Promene ili stalnost

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.172
Ljudi su različiti pa su im i različite želje, potrebe itd. Postoje oni koji se snažno zaljube pa posle par meseci izgube interes, ljudi koji vole promene, ili oni koji su više kao tiha voda breg roni, vole da idu lagano i sigurno u duži odnos sa nekim i ne prijaju im promene.

Gde ste vi? Ne kako mislite da jeste, već stvarno u životu?
couple-cute-goal-hand-Favim.com-2370190.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi su različiti pa su im i različite želje, potrebe itd. Postoje oni koji se snažno zaljube pa posle par meseci izgube interes, ljudi koji vole promene, ili oni koji su više kao tiha voda breg roni, vole da idu lagano i sigurno u duži odnos sa nekim i ne prijaju im promene.

Pogledajte prilog 1065381
Kod tebe zaljubljenost i ljubav vrlo visoko kotiraju, i bez njih , kao nema nista.Vecina ljudi (zene i muskarci) imaju seksualnu zelju prema nekome, ali im je neprijatno da kazu, ajde duso da se kresnemo, pa moraju glumiti seksualnu opcinjenost /zaljubljenost. Ima ososba koje ne vole stalnost, zbog toa sto im je dosadno gledati jednu te istu vaginu duze vreme, ili zbog toga sto ne zele nikakve obaveze, ili zbog toga sto ne zele biti emocionalno povredjeni; Drugi zele stalnost kao u TV sapunici, gde je dobro uvek dobro, zlo uvek zlo, i dobro uvek pobedjuje.
Ti verovatno imas zivotno iskustvo, pa znas da ima ljudi skojima pocmes brak, ali ga i ne zavrsis, i onih koji nisu za brak, ali se moze ziveti snjima

Primer možda zašto se izgubi?
-testiram te i vidim da ti nije ni u pola stalo do mene koliko meni do tebe.Kad sad nije neće nikad.
-prelaziš namerno neke crvene linije za koje sam ti rekao da ne smeš.Znači nije ti stalo.Biće sve gore.

Onda naglo raskidam.
Brišem sve slike,kontakt,prepiske,sve.
U zavisnosti od intenziteta osećanja.Ožalim te 1-3 dana,plačem ako treba.Bude mi nekad jako,jako teško. I pokrećem u glavi proces odljubljivanja koji se ponavlja koliko god je potrebno.
Šanse za pomirenje i to na tvoju inicijativu i teško samoponižavanje u tih 1-3 dana su male.Po pokrenutom procesu odljubljivanja,nikakve.Odljubljivanje traje mesec dana,jednom čak dva meseca.
Ja dajem sve,tražim sve,ako ne dobijem sve,gubiš sve.

Preferiram promene u stalnosti...neka baza da ostane a ostalo moze da talasa...kuda ide neka ide...:)

Ne zaljubljujem se...mada ponekad zanos moze da lici na to...duboko sam racionalna...tesko neko moze da mi uzdrma centar...pogotovo ne na pocetku...
sve i da se u potencijalu desi...brzo se harmonizujem...a i ne volim kada mi se to desava...to uglavnom znaci da nesto ne valja...da me neko zajebava...

Dakle cenim uzajamno ulaganje vremena, zelja, emocija...pa kuda ide, ide sa vremenom...

Ne delim muskarce one za ozbiljno i one druge...ti drugi nece nemaju ni sansu za interakcijom sa mnom...sto ne znaci da gravitiram ka braku...vec da samo zelim dublju konekciju i interakciju sa drugim bicem suprotnog pola...nezavisno od toga kako ce se i kada zavrsiti...

a u hemiju ne verujem...neko naskoci i na koze...ima hemiju sa curama sa ulice...prostitukama...slikovnicama...virtuelnim osobama...
jedan dan si zaljubljen u jednu osobu, drugi dan u drugu...ako je neuzvraceno ta ceznja se tumaci kao ljubav i tako...

da ne duzim... :mrgreen:

Pogledajte prilog 1065389
Ne'am pojma,...ne opterećujem se oko toga previše u napred!
Biće kako biti mora.To je facat!

-testiram te i vidim da ti nije ni u pola stalo do mene koliko meni do tebe.Kad sad nije neće nikad.
-prelaziš namerno neke crvene linije za koje sam ti rekao da ne smeš.Znači nije ti stalo.Biće sve gore.
Ovo je baš neobično. Pogotovo što postoje osobe koje ne reaguju dobro na testove, a pogotovo ne na zabrane. Zar nekad ne poželiš da nemaš tako strogo zacrtan put kojim će ići nešto nestabilno poput emotivne veze?

Back