Propaganda ili je skupljena i manja zastava - veća?

jomini®

Elita
Poruka
16.801
http://www.vestinet.rs/aktuelno/draze-mu-od-srbije-kolasinac-sa-zastavom-sandzaka

Neko bi rekao kuvanje. Ili propaganda u stilu nekadašnje, za vreme rata 90-ih kada nije bilo neta pa su bezobrazni maniplisali glupavima...

Asmir Kolašinac je usrećio Srbiju. Prvo mesto u dvorani. Atrletika. Nije tenis. A izgleda da nije ni BravoAsmire. Ipak je samo jedan "Bravo".
Postavlja se i pitanje pevanja himne. Da li je pevao ili nije? Hmmmm, da li bismo više voleli da jeste ili da nije?

Uglavnom, srpskom nacionalisti je širom raširena srpska zastava mnogo manja od skupljene neke druge.

Dajte da i njega ovde obeležite, ne smete ovo propustiti.

kolasinac-sa-zastavom-sandzaka.jpg

http://www.vestinet.rs/aktuelno/draze-mu-od-srbije-kolasinac-sa-zastavom-sandzaka

Neko bi rekao kuvanje. Ili propaganda u stilu nekadašnje, za vreme rata 90-ih kada nije bilo neta pa su bezobrazni maniplisali glupavima...

Asmir Kolašinac je usrećio Srbiju. Prvo mesto u dvorani. Atrletika. Nije tenis. A izgleda da nije ni BravoAsmire. Ipak je samo jedan "Bravo".
Postavlja se i pitanje pevanja himne. Da li je pevao ili nije? Hmmmm, da li bismo više voleli da jeste ili da nije?

Uglavnom, srpskom nacionalisti je širom raširena srpska zastava mnogo manja od skupljene neke druge.

Pogledajte prilog 274226

lokal patriotizam je kompleks

Pogledajte prilog 274226
Važno je da je skupljena, to ima heraldičko značenje. ;)

Komentari na sajtu su neverovatni. Ne svi, ali upadaju u oči oni bolesni:

Sa ovakvim ispadom meni njegova medalja ne znači ništa, jer vidim ko je i šta je taj čovek. Školovao se srpskim parama i dobio medalju zahvaljujući srpskim institucijama ali mora da promoviše nezavisnu državu Sandžak, jer jasno je da je tu poruku poslao.

nemoj da se zaluđuješ time, od toga nema ništa, nego da ukinemo manjinska prava, autonomije i ostale gluposti, raspustimo tu silnu birokratiju koja preživljava na ovim kategorijama, od.ebemo EU (ne vidim nikakvu korist za narod, krajnje pragmatično), uvedemo carine da štitimo domaće proizvođače i privredu, a oni koji vole marke i brendove ... boli me uvo za njih.

disciplinska komisija Atletskog saveza treba dotičnog da isključi iz srpskog sporta. nek ide u Tursku...

Lepo je neko i napravio poređenje sa Gurovićem i Dražom... Politika i sport...

Covek je osvojio medalju za drzavu u kojoj zivi ,a vi mu sad prebacujete sto nije srbin..;)

Za mene ta njegova medalja nema vrednost i znacaj kad je ukaljao moju zastavu i grb.
To se odnosi na sve prosle i buduce sportiste koji nesto ovako urade bez obzira na veru i naciju.Svako od njih
nastupa za drzavu Srbiju i osim srpske zastave ne sme da se slika.

Za mene ta njegova medalja nema vrednost i znacaj kad je ukaljao moju zastavu i grb.
To se odnosi na sve prosle i buduce sportiste koji nesto ovako urade bez obzira na veru i naciju.Svako od njih
nastupa za drzavu Srbiju i osim srpske zastave ne sme da se slika.

Mogao je ladno da se pojavi bez zastave, onda bi ga zbog toga pljuvali..mali frustrirani nacionalisti

- - - - - - - - - -

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Neko ko kao brani boje Srbije na jednom takmičenju kači separatističku zastavu na sebe.

I ko je kriv za to? Po ovom jominiju opet Srbi.

Bravo, jomini. Najbolji si. Ne znam samo što vi kojima sve srpsko smeta ne odete jednom za svagda iz ove Srbije.Idite tamo negde gde vas jedva čekaju. Šta se bakćete sa nama prostacima i nacionalistima?

I što je najbolje, Asmir nije nacionalista,niti su nacionalisti oni koji njegovo ponašanje podržavaju.

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 274226

Тебе мржња тешко разара,...сабери се.
Клања, протеривања...то је прошлост. Врати се у 21. век

Колико примећујем једино га ТИ овде "обележаваш".
да ли се макар мало срамиш због тога?

Back