A
Aleksej_BASO
Gost
topmodelsica:To je bila samo ispovest, dechko je davno reshio probleme.
PA s opbzirom na to da je sve pisao pre sat vremena, mozda je do sada uspeo da zavuce GOL!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
topmodelsica:To je bila samo ispovest, dechko je davno reshio probleme.
smrc, ja sam farmaceut pa zato volim da solim pamet ljudima sa hemijom, sta ces profesionalna deformacija. svaka cast masinac 8-)Aleksej_BASO:Eh... JA sam masinac ali covek, ako hoce da se dopadne zenskama, mora malo da zna od svega![]()

topmodelsica:I mirisnije je bilo! Mnogo lepo mirishu Durexi, ima ih u razlichtitim ukusima i mirishljavim aromama, zamirishu celu sobu.
Da, ali napisao je da je to ispovest neka njegova.Nije nigde pitao shta da radi.Aleksej_BASO:PA s opbzirom na to da je sve pisao pre sat vremena, mozda je do sada uspeo da zavuce GOL!!!![]()
Zato što imaš dobru dušu i puna si razumevanja ... :-)topmodelsica:Shto ja njega branim?

Aleksej_BASO:Au da!!!!
Kiseline su od 1-7ph a baze od 8-14
U svakom slucaju Orbit DIIZE oh vrednost, bre pa zante one reklamo i kako dijagram orvo pande pa psle orbita onda naraste.
Ali ako je ona kisela, onda znaci da treba da joj se spusti vrednost!!!
Da u pravu si.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahhaaaaaaaaaSlavik:Odlučili ja i draga(ovdje će feministkinje da me isprave i da kažu DRAGA I JA, no ajde)da spavamo, i ona i ja nevini. I počne sve ono što treba da počne. Međutim, muka za mene nastade kad sam krenuo da ližem. Mogu reći da sam to prilično dobro uradio, ali to je vjerovatno najgori ukus koji sam osjetio u životu. Majko mila, mislio sam umrijeću između njenih noga. Znam da se prije toga istuširala, novi veš ali...Poslije minut sam odlučio da prestanem da se pravim neki ***** i da se povučem ka gore.Problem broj dva:da li vam se nekada dešava da promašite pravu rupu? Kad mi se to desilo, pitao sam je da neće ona da proba da ga ubaci, ali nije bila baš raspolčožena da dira "tu stvar", kako je rekla. I posljednji problem.Bila je tvrda, majku mu. Da li su neke djevojke tvrđe od ostalih? Ajde, čekam odgovore na ovu moju tragikomičnu ispovijest. I nemojte da mi kažete da sam mlad za sex, pošto znam da nijesam. Ajde, živi bili.
Jesi li ti kad si bio mali gledao crtani film Hi - men?Slavik:Ko će sad odgovorit na sve ovo. Bila je nevina, to sam napomenuo, kao i ja. Nijesam promašio pa u dupe, nego nijesam pogodio PRAVU rupu. Kad kažem da je bila pretvrda, mislim da se teško probijala i pitanje je:da li su neke djevojke tvrđe a neke mekše prilikom prvog puta. A što se tiče ukusa, prije neki dan joj je prošla menstruacija pa je možda zato. Eeee, jbg.

...pa lizao je minutu...Gazdarica:Je li ona uopste bila vlazna, kad si joj ga gurao?![]()

...pa nije nam sad rekao da li ju je polio chashom vode... ono za srecu...Gazdarica:Pa dobro, ne mora da bude vlazna samo od toga...![]()
Je l' se napalis ti kad hoces da se hebes?Maslachak:...pa nije nam sad rekao da li ju je polio chashom vode... ono za srecu...
...ali kazze da se istushirala.... mozzda se nije obrisala?...