rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Šta je netačno?Netacno, to je tvoja subjektivna ocjena.
Ako za tebe nisu svi zločinci jednaki, već tvrdiš da su neki veći, a neki manji, onda ti omalovažavaš i vređaš pojedine žrtve zločina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je netačno?Netacno, to je tvoja subjektivna ocjena.
I to je razlog nositi crne uniforme , pucati na mirne demonstrante, odvoditi citave porodice u logor, vrsiti pljacku i razne torture nad ljudima i to na pocetku 1992. ?Ima jedan sasvim maleni problem u tvojoj hronologiji, a to je da se prije 92. desila 91. godina, a jos prije toga dolazak Milosevica na vlast, bujanje velikosrpskog nacionalizma, itd, itd.
O ovome sam već pisao...Ima jedan sasvim maleni problem u tvojoj hronologiji, a to je da se prije 92. desila 91. godina, a jos prije toga dolazak Milosevica na vlast, bujanje velikosrpskog nacionalizma, itd, itd.
I to je razlog nositi crne uniforme , pucati na mirne demonstrante, odvoditi citave porodice u logor, vrsiti pljacku i razne torture nad ljudima i to na pocetku 1992. ?
Pitao sam te daj mi odgovor , da li je neko odgovarao za dela koja je pocinio pocetkom 1992. ?
Masakr Srba u Gospiću se desio u jesen 1990.O cemu ti? Da te podsjecam na srpsku balvan revoluciju iz 91. i paravojne formacije ili ces se sam sjetiti?
Rat u BIH je počeo 06.04.1992.Ono sto si ti postao je iz aprila, juna, jula i avgusta 92., dakle kad je rat u BiH vec bio u toku. Cinenica je da nazalost nikad nece svi zlocinci biti privedeni pravdi, ako je to ono sto me pitas.
Rat u BIH je počeo 06.04.1992.
O cemu ti? Da te podsjecam na srpsku balvan revoluciju iz 91. i paravojne formacije ili ces se sam sjetiti?
Ono sto si ti postao je iz aprila, juna, jula i avgusta 92., dakle kad je rat u BiH vec bio u toku. Cinenica je da nazalost nikad nece svi zlocinci biti privedeni pravdi, ako je to ono sto me pitas.
Ustav je dozvoljavao gradjanima da se samoorganizuju u slucaju samoodbrane i imali su pravo na seoske straze, a naoruzanje im nije doturano iz inostranstva niti su nosili crne uniforme sa nacistickim obelezijima , vec su bili naoruzani trofejnim naoruzanjem i nosili stare uniforme TO. Jel tako !
Izvini, ali ova budalastina me dobro nasmijala.pokusaj pravljenja Srbije do linije KKV pravdas time da je Ustav dozvoljavao samoorganizovanje i seoske straze te petljas nesto o trofejnom naoruzanju, a Vukovar sravnjen sa zemljom.
Puno, brate, i za tebe.![]()
Eto kad ostanes bez argumenata pocnes sa primitivnim i necivilizovanim vredjanjem !
Stalno postavljas pitanja,a na postavljena ne odgovaras i cutis i znam sto cutis, mislis tim cutanjem da precutis zlocine koje su pocinile razne samozvane vojske koje nisu nista vise nego teroristicke organizacije.
Imas snimke austrijske televizije kako teroristi koji se nazivaju TO Slovenije pucaju na nenaoruzane vojnike JNA sa belom zastavom, to je skolski primer krsenja Zenevske konvencije o isticanju bele zastave i niko nije odgovarao, a sve se desava sredinom 1991.
Prve zrtve u gradu Vukovaru su vojnici JNA koji su imali redovan izlazak u grad, da ti ne pisem sta su im teroristi uradili.
Jeste... Okupirali sopstvnu zemlju.teroristi??? kako se uzme. za nas ti teroristi branitelji, a vaši vojnici okupatori![]()
Medju prvim zrtvama u Vukovaru su pripadnici JNA slovenacke i hrvatske nacionalnosti. Napominjem da ne volim da delim ljude na naciju i veru jer je to krajnji primitivizam.teroristi??? kako se uzme. za nas ti teroristi branitelji, a vaši vojnici okupatori![]()