Promene ili stalnost

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod tebe zaljubljenost i ljubav vrlo visoko kotiraju, i bez njih , kao nema nista.Vecina ljudi (zene i muskarci) imaju seksualnu zelju prema nekome, ali im je neprijatno da kazu, ajde duso da se kresnemo, pa moraju glumiti seksualnu opcinjenost /zaljubljenost. Ima ososba koje ne vole stalnost, zbog toa sto im je dosadno gledati jednu te istu vaginu duze vreme, ili zbog toga sto ne zele nikakve obaveze, ili zbog toga sto ne zele biti emocionalno povredjeni; Drugi zele stalnost kao u TV sapunici, gde je dobro uvek dobro, zlo uvek zlo, i dobro uvek pobedjuje.
Ti verovatno imas zivotno iskustvo, pa znas da ima ljudi skojima pocmes brak, ali ga i ne zavrsis, i onih koji nisu za brak, ali se moze ziveti snjima
Nešto slično sam proživeo.
Ja sam želeo,kao i uvek,sve.I dao sam sve.To u praksi znači da ti se dešavaju samo lepe stvari 24/7 i padaš u svet koji stvaram samo za tebe gde si ti centar ružičastog sna i sediš na belom oblaku.
A ona,nesrećnica,duševno deformisana,je želela samo banalni seks i da joj bude,lepo. :(
I to je trajalo neko vreme. :(
Onda sam ja to raskinuo i bukvalno presekao u jednom trenutku.
Nastao je totalni pakao.
Meni je bilo baš teško i proživeo sam pakao koji mi je napravila zbog raskida.
Ona je to isto veoma teško podnela.

Ljudi su različiti pa su im i različite želje, potrebe itd. Postoje oni koji se snažno zaljube pa posle par meseci izgube interes, ljudi koji vole promene, ili oni koji su više kao tiha voda breg roni, vole da idu lagano i sigurno u duži odnos sa nekim i ne prijaju im promene.

Gde ste vi? Ne kako mislite da jeste, već stvarno u životu?
Pogledajte prilog 1065389
Oduvek sam maštao o jednoj ženi za ceo život, miru, harmoniji, da kućimo kuću i podižemo decu, da pošteno poturimo grbaču, vredno radimo, da ne merimo sve na gram, ko je više, ko je bolje, šta je čije, šta ko treba... a u trenutcima odmora da uživamo u plodovima svoga rada i odnosa.

Oduvek sam maštao o jednoj ženi za ceo život, miru, harmoniji, da kućimo kuću i podižemo decu, da pošteno poturimo grbaču, vredno radimo, da ne merimo sve na gram, ko je više, ko je bolje, šta je čije, šta ko treba... a u trenutcima odmora da uživamo u plodovima svoga rada i odnosa.
To je ideal.Mašta.
Nemaš ti to sa kim.
Nećeš to naći.

Zapamti moj post.

Ljudi su različiti pa su im i različite želje, potrebe itd. Postoje oni koji se snažno zaljube pa posle par meseci izgube interes, ljudi koji vole promene, ili oni koji su više kao tiha voda breg roni, vole da idu lagano i sigurno u duži odnos sa nekim i ne prijaju im promene.

Tamo gde sam bila i
pre 20 godina!Oldtimer. 😁

promene vesele
stalna je jedino smrt

Za sebe ne znam, ali evo @Laura ona se toliko menja da će sa 65 biti istetovirana i voziće motor, sad je negde prema mojim procenama na 30-35 godina i majka je dvoje dece, zaposlena, domaćica. Kapiram da na putu od zaposlene domaćice do istetovirane bajkerke mora da prođe neke faze. Predviđam da će sa 45 da bude vlasnica 4 kioska brze hrane i da će putovati i menjati partnere svako malo, sa 55 će da osnije manju firmu koja će joj donositi dovoljno novca da bezbrišno ponovi putovanja na destinacije koje su joj se dopale i da ovaj put to uradi sa stilom i to sve sa jednom muškarcem. Sa 75 će voziti kamion i imaće svoju drumsku kafanu, sa 85 će ostaviti sve unucima i otići u budistički hram u Burmu da se pomiri sa svojom dušom i nađe spokoj u meditacijama i prelasku u novi oblik života. Sa 105 se reinkarnira u leptira...

Za sebe ne znam, ali evo @Laura ona se toliko menja da će sa 65 biti istetovirana i voziće motor, sad je negde prema mojim procenama na 30-35 godina i majka je dvoje dece, zaposlena, domaćica. Kapiram da na putu od zaposlene domaćice do istetovirane bajkerke mora da prođe neke faze. Predviđam da će sa 45 da bude vlasnica 4 kioska brze hrane i da će putovati i menjati partnere svako malo, sa 55 će da osnije manju firmu koja će joj donositi dovoljno novca da bezbrišno ponovi putovanja na destinacije koje su joj se dopale i da ovaj put to uradi sa stilom i to sve sa jednom muškarcem. Sa 75 će voziti kamion i imaće svoju drumsku kafanu, sa 85 će ostaviti sve unucima i otići u budistički hram u Burmu da se pomiri sa svojom dušom i nađe spokoj u meditacijama i prelasku u novi oblik života. Sa 105 se reinkarnira u leptira...
Svidja mi se :D

Promene u stalnosti, iliti, ustaljenosti i rutini.Uvek treba dodati i probati nešto novo i "perverzno".Ne treba dati partneru povoda da promene traži kod druge, jer će mu se to brzo osladiti.Izjave tipa "ja to ne volim", "ja to nikad nisam radila", "fuj, ja to nikad ne bih probala", sve je to muškarcima odbojno i znak da će veoma brzo naći neku koja je spremna da pruži sve bez lažnog gađenja i lažnog stida i srama.Sa druge strane gledano, ako je problem samo u toj vrsti nezadovoljstva, partneri će se uvek vraćati dobroj domaćici.Ako se veza sasniva samo na "gimnastici", ako dođe do faze dosade i zasićenosti, menjaj brate...

Znaš Paula, u ljubavi i ratu nema baš nekih pravila tako da svako po "sopstvenom nahođenju"što bi rekli komšije..

Back