Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nego, htjela sam nesto da pitam... Ima li iko osim mene kome se dopada kada samouvjereni (za znacenje rijeci samouvjeren pogledati gore) muskarac u sebi ima i dozu prepotentnosti...???
Pa taj stav "mogu da imam svaku" mi zvuči kao neko foliranje i nema veze sa samouverenošću pre mi dodje kao neka metoda kontrole uma, nešto poput onog Ruškinog: "baš sam super riba"; "dobro jutro lepotice" i sl.
Мислим да се самоувереност још како може одглумити...али не и трајно глумити. Обично се иза оних типова са уочљиво самоувереним наступом крије врло несигурна особа која се прикрива ''самоувереношћу''. Искуство са једним таквим ми је још увек фришко.
Pa taj stav "mogu da imam svaku" mi zvuči kao neko foliranje i nema veze sa samouverenošću pre mi dodje kao neka metoda kontrole uma, nešto poput onog Ruškinog: "baš sam super riba"; "dobro jutro lepotice" i sl.
tako je moja tetka htela da postane prepotentna pa je resila da svako jutro ponavlja ispred ogledala Ruskine reci...i posle nedelju dana kaze da to nista ne valja..i ja je pitam sta je sebi govorila a ona meni "pa kako sta - Ruska ti si tako lepa"