PROKLETSTVO VELIKIH, PRAVIH I NEZABORAVNIH LJUBAVI

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.608
-----------------------------------------------------------
Posle velikih ljubavi nastaje neizmerna tuga,
Nikad neće onu pravu da zameni neka druga
...
------------------------------------------------------------

Imao sam nesreću da sam prerano osetio neopisivu silinu slasti prave, pravcate, ljubavi. Devojka koju sam svim bićem zavoleo mi pre toga nije delovala baš nešto naročito privlačno, ali kada smo se prvi put poljubili shvatio sam da je upravo to to - nešto najlepše, najtitravije i najslađe što mi se u životu dogodilo. Nikada nismo jedno drugome govorili kako i koliko se volimo

- voleli smo se , nezmerno uživali i to, istinski, celim bićem i osećali...

Životni putevi su nam se posle toga razdvojili (ja sam morao u manastir posle završetka bogoslovije, a ona se odselila iz našeg grada) - nikada više je nisam video, ništa o njoj već decenijama ne čujem, ali to mi baš mnogo i ne smeta

- znam da je volim, i voleću do zadnjeg damara, svakim danom sve više, više i više...

Moja nesreća je da u svakoj ženi tražim nju, svakako je to i razlog da dugo ne ostajem u vezama u koje me uvuče oko, nagon i meso, a nju, bogme, ni sebe, tako nikada neću (pro)naći ...

Krstan Đ. Kovjenić

545480

Iskreno rečeno ja to nikad neću razumjeti kako se neko toliko može vezati za tu ljubav pa kad prodje da toliko pati

U sustini mozes biti sretan jer si doziveo takvu ljubav 95% forumasa vec nema pojma o cemu pricas proslo je jer su bile takve okolnosti pa vas je život odveo drugim putem

Uopšte ti ne valja da živiš u prošlosti i da se patis cinjenicom/sudbinom/ božijoj volji koja ti je odredila drugu priču za koju nisi spreman jer sam sebe držiš kao taoca ..........

takve priče su uglavnom izgovor za to što je neko nesposoban da izgradi zdravu vezu sa nekim tokom života..

Izgovor i nesposobnost ? Niste u pravu, ali istina je da ne znam i neću lažno da volim … Pravu ljubav sam osetio, potvrdila se ona Platonova teorija o dva oblutka jedne duše, i čekam da mi se nešto slično opet dogodi …

Back