Prokletstvo zvano Tehnokratija je stiglo

ништа што крати не ваља, него мало да се вратимо да погледамо шта знају да ураде технократе?
.. шта каже може радио таласима да се уписује и чита по мозгу?.. питам се зашто ли журе толико да уведу 5г?

vidite sta je ovaj "filantrop" uradio?
Dakle znaju sta rade i analizirali su rizike.. jedan od njih je bio da se raja digne... da bi to sprecili onda je zli bili zabranio pobunu!

y2mate.com - Radiation  5g  AI and Chemtrails 2nd Lockdown NEW_360p.mp4_snapshot_02.30.jpg

Da konstantno krsis pravila pisanja postova,pisuci obojenim slovima skoro cele ili cele postove?
pOsto si ti moDeRator (ne zNam Samo zasto) lepo iDi U sOUrCe koDe i isklJUci boJenje teKsta,
doK
to ne UraDis ja cU Da kOristim bojE!

NeGO jesi TI skontao KOnacno kAko sE radi experiMent sA fAradejevim Kavezom?

Poslednja izmena:
ево мало практичних експеримената, као доказ ем тровања:

углавном на јутјубу (а вала и овде неки ботови) покушавају да вас направе моронима ако штитите свој мозак и остало алуминијумском фолијом! - заправо: алу фолија је трн у оку глобалистичких тровача!

da li ste primetili da je softver u zadnjih 10tak godina neopravdano i neprirodno velik? (velicina na disku) dok mu je funkcionalnost prakticno ostala na nivou 1995godine! da li znate zasto? pa zatosto dodaju softver za pracenje i spijuniranje!??

na primer:
adobe acrobat reader je 169MB
a sumatrapdf 9MB
prakticno rade istu stvar - otvaraju pdf dokumente. koga bi ja mogao da pitam, a sta ste stavili u onih 169-9 = 160MB??
... nece da kazhu goveda.. jer su stavili necastive stvari, shpijunske...!

Poslednja izmena:

Back