PROGUTAO ŽABU ZA 5 DINARA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cry:jadna zaba.Na Babinom zubu pre desetak gpdina studenti biologije su se razbili jeduci skakavce.Kazu da su jako ukusni.Ja i moj prijatelj smo se nagladovali te veceri dok nam ljubazna domarka nije napravila pice.I zaklela se da su sa pecurkama. :lol:

Želim da ovu pricu podelim sa vama.
Pre nekih 10 i više godina, otišla sam na česmu da natočim balon vode. Tamo su bila dva tipa koja su se kroz šalu opkladila da jedan od njih proguta žabu za 5 dinara. Ispočetka sam mislila da se zezaju, a onda sam shvatila da ovi misle ozbiljno to da urade.
Mladić je uzeo žabu i stavio u usta i progutao je.
Dobio je svojih pošteno zarađenih 5 dinara.
Ponekad se setim i nasmejem se slatko na sve to, pa sam htela da taj simpatičan i neverovatan događaj iz prošlosti podelim sa vama.
Šta vi mislite o tome?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahaha..koja budala,...haha :rotf:

jel skakutao do kuce

ima jos jedna prica:
pre nekih 10 i vise godina,idu mujo i haso na cesmu da natoce balon vode. naidju na *****, i opklade se da jedan od njih (mujo) pojede ***** za 5 dinara. ispocetka sam mislio da se zezaju, a onda sam shvatio da ovi misle ozbiljno to da urade. mujo stavi ***** u usta i proguta ga. dobio je svijh posteno zaradjenih 5 dinara. malo kasnije naidju na drugo ***** i sad se ponovo opklade i haso pojede ***** i mujo mu vrati 5 dinara. kaze mujo hasi: pojeli smo govna a niko nije nista zaradio!
haso kaze muji: ma bitno je da se novac okrece
ponekad se setim i nasmejem se slatko na sve to, pa sam hteo da taj simpatican i neverovatan dogadjaj iz proslosti podelim sa vama.
sta vi mislite o tome?
:lol: :lol:

Najjaci postovi!!!:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back