paramax
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam konkurisao za victoriju, ali nisam imao dovoljno para, mnogo trazeKoje uslove moram da ispunim da bi dobio sponzorstvo od neke države?
Za svaku su razliciti uslovi i imas na sajtovima drzava objasnjenja. Kucaj u google-u naziv drzave state sponsorship
Dali se to može dobiti pre priznavanja zanimanja i engleskog ili tek kad sve to odradim?
Koliko znam ne, opet to imas na sajtovima. Za Victoriju su meni trazili ielts min 7 i acs skills assessment
I jesu li im mnogo bitne tu godine radnog iskustva i dali imam porodicu ili sam sam?
Opet zavisi od drzave. Victoria je trazila 3 godine radnog iskustva
Ujedno da pitam dali je neko konkurisao za državu Viktorija?
DA
Jel moguće da na 15 dana Viktorija daje samo jednu, dve vize, tako piše u izveštaju. Sve 489 vize su vezane za zapadnu Australiju.
ne znam
Jel pare moram da imam na računu ili mogu da pokrijem sa nekretninama?
Jel pare moram da imam na računu ili mogu da pokrijem sa nekretninama?
Hvala na odgovorima. E, i malo im je bezveze to da traže 65 bodova kad sa 60 može da se ode preko normalne iseljeničke vize? Tih 65 bodova je bez 10 bodova od sponzorstva, jel da?
Evo jednog pitanja za razmrdavanje vijuga...
Ja trenutno imam 55 skupljenih poena od 60 potrebnih i preostalih 5 hoću da dobijem preko sponzorstva Zapadne Australije. Kad ispunim EOI i štikliram da hoću da se prijavim za vizu 190, sistem izbaci da imam 60 poena. Lepo, ali ja sponzorstvo još nemam. Na sajtu Vlade Zapadne Australije http://www.migration.wa.gov.au/skilledmigration/Pages/HowtoapplyforStateSponsorship.aspx kao jedan od uslova za sponzorstvo stoji "to have submitted an Expression of Interest in SkillSelect". Ali ako podnesem EOI gde piše da imam 60 poena i pozovu me da pošaljem dokumente ispašće da sam dao lažne podatke...
Pitanje od 200 AUD, za one koji su se po ovom novom prijavljivali za SS: šta se prvo podnosi, EOI ili zahtev za sponozorstvo? Da li je dovoljan samo EOI broj, bez da se uradi submit? I koliko se poena unosi u prijavu za sponzorstvo, broj bez ili sa tih 5 od sponzorstva?
Hvala! Zlata vredna informacija.
Kako ti napreduješ? Da li je stigla beba?