Propagandni program

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Autorska

Ljudi moji, svi smo svesni propagande koja se dešava na zapdanu protiv Rusije. Laže se tamo, laže se onamo, kače se fotografije i snimci od pre nekoliko godina, edituju se oznake i sl. Ruska strana se ne zamara time i nema nikakav propagandni rat (bar ja nisam video) sa njihove strane. Sve informacije dolaze iz Ministarstva. E sada, nisam mogao da verujem da kada na forumu za GIF unesem Putin dobijem sve samo ne putina, pogledajte vi ovo:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Ljudi, ovo je baš nečuveno. Zar i GIPHY da okreće sve protiv putina. Brate odabrao sam da vidim putina, ne ove propagandne gluposti.

Šta se dešava na televiziji kod tebe u Sibiru? :D
Ma ja TV i ne gledam, ali citam vesti, komuniciram sa ljudima koji su u UKR sa sve tri strane. Svako ima svoju verziju ali bukvalno.
Meni je zao samo obicnog naroda koji ce da naeebe, kao i uvek. Mrznja izmedju dva dela istog naroda se stvara vec 10ak godina, i sad je definitivno pustila korenje toliko duboko da je nikad niko nece iskoreniti.
A trpece ceo svet.
to ti iz iskustvo?
Ti kao da nisi ziveo u Srbiji 90ih? :think:
Naravno da je iz iskustva, ja te godine nisam prespavao. A i dan danas se isto to dessava, svako govori ono sta mu odgovara.

Autorska

Ljudi moji, svi smo svesni propagande koja se dešava na zapdanu protiv Rusije. Laže se tamo, laže se onamo, kače se fotografije i snimci od pre nekoliko godina, edituju se oznake i sl. Ruska strana se ne zamara time i nema nikakav propagandni rat (bar ja nisam video) sa njihove strane. Sve informacije dolaze iz Ministarstva. E sada, nisam mogao da verujem da kada na forumu za GIF unesem Putin dobijem sve samo ne putina, pogledajte vi ovo:

Pogledajte prilog 1112437
Pogledajte prilog 1112438
Pogledajte prilog 1112439

Ljudi, ovo je baš nečuveno. Zar i GIPHY da okreće sve protiv putina. Brate odabrao sam da vidim putina, ne ove propagandne gluposti.
Šta se čudiš? Isto bi bilo protiv nas da je u naše vreme 99 bilo soc. mreža.

Back