zdravo.Zavisi gde ces da ides u Bugarsku.Ja sam bila u Nesebru i Obzoru.Pretpostavljam da te zanima Nesebar jer tamo ide pola Nisa.OK je sve.Nesebar je spojen sa Suncevim Bregom,ima stalno gradski.Mi smo svakog dana isli u Suncev breg.Tamo su sve hoteli i to kakvi da ti pamet stane,sa bazenima koktel barovima.Tamo idu uglavnom Nemci,Irci isl.A u malo gore idu Rusi,ti malo gorisu otprilike kao nas NAIS u Nisu i oko 200 eura je sve.A privatan smestaj imas u Nesebru,oko 6-7 eura je smestaj.Grad je velik,ima mnogo kafica,diskoteke,sve je to super,mnogo velika je guzva,nemas gde peskir da stavis na plazi,pogotovo onoj gde se ne placa.Bugari su se malo u Nesebru izbezobrazili pa sve zivo naplacuju.Plaze su onako sredjene,ciste su.more je malo cudne boje,sivkasto-teget,otprilike.Temperatura mora je oko25 a vazduha 30.Jeftino je,svuda.I unajboljim restoranima i kaficima su cene nize nego u Prokuplju.Menjacnice su im 90 posto lopovske i imaju 100vrsta kurseva,tako da mora da se pronadje neka postena u kojoj mozes da menjas novac.Ne preporucujem ti da ides kolima jer se to krade,a parkinga nema nigde.Prosle godine,su 1 coveku iz leskovca ukrali,Svi su ljubazni,sve je lepse nego kod nas,ali se ne oseca morska klima,nema palmi,samo dzanarike,orasi.A pored mora njiva sa kukuruzom.Ma za provod je ludilo .a more je popodne toliko talasto da je to lepota.Pogledaj sajt Nesebra ili Suncevog brega,tamo se uglavnom sve vidi.pozdrav