Шта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što žure da sve svrstaju u crno ili belo a ljudi su mnogo kompleksniji od togaШта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
i da promeniš nik u frojdenjuneA kao bitni su pa treba da budemo svi frojdovi
Zato sto prvi utisci varaju, i zato sto situacije testiraju osobuШта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Ima vise faktora. Mozda ponašanje prema nama utiče na to.Шта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Treba emociju kontrolisati, ne unositi previše sebe u odnos bio prijateljski ili poslovni.Шта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Шта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Retko mi se dešava da mi mišljenje o nekome ode iz krajnosti u krajnost.Obično je prvi utisak onaj pravi (ili približno pravi).Шта мислите како дође до тога да људи често од једног мишљења о некој особи оду у скроз другу крајност ? Зашто се то најчешће дешава? Из интереса или зато што су једноставно криво проценили неког ?
Retko kad grešiom oko izbora ljudi koji su u mojoj bliziniRetko mi se dešava da mi mišljenje o nekome ode iz krajnosti u krajnost.Obično je prvi utisak onaj pravi (ili približno pravi).
Ukoliko i pogrešim, razlog je "gluma" te osobe, predstavljanje sebe onakvom kakva nije.Svesno ili u želji da ostavi utisak.
Lepo rečeno.Retko kad grešiom oko izbora ljudi koji su u mojoj blizini
Baš mi treba puno da pustim nekoga blizu sebe i još upredim stečeno mišljenje sa svojom prvobitnom intucijom i kad se stvari poklope otvaram širom vrata svoje duše i sebe .
Prihvatam ljude sa svim svojom vrlinama i manama .
Ali jednom kad ih pustim preko tog praga spreman sam i sam da nadjem opravdanje za mane koje svi imamo
Zato uvek na prvo mesto stavljam iskrenost u komunikaciji sa ljudima pa posle svoju intuiciju.Ne pamtim da sam se prevari u ljudima
"Gadno " je kad mi se intuicija poravna sa svesšću onda mnogo više saznam o toj osobi , pa i sebi , ali to je već neka druga priča , znaju to ljudi u mojim blizinama . Uglavnom prepoznam odma pritajenu dobrotu , iskrenost ..
Da , neka se vrata teško otvore , ali kad se otvore otvaraju se širom i sa srcem Nema tu virenja i napola odškrinutih vrata .Lepo rečeno.
Slično je i kod mene, teško puštam nekoga blizu sebe, treba mi puno vremena i"analize" da bih stekla poverenje.