Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Evo knjige a evo i mene. Krećem u čitanje, komentar naravno malo kasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:E, ovako kao žena, na prvo čitanje, mogu da kažem da mi na preterivanje liči samo ono o Teodori.
Ovo o Antonini, mi je već poznato iz istorije. Ne bih rekla da je preterivanje. Možda onaj deo o komadanju, dzakovi...
Dalibor Savic:Pažljivo sam pročitao ovaj poslednji citat i stekao utisak da je Prokopije imao neki debeo razlog da se zameri Justinijanu i Velizaru. Kao istoričar mislim da je Prokopije kao izvor nepouzdan, pročitajte njegovu knjigu o Građevinama i Tajnu istoriju pa će vam biti jasno zašto sam ovo napisao
)Dalibor Savic:Pažljivo sam pročitao ovaj poslednji citat i stekao utisak da je Prokopije imao neki debeo razlog da se zameri Justinijanu i Velizaru. Kao istoričar mislim da je Prokopije kao izvor nepouzdan, pročitajte njegovu knjigu o Građevinama i Tajnu istoriju pa će vam biti jasno zašto sam ovo napisao
AKHENATON:Dobrodosao druze. Dobro da si se ukljucio.
To sto si rekao o Prikopiju, rekao sam i ja u uvodu teme. Sad spremam analizu njegovog dela De bellis, odnosno delova koji se odnose Slovene. Vec sam davno trebao da zavrsim, ali imao sam neka posla oko faxa.
Potrudicu se preko vikenda da zavrsim to, pa boze zdravlje u ponedeljak cemo imati novu temu.
Dalibor Savic:Hvala na dobrodošlici. Pokušaću da dam svoj mali doprinos ovom forumu i ako nisam baš zagrejan za vizantologiju, moja tema je osmanistika odnosno period osmanskog carstva o čemu će nadam se biti i tema. Inače dali u nišu studiraš istoriju pošto vidim da si iz Pirota ja sam Apsolvent na istoriji u Nišu a i iz niša sam. Nadam se da ovom digresijom nisam narušio pravila liste srdačno D
Angelico_Payne:Inace za sve one koji prate ovu temu Prokopijeva "Tajna Istorija" je dokazana kao izmisljotina i laz, izmesana sa istorijskim cinjenicama.
Ako mi kojim slucajem ne verujete, lagano pretrazivanje na googlu ce vas uveriti.
AKHENATON, pohvala na radu i trudu koji si ulozio, iako je pogresno usmeren.
Jel i ti studiras istoriju?
Pošto do četvrtka imam neke velike obaveze nemogu da do tog dana postavim temu, ali planiram da to učinim a tema će biti obnova Pećke patrijaršije.i uticaj Mehmedpaše Sokolovića na ovaj događaj. Inače to će biti i moj diplomski Rad kod Eme Miljković Bojanić za koju mislim da je najbolji predavač koga je istorijska nauka ikada imala i koga će ikada imati. Dali se slažete? pozdravAKHENATON:Da u Nisu studiram. I mene pomalo interesuje osmanistika a i Ema dobro predaje, po meni jedan od boljih profesora. Bas ume da te zainteresuje za temu.
Otvori neku temu iz te oblasti, pa da malo prodiskutujemo svi zajedno.
Pozz
Dalibor Savic:Pošto do četvrtka imam neke velike obaveze nemogu da do tog dana postavim temu, ali planiram da to učinim a tema će biti obnova Pećke patrijaršije.i uticaj Mehmedpaše Sokolovića na ovaj događaj. Inače to će biti i moj diplomski Rad kod Eme Miljković Bojanić za koju mislim da je najbolji predavač koga je istorijska nauka ikada imala i koga će ikada imati. Dali se slažete? pozdrav
Dalibor Savic:Pošto do četvrtka imam neke velike obaveze nemogu da do tog dana postavim temu, ali planiram da to učinim a tema će biti obnova Pećke patrijaršije.i uticaj Mehmedpaše Sokolovića na ovaj događaj. Inače to će biti i moj diplomski Rad kod Eme Miljković Bojanić za koju mislim da je najbolji predavač koga je istorijska nauka ikada imala i koga će ikada imati. Dali se slažete? pozdrav
ne dvije je trebalo odlikovat udarnickim ordenom prvog reda :-)