Sad sam se omirisala... ništa ne smrdi...
Hoćeš da proverim i bris?![]()
daj rezultate! koje je grupa?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam se omirisala... ništa ne smrdi...
Hoćeš da proverim i bris?![]()
hebeš ga, ja dok platim kiriju i račune ostane mi uglavnom za one jeftinije proizvde, tako da ih uglavnom biram prema ceni, tj jeftinoći
Инспирисан темом о рекламама дошао сам на идеју да вас питам које производе користите?
И зашто баш те?
Да ли сте спремни да, на неки начин, ризикујете и пробате неке нове истог типа иако сте презадовољни онима које користите?
eeee... imam onaj chico bebi... 0+... uzela ga za lice nedavno... s njim ću sad da se tuširam...ja godinama koristim becutan.. koristi neki djeciji za tusiranje a taj koristi za ono za sto je namjenjen.
*** mozes i zube prati sapunom..do jednom!
o kako ti ne smrdi LACTACID Bog te ubio! tacno se "dete s druge planete"![]()
daj rezultate! koje je grupa?!
cicak..probaj mustelu..bolja je od chicco..
skuplji od cega?
pa koliko kosta?![]()
hebeš ga, ja dok platim kiriju i račune ostane mi uglavnom za one jeftinije proizvde, tako da ih uglavnom biram prema ceni, tj jeftinoći
skuplji od ostalih bebi proizvoda...ja sam koristila chicco kupku za bebe koja kosta 680 din (750ml) a mustela je 860 din (300 ml)
Koje je najbolje sredstvo za skidanje kamenca sa staklenih vrata tuš kabine?
znaci najobicnija glupost kupovati ovako skupi proizvod...po meni!
stari dobri becutan i kosili.. cak mi je i chicco precjenjen ali ovaj je too much!
A zasto koristite bebi proizvode na odrasloj kozi kad je poznato da su bebi proizvodi primetno vece kiselosti i samim tim vise isusuju kozu odraslih (iako ne isusuju kozu beba) ?
Brisanje sundjerom uz najobicniji deterdzent za staklo svaki drugi dan i nakon toga tusiranje stakla vrelom vodom.![]()
Jel mi piše na čelu LUDAČA?![]()
Pa ako vise zelis da bildas desnicu dok skidas shtroku once in a while (a kamenac jeste shtroka), ti onda budi ''normalna''.![]()