da ga tužimo u Njemačkoj, za sve što je ovdje uradio. EU poručujemo da samo ukidanjem Šmitove odluke koje zadiru ustavno pravni poredak Republike Srpske i BiH u cjelini, ako hoće normalizaciju i evropski put, moraju da budu ukinute - rekao je Dodik.
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=607436
21. vijek, čovjek dođe iz Njemačke i upravlja budžetom druge države preusmjeravajući novac na neka ostrva i sumnjive račune.
Demokratske vrijednosti EU fašista vidljive su svuda širom manjih i nezaštićenih država kojima otimaju novac.