prokuplje

• Začetnik teme Začetnik teme jelena1977kku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo.Ja sam se danas ofarbala,ali nista od promene,i dalje sam plavusa,vestacka,prirodno sam crna.Citam Grimus od Salmana Ruzdija,i odvratna je knjiga,mnogo je jaka.A zasto da mi bude dosadno samoj na planini,pa valjda cu se upoznati sa nekim,valjda oce neko samnom da se druzi.Jel si bio nekada u Bugarskoj na letovanju?Ja jesam 2 puta,i sada me svi teraju da idem tamo ali mi se vise ne ide.Jel si bio skoro na Rastovnicu?Ja nikada nisam bila u zivotu.Kako je tamo?A zasto ti mislis da muskarac i zena ne mogu da budu pravi prijatelji?Pozdrav.

CAO.Ja sam na jezeru bio pre 2/3god.i vise nikad meni je mnogo ruzno neznam sta bi mogo da ti pisem o Rastovnici.Bas planiram ove god.da idem u Bugarsku nikada nisam bio kako je za provod?Zurim sada nemogu da pise pisacu ti sutra PISI za BUGARSKU.Pozdrav

Opet ja.Ne smatram da musko i zensko nemogu da budu prijatelji,do odredjenog perioda ali kad tad izmedju njih nesto bude,nemoraju oni da spavaju,mozda jedan od njih smatra da je to pogresno i nista se ne desi ali to drugarstvo nikada nemoze biti isto kao pre.Mozda gresim ali nesto slicno mi se desilo i u suprotno me je tesko ubeduti.Koje je tvoje misljenje?Pisi o Bugarskoj NEMOJ DA ZABORAVIS.Pozdrav.

zdravo.Zavisi gde ces da ides u Bugarsku.Ja sam bila u Nesebru i Obzoru.Pretpostavljam da te zanima Nesebar jer tamo ide pola Nisa.OK je sve.Nesebar je spojen sa Suncevim Bregom,ima stalno gradski.Mi smo svakog dana isli u Suncev breg.Tamo su sve hoteli i to kakvi da ti pamet stane,sa bazenima koktel barovima.Tamo idu uglavnom Nemci,Irci isl.A u malo gore idu Rusi,ti malo gorisu otprilike kao nas NAIS u Nisu i oko 200 eura je sve.A privatan smestaj imas u Nesebru,oko 6-7 eura je smestaj.Grad je velik,ima mnogo kafica,diskoteke,sve je to super,mnogo velika je guzva,nemas gde peskir da stavis na plazi,pogotovo onoj gde se ne placa.Bugari su se malo u Nesebru izbezobrazili pa sve zivo naplacuju.Plaze su onako sredjene,ciste su.more je malo cudne boje,sivkasto-teget,otprilike.Temperatura mora je oko25 a vazduha 30.Jeftino je,svuda.I unajboljim restoranima i kaficima su cene nize nego u Prokuplju.Menjacnice su im 90 posto lopovske i imaju 100vrsta kurseva,tako da mora da se pronadje neka postena u kojoj mozes da menjas novac.Ne preporucujem ti da ides kolima jer se to krade,a parkinga nema nigde.Prosle godine,su 1 coveku iz leskovca ukrali,Svi su ljubazni,sve je lepse nego kod nas,ali se ne oseca morska klima,nema palmi,samo dzanarike,orasi.A pored mora njiva sa kukuruzom.Ma za provod je ludilo .a more je popodne toliko talasto da je to lepota.Pogledaj sajt Nesebra ili Suncevog brega,tamo se uglavnom sve vidi.pozdrav

Zdravo.Hvala ti na ovako opsirnom pisanju ali nisam mogao do odem i da se uverim,ispalo je nesto neplanirano ali mozda sledece godine.Ali u svakom slucaju jos jednom hvala.Ostacu ovo leto u PK nazalost.A ti,dali ides negde ako vec nisi otisla?

zdravo.nisam nigde bila,a tako mi se ide bilo gde,samo da nije Prokuplje.Nervira me ovo hladno vreme,kad ce vec jednom da otopli.hocu leto ,pravo.Da li ti se vise svidjaju drustvene ili prirodne nauke?Koja ti se javna licnost,zenska ,najvise svidja?Jel ces da pratis olimpijadu?pozdrav

Cao.E koliko ja mrzim ovo lose vreme stvarno je ubitacno.Prirodne ili drustvene uvek za prirodne nauke uvek su mi lakse bile.A sto se javnih licnosti tice nisam nikada nesto razmisljao a kada bih morao to bi bio neko od sportista sigurno,prosto obozavam sport, odmah mozez i da zakljucis koliko mi znaci olimpijada obozavam sport da gledam.A ti?

cao.evo sad je lepse vreme.hocu da gledam olimpijadu,ranije sam vise pratila sport.Sada samo tenis i formulu 1 sto pratim onako.zelja mi je da gledam uzivo f1 u madjarskoj,naravno jer je to najdostupnije.sta radis kada si tuzan?Jel ti je zao nekoga kada place?Ja sam placljivica,placem i film kad gledam.Pisi o svemu sto volis i sto izrazito mrzis.pozdrav.nadam se da ti nisam dosadna.

cao.pomozi mi,moja drugarica se zezala i pisala pod mojim imenom na drugim forumima ono sto se njoj desava.ne znam sta da radim.kako je pre pisalo jelena1977 gost,a sada clan,hvala ti mnogo

cao.nema te nesto.Eto ti ,ne verujes mi.Nisam bila nigde letos,samo 3 dana na Zlatiboru,sama.Lepo je tamo.Lepo je i kada covek ide sam.Jel ima mesto u ovom nashem gradu gde chovek moze da izadje nocu,u centru je mnogo rano sve prazno.Ja ne pamtim kad sam poslednji put izasla nocu u grad,samo predvece.Pozdrav

CAO.Nisam ni ja bio u gradu malo duze,zato ti nisam pisao,a posle me kompjuter nesto zezao.Nema razloga da ti neverujem u vezi drugarice ipak je to samo masina i svako moze da se prestavlja kako hocee ili da se pretvara da je fin.Ma nema veze za drugaricu sta ima kod tebe novo?Ipak si bila na Zlatiboru I TO SAMA nije vredelo sto sam ti pisao da nadjes nekog da ti pravi drustvo ali ako ti je bilo dobro onda OK.ali nemoj da mislis da si bila upravu sta si sama isla.Kod mene nista novo dosada sta da se radi bice bolje.POZDRAV.

Cao.A gde si bio,kad nisi bio u nasem divnom gradu?Jel vidis da su se pojavile silne teme o Toplici,osavremenismo se.Znas sto sam isla sama,htela sam da se posvetim samo sebi,da setam,da radim sta hocu.uvek sam do sada sa nekim isla.A moja drugarica,fina je ona stvarno,bez zezanja.Dosla je kod mene i kao E ajde da mi pokazes kako funkcionise to dopisivanje i koje je tvoje korisnicko ime?Posle vidim sta je napisala,htela sam da je slomim.Ali ja sam posle nastavila da je branim,u njeno ime,htela sam da crknem od smeha.Stigose mi privatne poruke,oko 15.Boze staga ludog sveta ima.Od tada se dopisujem sa jednim predivnim deckom,nismo se ni videli,prelepo pise,normalan je,ja sam mu lepo sve objasnila.Ne muvamo se ali je zaista zlatan.Pozdrav

Cao.Lepo je to sto se dopisujes sa tim deckom,dali je i on iz PK?Stvarno neznam sta bih drugo mogao da ti pisem zato i redje pisem kao sto mozes da primetis.Dali ti imas neku ideju?Pozdrav.

Cao mali.Au neznas sta da mi pises,znaci dosadna sam ti,nezanimljiva.Kako to da popravim.Jel si bio juce na vasar?Ono je svake godine sve gore i gore,i treba da se pomeri iz centra.E taj decko sto se dopisujemo je iz Beograda,najdivniji muskarac koga sam mogla da zamislim u zivotu.Zanimljiv je,haos drug?A cime se ti bavis,dugo se dopisujemo a ne znam nista o tebi?
Ma slobodno pisi bilo sta,samo opusteno.Jel te muci nesto,jel te dira neka devojka?cao srce.

Zdravo.Zapocela si sa recenicom mali a zavrsila sa srce zanimljivo sta drugo da kazem cudno da tako nesto napises ako si uopste to ti pisala ili je opet drugarica a i nije bitno samo opusteno.Ma kakav vasar nisam uopste izlazio u subotu odvratno.A cime se bavim nije za siroke narodne mase ima ih razni a da pisem svasta nepada mi na pamet.Cao SRCE.

Cao ma nisam ja takav da neznam za zezanje,naprotiv to mi vise odgovara nego ozbiljne teme,vec nisam bio siguran da si to bila ti.A i prijatno si me iznenadila sa takvim pisanjem i nemoj sa ozbiljnim temama malo su dosadne.A iskreno pomislio sam da si vrlo ozbiljna osoba sto i nije za pohvalu bar po meni.Dali gresim ili ne?

Cao,ma nisam ozbiljna ja uopste,samo sam dugo bila u raspad fazi.Pa znaci bolje je da budem opustena?I ja se slazem.To ne moze da skodi,a kada ne skodi znaci da koristi.Onda predji na opicene teme,o cemu zelis da pricamo.I ja sam mislila da si ti ozbiljan .Cao zlato,

Ma kakvi ozbiljan ja smesno.Bolje predlozi ti temu da neispadne gledaj ovaj je ovakav ili onakav volim da ispostujem devojke a vise volite da pricate mi muskarci volimo da slusamo.CEKAM TEMU?POZDRAV.

Cao,e bas dobro sto nisi ozbiljan.Ali neces da pises mnoge stvari za forum,i u pravu si.O cemu da pricamo,au ...Prokuplje smo izogovarali,ovo nije pogodno mesto za ogovaranje ljudi,.Hajde onda da pricamo o devojkama,muskarcima,prevari,duge ili kratke veze,flert,o cemu god hoces.E sinoc me isnervirala ova Zvezda ,aman da izgubi sa 4:0,to nema nigde?E jel ides ti u sportsku kladionicu,ja po nekad,onako se razumem u fudbal i uopste u sport.E u pravu si mi zene volimo mnogo da pricamo.pozdrav od mene

Cao. Mnogo tema odjetnom,neznam koja bi najbolja bila za pocetak mozda flert mislim da je to fenomenalno ako covek zna i to hoce,mada je to danas veoma retko nazalost.Kada si zadnji put sa nekim flertovala i kako ti se cini?A sto se tice kladionice,veoma cesto se kladim ali nestavljam neke velike pare jer me kocka nikada nije htela ismatram je razonodom bas zbog toga sto me nece.A ti dali imas srece u kladionici?Kazi neku siguricu. POZDRAV.

Cao mali.Valjda se ne ljutis sto te tako zovem.Flert znaci tema za pocetak.Pa super je makar bilo bezazleno,onako cisto da popravi raspolozenje.AU ja dugo nisam flertovala ni sa kim,ali sam u zadnje vreme bas pocela.Ne samo kad mi se nego bas svidja nego onako.AL bas me nesto nerviraju Prokupacki muskarci nekako su smotani za to,nemoj da se uvredis,ne kazem to za tebe.A ti ,kako to radis?A kladionica,pa ni ja ne stavljam neke velike pare,nego cisto onako da gledam utakmice ili teletekst da pratim.Eto pukla sam na Zvezdu.A kad god uplatim u Vegas,propadnem.Uvek.A prosle godine sam stalno dobijala i to uvek neku smesnu ligu gde ni za imena klubova nisam cula.pozdrav od mene

Back