Производи

Dijenek

Elita
Poruka
22.033
Инспирисан темом о рекламама дошао сам на идеју да вас питам које производе користите?
И зашто баш те?

Да ли сте спремни да, на неки начин, ризикујете и пробате неке нове истог типа иако сте презадовољни онима које користите?

Retko probam ukoliko sam zadovoljna efektom onoga sto vec koristim...to vazi posebno za kozmetiku jer imam osetljivu kozu/kosu/lice...retko sta oni mogu podneti te ih ne silujem ako ne moram...
Volim da isprobam drugaciju hranu, tehniku, garderobu, mesta bez obzira sto sam zadovoljna ustaljenim...

Kad pronadjem kozmetiku da mi odgovara ne menjam je sve dok ne prestanu da je proizvode. A tada obicno uzmem nesto iz ponude istog proizvodjaca. Npr. Garnier losion za telo sa ureom... neprevazidjen! Nivea za lice, Garnier za kosu i toga se drzim.

Kozmetiku često menjam, ali to se uglvnom vrti u krug, Gliss Kur, Nivea, Loreal, Dove i onda se jedno vreme zadržim na omiljenim pa mi opet dosadi i tako. Skoro sam zbog reklame kupila Syoss šampon i balzam i baš su mi super. Moja koža, lice i kosa nisu problematični pa mi dozvoljavaju to eksperimentisanje. Takođe, omekšivač non-stop menjam, jer mi se čini da uopšte ne osetim miris ako se duže zadržim na jednom proizvodu. Sredstva za čišćenje, tj hemiju ne menjam kad nađem ono što dobro čisti. Hrana, šta znam, tu su uglavnom jedni te isti brendovi, ali skoro sam promenila proizvođača mleka, kad smo već kod toga da li ste i vi primetili da se Imlekovo dugotrajno mleko nekako pokvarilo? Ja sam mislila da sam luda ali kad ga pijem osetim neki metalni ukus u ustima. Nisam luda, mm mi je potvrdio. Sad sam prešla na subotičko.

šta mi padne pod ruku...šampon od kilo...neke koprive, breze...štaznam..
...sapun dečji, il palmoliv med i mleko...ako nema to, ondak bilo šta...
pasta za zube koja god...

kupke za telo i kreme ne koristim...
...

Volim da probam nesto novo na trzistu, pa ako vidim da nije nista posebno, vratim se na staro, provereno.
To se odnosi na sve.
Npr. Dove sapun mi je neprevazidjen od svih sapuna. Svi ostali bukvalno isusuju kozu. Za sada je kompletna linija proizvoda Dove sjajna.
Spin mi je omiljeni ``deterdzent`` za sudove. Zbog ruku, naravno.
Ariel deterdzent za ves... i nista mi vise ne pada na pamet. Ako se setim jos necega - dopisacu.

Инспирисан темом о рекламама дошао сам на идеју да вас питам које производе користите?
И зашто баш те?

Да ли сте спремни да, на неки начин, ризикујете и пробате неке нове истог типа иако сте презадовољни онима које користите?

Да...
Тема се односи на било коју врсту производа...
И, ја сам мислио да ће бити више конкретних одговора...

Sto? Mislio si da nam ponudis neke nove proizvode, a ono svi zadovoljni onima koje vec koriste?:mrgreen:

Да...
Тема се односи на било коју врсту производа...
И, ја сам мислио да ће бити више конкретних одговора...

Ok, evo konkretnije:

Maybelline maskara žuto pakovanje, Giordani puder, Deborah rumenilo
Syoss kozmetika za kosu (ili Gliss kur), Mlekao za telo Nivea, Krema za lice Nivea soft, stik Neutro Roberts, Nivea mleko za skidanje šminke
Mr Proper sredstvo za čišćenje kupatila, Cilit za kamenac, Fairy za suđe
Polimark kečap, Dijamant majonez, Imlek pavlaka, hleb Merkatorov polubeli:ok:, Argeta ćureća pašteta, svi zamrznuti Frikomovi proizvodi, neprikosnovena Plazma
Pampers pelene za bebu, Pampers vlažne maramice, Pavlovićeva krema za guzu

jel bolje sad;)

Hmmm, sumnjiv si...:think:
Previse tebe inspirisu teme o proizvodima, reklamama, a cak si se interesovao za boju donjeg vesa, tako da je vec jasno da planiras otvoriti radnju donjeg vesa, pa ispitujes forumsko trziste:mrgreen:

То што мене занима је пре област психологије, а мање трговине.
Плус, дилеме су моје моје личне, а не професионалне... :)

Што се тиче доњег веша... Нисам се интересовао за боју већ за то да ли га људи купују другима... :) :) :)

А... Форумско тржиште... Оно је презасићено... :)

И, не спамуј ми тему... :)

kozmetiku menjam cesto, jer mi se smuci miris odredjenog proizvoda ako ga koristim previse cesto. pod tim mislim na svu vrstu kozmetike, osim na jedini komad sminke koji koristim a to je kreon, i uvek uzimam max factor, mada u proseku kupujem jedan na 1-1 1/2 godinu. sve ostale kreme i ostale prozivode tog tipa menjam kad mi dosadi miris.isto vazi i za detrdzente. tehniku ne volim da menjam, ali koliko se cesto menjaju poslednjih godina proizvodi, marke, vrste, prinudjena sam jer od jednog puta do drugog, to sto sam pre imala jednostavno se vise ne proizvodi. zapravo toliko se cesto menjaju da ne uspevam novi fotoaparat da kupim, sve cekajuci da pronadjem neki koji ce mi zaista odgovarati po kombinaciji cena i kvaliteta na osnovu kritika koje citam, i onda svaki sledeci put vidim jos neki model koji bi mi odgovarao i tako u krug vec jedno dve godine :neutral:

То што мене занима је пре област психологије, а мање трговине.
Плус, дилеме су моје моје личне, а не професионалне... :)

Што се тиче доњег веша... Нисам се интересовао за боју већ за то да ли га људи купују другима... :) :) :)

А... Форумско тржиште... Оно је презасићено... :)

И, не спамуј ми тему... :)

Ma, zeznula sam se, logicno je da ti je za uspjeh posla bitno da li kupuju, a ti ces se vec snabdjeti svim bojama:mrgreen:

I sad, da ne bude spam, da se i ja izjasnim:mrgreen: "Koristim" milka cokolade, snickers, twix, duplo... A rizikujem i isprobam i druge proizvode istog tipa iako sam prezadovoljna i onima koje koristim:D

Sto se sredstava za ciscenje tice, vise para ne mora da znaci vise muzike. Koristim Merix prasak pere kao i Persil i Ariel al je jeftiniji duplo, mozda ne mirise tako lepo ali svakako stavljam omeksivac( menjam stalno zbog mirisa, a cene su manje vise priblizne), tako da to nema veze. Mr Proper za kupatilo samo zato sto ne mirise kao ostale kiseline, iako super cisti onaj prasak Mer(msm) a kosta oko70-80 din. Za podove Spin, opet lepo mirise a nije skup. E kad je prasincina u pitanju tu se uvek isprsim i kupujem obicno Pronto.

Sto se tice kozmetike, hrane i sredstava za ciscenje, koristim samo srpske proizvode ili one strane proizvode koji se uvoze direktno tj. koji nisu posebno licencirani za istocno evropsko trziste (i medju njima biram one koji ne potpadaju pod neke diskutabilne evropske zakone).

I kada jednom izaberem nesto sto mi odgovara, ne menjam vise.

Kozmetiku često menjam, ali to se uglvnom vrti u krug, Gliss Kur, Nivea, Loreal, Dove i onda se jedno vreme zadržim na omiljenim pa mi opet dosadi i tako. Skoro sam zbog reklame kupila Syoss šampon i balzam i baš su mi super. Moja koža, lice i kosa nisu problematični pa mi dozvoljavaju to eksperimentisanje. Takođe, omekšivač non-stop menjam, jer mi se čini da uopšte ne osetim miris ako se duže zadržim na jednom proizvodu. Sredstva za čišćenje, tj hemiju ne menjam kad nađem ono što dobro čisti. Hrana, šta znam, tu su uglavnom jedni te isti brendovi, ali skoro sam promenila proizvođača mleka, kad smo već kod toga da li ste i vi primetili da se Imlekovo dugotrajno mleko nekako pokvarilo? Ja sam mislila da sam luda ali kad ga pijem osetim neki metalni ukus u ustima. Nisam luda, mm mi je potvrdio. Sad sam prešla na subotičko.

Ovo što se tiče Imlek mleka sam i ja primetila, ali nisam bila sigurna.Imlek dugotrajno mleko AD+ ima neki čudan ukus, baš kao što ti kažeš, kao na metal, ne znam, verovatno da oni tu vrstu mleka na neki način obogaćuju u proizvodnji dodavanjem vitamina.Mleko koristim samo za kafu i kada nešto spremam, ovako ga ne pijem, ali znam kakav bi ukus trebalo da bude :)

Što se tiče ostalih proizvoda koje koristim, hrana je uglavnom nešto provereno, od naših domaćih proizvođača, kozmetiku isprobavam, ali uglavnom šampone za kosu i gelove za tuširanje, za lice obično Young derm (Alkaloid), pošto imam masnu kožu.Deterdžent za veš, kako kad, najčešće Merix, ponekad Duel ili Bonux, ne volim da eksperimentišem, jer sam jednom imala strašnu alergiju.Omekšivače stalno menjam, ali najčešće uzmem neki senzitiv, ne volim jake mirise.Kućna hemija, mogu da pohvalim Cilit bang narandžasti, odličan je, skida kamenac, ne menjam ga.

Poslednja izmena:
Hm..obicno se drzim onoga cime sam prezadovoljna, posebno ako je lice, telo, kosa u pitanju. Malo se plasim da eksperimentisem kad je to u pitanju.

Za ostale stvari mogu da eksperimentesim, mada sam generalno takva osoba koja nije sklona eksperimentima, ni probanju novog,
ako sam necime bas, bas zadovoljna.

Back