Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Već sam više puta pitao šta je to tradicija i nacija.Ali ono što ne možeš da proneiš to je tradicija i nacija.
Još jednom:
1. šta je tradicija?
2. šta je nacija?
Do sada nisam dobio jasan i razumljiv odgovor!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sam više puta pitao šta je to tradicija i nacija.Ali ono što ne možeš da proneiš to je tradicija i nacija.
U đavola i babaroge ne verujem.
Kako doživljavate kada neki Srbin pređe iz Pravoslavlja u neku drugu veru? Doživite li to delimično kao oblik izdajništva?
Već sam više puta pitao šta je to tradicija i nacija.
Još jednom:
1. šta je tradicija?
2. šta je nacija?
Do sada nisam dobio jasan i razumljiv odgovor!
Ali zato imaš neargumentovane odgovore tipa 'svi su krivi, mi smo najbolji, zato nas mrze'. Klasična srpska posla...
Sam si prihvatio ono što su nam ubacili dakle ti si potvrda.
Ko nam šta ubacio? Šta sam ja to 'prihvatio'?
Mogu li, molim te, odgovori biti malo smisleniji, povezaniji, konkretniji argumentovaniji, nisam telepata, ne čitam misli.
Kao nemamo neprijatelje sve cool, opšteno, dok nas neprijatelj ubija, mi kao narod nestajemo.

veruj da nemamo neprijatelje..veruj da smo najbolji..nije valjda si napustio visi nivo svoje bozanske prirode i spustio se u cemer i jad..![]()
Izvini ako si se osetio prozvanim. Sam sebe potvrđuješ šta si.
Ja sam sve što dolazi od jevreja nazvao đubetom. Tu je i isliam, budizam i sve ono što ima za cilj da nas porobi i uništi.

Sto mislis da li gresim ako primetim da si ti klon nalog Belog Arhandjela
Do juce si bio pravi pravoslavac, danas si vec pravoslavac samo radi reda, i onda nama ostalima solis pamet nekakvim srbovanjem, a ni sam nisi dosledan svojoj veri, vec ubedjenja menjas kao carape.

Ako predje u Jevreje, ok sam sa tim, ali ako predje u Islam to mi se ne svidja.