Производи

Pre ću desnicu da vežbam na nešto korisnije... :mrgreen::rumenko::lol: :lol:

Čičak dušo moja, ne se brigaš i nerviraš, ne se preterano deranžiraš, ja imam tuš-kabinu i perem je svaki put kada završim tuširanje, prvo sačekam da para izvetri pa onda sa suvom krpom sve lepo prebrišem. Sledeći korak je da nedeljno jedared poprskam deterdžentom za prozore i OPET suvom krpom izbrišem. I šta da ti kažem, cakli se majke mi. Ne slušaj Jeku, ona je rođena da zaludne zadeva, možda iz najbolje namere, al' ko bi je znao, Jeka je JEEEEEEEEEKAAAAAAAA:heart:

Čičak dušo moja, ne se brigaš i nerviraš, ne se preterano deranžiraš, ja imam tuš-kabinu i perem je svaki put kada završim tuširanje, prvo sačekam da para izvetri pa onda sa suvom krpom sve lepo prebrišem. Sledeći korak je da nedeljno jedared poprskam deterdžentom za prozore i OPET suvom krpom izbrišem. I šta da ti kažem, cakli se majke mi. Ne slušaj Jeku, ona je rođena da zaludne zadeva, možda iz najbolje namere, al' ko bi je znao, Jeka je JEEEEEEEEEKAAAAAAAA:heart:

Možda meli, ali u nekom drugom životu...:mrgreen:
Pre ću je izbaciti i kupiti kadu... ustvari ja imam kadu u drugom kupatilu...:think::rumenko::lol:

Kada je reč o kozmetici, imam par proizvoda kojima sam jako zadovoljna i uvek im se vraćam, ali volim da isporbam i nove, naročito ako su na nekoj 'akciji' tipa 'platiš 1,dobiješ 2' ili ako uz proivod dobiješ neku slatku stvarčicu koja ti uopšte ne treba (ja padam na te stvari).
Od hrane uglavnom kupujem domaće proizvode (izuzev špageta koje moraju da budu italijanske, naše sam probala više puta i ne mogu da ih smislim). Zašto bih kupila npr. Nestle čokoladu (koja se valjda proizvodi u Švajcarskoj/Nemačkoj/Austriji, pa se onda šalje u Poljsku, a onda iz Poljske u Hrvatsku, i onda kod nas u Srbiju) kad imam Najlepše želje ili Bambijeve čokolade, koje obožavam? Strano kupujem jedino ako kod nas nema ništa adekvatno.

A jel mogu ja da iznesem jedno zapažanje? :)
Letimičnim pregledom teme ustanovih da bar 2/3 postova ovde počinje ili sadrži u znatnoj meri, kozmetiku i šminku :lol::lol::lol: Rek'o bi čovek da ove forumske žene niš' drugo ne radU osim što se šminkaju i neguju :mrgreen: Mis'iiiim, mi forumašice znamo da to nije istina, ali mog'o bi neko zlonameran da rekne :lol::lol::lol:

Letimičnim pregledom teme ustanovih da bar 2/3 postova ovde počinje ili sadrži u znatnoj meri, kozmetiku i šminku :lol::lol::lol: Rek'o bi čovek da ove forumske žene niš' drugo ne radU osim što se šminkaju i neguju :mrgreen: Mis'iiiim, mi forumašice znamo da to nije istina, ali mog'o bi neko zlonameran da rekne :lol::lol::lol:

Па, то би само неко злонамеран и могао да каже... :) :) :)

Шминка и мода су женама просто природан избор у највећем броју случајева.

Иначе, ја сам неповерљив према женама које се баш никако не шминкају. :) :) :)
То ми остало с факултета... :) :) :)

Od hemije uvek imam 3 proizvoda (i to mi je mnogo) domestos ili onaj mer gel,abrazivno nesto cif ili bilo sta i za staklo nesto.Ovim prvim cistm kupatilo, ovim drugim sporet i kuhinju trecim staklo i prasinu kada brisem sprckamko luda :lol: I to mislim da mi je previse sredstava.
Mleko za telo uvek jedno dobro (aqualina marcipan i bottega verde cokolada trenutno) koje koristim pred sex :malav: i ulje za telo, tako mi rek'o cika dermatolog da mleko za telo zatvara pore, Ulje uvek becutan jer je najjeftinije i to je za svakodnevnu negu.
Sampon 2 i po god nisam ni imala samo kod frizera feniranje, sad kupim bilo koji samo da je za masnu kosu,kupku uvek drugu, tomenjam, obicno onu koja je na akciji.

Nisam rob nijednog proizvoda volim da menjam.

To su vrste proizvoda pri kupovini kojih najvise se bira jer niko ne zeli da na sebe stavi neko smetje.

To su vrste proizvoda pri kupovini kojih najvise se bira jer niko ne zeli da na sebe stavi neko smetje.

Pa naravno :ok: Nego se ja šalim. :D
Al stvarno, gledaj postove redom, svuda kozmetika :lol::lol::lol: Inače, što se toga tiče, ja kupujem neki pravljeni tonik za lice, u jednoj priv. apoteci, istoj onoj u kojoj kupujem, takodje pravljenu, pavlovićevu za ćeru. Od krema za lice koristim Niveu, takodje i mleko za telo. Jednostavno, to mi odgovara za kožu i to kupujem. Šampone, sapune i slično , opet u zavisnosti od cene, ali gel za tuširanje još nisam našla. Stalno menjam i svaki mi odgovara jedno vreme, pa počne ekcem da mi izlazi. A regenerator za kosu, tu tek imam muke. Kupim neki, dva-tri pranja mi odgovara i posle ne. A kosa mi gusta, gusta, jedva je češljam, pa mi je to krupan problem naći odgovarajući regenerator.

Па, то би само неко злонамеран и могао да каже... :) :) :)

Шминка и мода су женама просто природан избор у највећем броју случајева.

Ma, bre, šalim se. ;)
A što nepoverenje prema ženama koje se ne šminkaju?

Kad je šminka u pitanju, imam je malo, takoreći po jedan primerak od svega - jednu maskaru, jedno rumenilo, jednu senku, sa tri nijanse... i to upravo zato što, kako Jeka reče, neću da stavljam ko zna kakvo smeće na lice. A skupo je, pa ne mogu kupiti koliko bih želela. Sa druge strane - imam dovoljno. Uglavnom je Max faktor. I za to ću uvek da platim skuplje, i da verujem da sam kupila proveren proizvod, koji neće da mi uništi kožu lica,izazove alergiju ili nešto slično

Ma, bre, šalim se. ;)
A što nepoverenje prema ženama koje se ne šminkaju?

Kad je šminka u pitanju, imam je malo, takoreći po jedan primerak od svega - jednu maskaru, jedno rumenilo, jednu senku, sa tri nijanse... i to upravo zato što, kako Jeka reče, neću da stavljam ko zna kakvo smeće na lice. A skupo je, pa ne mogu kupiti koliko bih želela. Sa druge strane - imam dovoljno. Uglavnom je Max faktor. I za to ću uvek da platim skuplje, i da verujem da sam kupila proveren proizvod, koji neće da mi uništi kožu lica,izazove alergiju ili nešto slično

Ej, pa ni najskuplja sminka nije skupa ako se kupi samo pet delova, a vise nije ni potrebno za lep izgled: maskara, olovka za usne, olovka za obrve, olovka za ochi, ruz, puder i sve to dva puta godisnje ne kosta puno (ukupno oko 5500x2).

Ej, pa ni najskuplja sminka nije skupa ako se kupi samo pet delova, a vise nije ni potrebno za lep izgled: maskara, olovka za usne, olovka za obrve, olovka za ochi, ruz, puder i sve to dva puta godisnje ne kosta puno (ukupno oko 5500x2).

Pa da, po tom principu i ja razmišljam. Ali, žensko k'o žensko, vidiš nešto lepo, neki fin karmin ili slično, pa poželiš da kupiš, već vidiš kako uklapaš sa onim što već imaš, kombinuješ, a onda vidiš cenu pa kažeš - kiselo groždje. :) No, rekoh, imam sasvim dovoljno. A želje... i ne valja da se sve ispune, mož' čovek da se navikne :lol:

Kod nas se većina devojaka nije šminkala,izgleda da je na tvom fakultetu to bila manjina.
smilie_girl_132.gif

На мом факултету се мањина шминкала...
Иначе, ја сам неповерљив према женама које се баш никако не шминкају.Једине жене које ја знам, а да се не никада шминкају су у неком облику фанатизма...
Sad si me zbunio,ne znam šta si u stvari hteo da kažeš.Zar toliko žena,pa sve fanatici........Samo sam mislila da odbranim grupu žena u koju i ja spadam ali nije to toliko bitno....:cao:

izvinjavam se za spam,neću više.

Poslednja izmena:
gde se prodaje ta obuca?
kabaste su stikle,al deluju jako udobno i nosivo.
a i siz su :)
kakve su im cene?

Joj, mnogo pitanja, a na pola nemam odgovore. Naletala sam na njih tu i tamo, skupe su jako (mada moze da se slucajno nabasa na snizenje, al tada nema puno modela). Prve sam morala da kupim jer nisam nasla udobnije za svoje zeznute noge, a sledece su me navukle na tu marku. I uopste nisu kabaste kad se obuju (tj. ove sa stiklom nisu kabaste, a ortopedska peta je sama po sebi kabasta tvorevina). Izgledaju na nozi ko Pepeljugine. :flert: (tj. noga deluje maleno u njima). Imas distributere za Srbiju na tom sajtu.

Back