Možda si u pravu snajka moja, ali meni neverovatno prija kosili. Imam masnu kožu i kosu i kosili mi je onako baš po meri![]()
i ja.. i evjerovatno mi prija kozi..godinama sam muku mucila sa kremama za lice dok nisam pocela kosristiti i becutan za lice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda si u pravu snajka moja, ali meni neverovatno prija kosili. Imam masnu kožu i kosu i kosili mi je onako baš po meri![]()
i ja.. i evjerovatno mi prija kozi..godinama sam muku mucila sa kremama za lice dok nisam pocela kosristiti i becutan za lice
Pre ću desnicu da vežbam na nešto korisnije...![]()
![]()
Čičak dušo moja, ne se brigaš i nerviraš, ne se preterano deranžiraš, ja imam tuš-kabinu i perem je svaki put kada završim tuširanje, prvo sačekam da para izvetri pa onda sa suvom krpom sve lepo prebrišem. Sledeći korak je da nedeljno jedared poprskam deterdžentom za prozore i OPET suvom krpom izbrišem. I šta da ti kažem, cakli se majke mi. Ne slušaj Jeku, ona je rođena da zaludne zadeva, možda iz najbolje namere, al' ko bi je znao, Jeka je JEEEEEEEEEKAAAAAAAA![]()
pa malo je skuplji...kako za koga..ali je izuzetno dobar
znaci najobicnija glupost kupovati ovako skupi proizvod...po meni!
stari dobri becutan i kosili.. cak mi je i chicco precjenjen ali ovaj je too much!
A jel mogu ja da iznesem jedno zapažanje?
Letimičnim pregledom teme ustanovih da bar 2/3 postova ovde počinje ili sadrži u znatnoj meri, kozmetiku i šminkuRek'o bi čovek da ove forumske žene niš' drugo ne radU osim što se šminkaju i neguju
Mis'iiiim, mi forumašice znamo da to nije istina, ali mog'o bi neko zlonameran da rekne
![]()
A jel mogu ja da iznesem jedno zapažanje?
Letimičnim pregledom teme ustanovih da bar 2/3 postova ovde počinje ili sadrži u znatnoj meri, kozmetiku i šminkuRek'o bi čovek da ove forumske žene niš' drugo ne radU osim što se šminkaju i neguju
Mis'iiiim, mi forumašice znamo da to nije istina, ali mog'o bi neko zlonameran da rekne
![]()
To su vrste proizvoda pri kupovini kojih najvise se bira jer niko ne zeli da na sebe stavi neko smetje.
Па, то би само неко злонамеран и могао да каже...![]()
![]()
Шминка и мода су женама просто природан избор у највећем броју случајева.
Иначе, ја сам неповерљив према женама које се баш никако не шминкају.![]()
![]()
То ми остало с факултета...![]()
![]()
![]()
Ma, bre, šalim se.![]()
A što nepoverenje prema ženama koje se ne šminkaju?
Kad je šminka u pitanju, imam je malo, takoreći po jedan primerak od svega - jednu maskaru, jedno rumenilo, jednu senku, sa tri nijanse... i to upravo zato što, kako Jeka reče, neću da stavljam ko zna kakvo smeće na lice. A skupo je, pa ne mogu kupiti koliko bih želela. Sa druge strane - imam dovoljno. Uglavnom je Max faktor. I za to ću uvek da platim skuplje, i da verujem da sam kupila proveren proizvod, koji neće da mi uništi kožu lica,izazove alergiju ili nešto slično
Ma, bre, šalim se.![]()
A što nepoverenje prema ženama koje se ne šminkaju?
Ej, pa ni najskuplja sminka nije skupa ako se kupi samo pet delova, a vise nije ni potrebno za lep izgled: maskara, olovka za usne, olovka za obrve, olovka za ochi, ruz, puder i sve to dva puta godisnje ne kosta puno (ukupno oko 5500x2).
Esam ja blesava sto nemam uopste takve zelje?![]()
Kod nas se većina devojaka nije šminkala,izgleda da je na tvom fakultetu to bila manjina.Иначе, ја сам неповерљив према женама које се баш никако не шминкају.![]()
![]()
То ми остало с факултета...![]()
![]()
![]()
Kod nas se većina devojaka nije šminkala,izgleda da je na tvom fakultetu to bila manjina.
![]()
Sad si me zbunio,ne znam šta si u stvari hteo da kažeš.Zar toliko žena,pa sve fanatici........Samo sam mislila da odbranim grupu žena u koju i ja spadam ali nije to toliko bitno....На мом факултету се мањина шминкала...
Иначе, ја сам неповерљив према женама које се баш никако не шминкају.Једине жене које ја знам, а да се не никада шминкају су у неком облику фанатизма...
Ovo je jedna fenomenalna marka. Sta god sam njihovo kupila, trajalo je godinama bez ikakvih promena:
http://www.the-art-company.com/catalogue.html
gde se prodaje ta obuca?
kabaste su stikle,al deluju jako udobno i nosivo.
a i siz su
kakve su im cene?