Prolaznost zivota i znaka u kojem ste

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Da li ste nekad razmisljali koliko je dobro sto zivot nije previse dug?

Npr. covek koji ima oko 30 godina i sve mu je dosadilo, a pre 5 godina mu je dosta stvari bilo interesantno...znaci za 10 godina kad ce imati 40, ce mu biti bas puno dosadno i ako zivi do 80, vise od pola zivota mu je skroz dosadno.

Da li coveka pred kraj zivota napusti njegov horoskopski znak jer je staro telo (osoba) dosadilo znaku u kojem je?

sinnke:

Npr. covek koji ima oko 30 godina i sve mu je dosadilo, a pre 5 godina mu je dosta stvari bilo interesantno...znaci za 10 godina kad ce imati 40, ce mu biti bas puno dosadno i ako zivi do 80, vise od pola zivota mu je skroz dosadno.

Da li coveka pred kraj zivota napusti njegov horoskopski znak jer je staro telo (osoba) dosadilo znaku u kojem je?
Zašto bi čoveku dosadilo sa brojem godina? Ima toliko stvari da čovek ne može za života sve da ih proba. U tome je tragedija života...Vreme je najveći neprijatelj čoveka. Ili si ti srećnik koji je sve probao :confused: Zavidim ti

sinnke:

Ne znam sto bi ti bilo dosadno sa 40 i 80... Mozda ti cice nece biti zanimljive, ali sah ili hranjenje golubova na kalemegdanu hoce...

sinnke:

Mozda dusa napusti horoskopski znak jer joj se smucilo
a telo je nazalost jos pod njegovim uticajem

cudo sinnke da kao zakljucak nisi naveo da sve posle 35. eutanazijom treba osloboditi od zivotnih muka?

mislim da je u pitanju sklop licnosti..mada ima malo i uticaja okoline..

najezim se kada vidim mladje generacije kako idu ulicom opustenih ramena, vuku noge u hodu, a na licu im citas *sve mi je SMOR*!
to je najruznija rec koju sam cula u poslednje vreme. i neverovatno precizno oslikava stanje duha!

godine nisu merilo istrosenosti. postoji toliko razlicitih oblasti u kojima svako od nas moze da pronadje sebe.

kad podvucem zivotnu crtu sa svojih 40 - mnogo sadrzajniji zivot imam sada nego sa 20.
godinama sazrevas pa su ti i pogledi na zivot drugaciji.

ove godine mi omogucavaju ono sto u ranijim zbog x razloga nisam mogla sebi da priustim.

materijalna nezavisnost - organizujem se oko svojih troskova, ne zavisim ni od koga.
dugogodisnji bracni staz - probala, ne ide..ne opterecujem se vise.
ostvarena kao roditelj - i tu fazu sam zavrsila, dete mi je dovoljno poraslo pa lakse funkcionisemo oko svakodnevnih stvari.

sad sam dosla ja na red.

udisem zivot punim plucima. ZIVIM svaki sekund. u ovim *POZNIM*, za tebe, godinama nedostaje mi samo dovoljno vremena za sve ono sto bih zelela da uradim u toku dana. ustajem oko 6 - 6:30. dan mi se zavrsava oko 1 - 1:30.

volela bih da imam vise vremena za ronjenje. da umesto na jednu, godisnje mogu da odem na najmanje dve ronilacke exkurzije.

da moju najvecu dubinu od 70m na kojoj sam se do sada spustila, gledam iznad glave sa nekih 100 ..130m..

mnogo toga hocu..i ne smetaju mi godine..

Kakva budalastina!!!
To moze da se dogodi samo uz siromastvo duha!!! Zivot ti dosadi!!! EJjjjjjjjjjj!!!
Pa cak i ako sada nemas mogucnosti da uradis neke stvari, treba da zivis za dan kad ces moci!!! Ako ti je super u zivotu...a ne verujem da si sve probao, nisi video polarnu svetlost na primer.... nemas vremena ni da razmisljas o prolaznosti zivota,samo grabis napred krupnim koracima!!! Najlakse je reci, nema sanse i nema nade. To mogu samo kukavice i slabici!!! A svako iole inteligentan i sposoban, nacoi ce nesto da ispuni svoje vreme i svoj zivot!!! I da radi na sebi i svojoj licnosti!!!!

Sve najbolje, nadam se da ces uskoro prestati da razmisljas o tome!!!

sinnke:

zar sa 30 da dosadi sve? bilo bi ti bolje da zivis sada nego sto se opterecujes buducnoscu,dok razmisljas o starosti mladost ti uzalud prolazi.Poslusaj me i zivi.
P.S.
moja prijateljica je imala 40 godina kad sam ja imao 26.tada je jedan momak mojih godina rekao njoj :-uh kako si matora!
ona mi odgovori:-jesam ali ebem mladjeg i lepseg od tebe!
toliko od mene poz.

Back