emillly
Primećen član
- Poruka
- 596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj kada je tačno krenula retrogradnoA sto je kod mene progresivna venera retogradna? Doduse oko mesec dana posle mog rodjenja ona i jeste bila retrogradna znaci negde spetembar 1983. Jel to ima ikakve veze?
Tema Efemeride, programi ...Elle ja to ne umem, jedino da imam neki link za efemeride? Jel imas ti?
Naravno da je osnova natalna priča. Ako se dve natalne planete u kvadratu, progresivna opozicija ili kvadrat će odratiti neku priču, konjunkcija takođe( za konjunkciju ipak obratiti pažnju da li su to vladari promisornih kuća 6,8,12, ili je npr konjunkcija Venera -Saturn, što ima lošu simboliku i natalno...) Nisu sve konjunkcije loše, a nisu sve ni dobre... Natalni kontakt je osnova, a ako je on dobar, kvadrat između ne utiče bitno progresivno...Inače u progresijama pridajemo značaj i minornim aspektima planeta.//Naravno, bitno je znati da u progresijama mogu da rade samo one planete koje su aspektirane medjusobno i u natalu.//
Da li to onda znaci da teski aspekti izmedju progresivnih i natalnih planeta nemaju toliko snage ako te planete vec nisu u nekom medjusobnom odnosu u natalu? Recimo ako progresivno sunce pravi, na primer, kvadrat sa Ascendentom i istovremeno vladarem osme kuce...onda to i nije tako opasno po natusa ako ne postoje nikakvi kontakti izmedju njih na rodjenju? Samo proveravam dal sam dobro razumela...I jos nesto - koliko su bitni paraleli? Tojest, citala sam da je paralel kao "rasprsenija" konjukcija. Sad me zanima kako se tumaci kontakt progresivnih planeta sa onima u natalu ako te planete u natalu kao jedini aspekt imaju paralel?