Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Радим и надам се да ћу добити новац пре него што добијем отказ.To ti je tako, 10% vremena kucaš, a ostatak se čudiš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Радим и надам се да ћу добити новац пре него што добијем отказ.To ti je tako, 10% vremena kucaš, a ostatak se čudiš...
Otkaz nećeš dobiti ako radiš osim ako nije pukla firmaРадим и надам се да ћу добити новац пре него што добијем отказ.

Али ако радиш траљаво, споро, незаинтересовано, показаће ти пут.Otkaz nećeš dobiti ako radiš osim ako nije pukla firma![]()

Oće, ali to sam već pokrioАли ако радиш траљаво, споро, незаинтересовано, показаће ти пут.![]()

mudri programeri su ugrađivali 'osigurače' u svoje programe! Ako nema isplate, program crkne nakon nekog vremena pa te moraju zvati ( i platiti zaostatke), ili platiti nekome drugome da sanira problem!Радим и надам се да ћу добити новац пре него што добијем отказ.

To je svakako moralo 90ih. Sad vise manje, klijent-u non stop treba neki novi feature, navikli da traze jos joS jOS JOOOOS!mudri programeri su ugrađivali 'osigurače' u svoje programe! Ako nema isplate, program crkne nakon nekog vremena pa te moraju zvati ( i platiti zaostatke), ili platiti nekome drugome da sanira problem!![]()

Hmm.. Prilepiš ženi jednu poštenu šamarčinu, svetlo se ugasi, a onda ona ubije Boga u tebi?Ништа лепше него кад се излежаваш, клепиш рукама, светло се угаси. Гласовно кажеш да пусти музику, филм. Још само робот да ти донесе нешто да не устајеш из кревета. Још да уме да спрема храну, то би било супер. Може и оно, смрзнута пица.![]()

Шта ће ти жена поред робота? Ради све, слуша све, не гунђа. Можда сад измисле и АИ секс роботе што сам видео да већ раде. Живиш срећан живот.Hmm.. Prilepiš ženi jednu poštenu šamarčinu, svetlo se ugasi, a onda ona ubije Boga u tebi?![]()

Ali, to će biti aktuelno tek kada taj robot bude jeftiniji od žene i ljubavnice?Шта ће ти жена поред робота? Ради све, слуша све, не гунђа. Можда сад измисле и АИ секс роботе што сам видео да већ раде. Живиш срећан живот.![]()

Мени је то било јако давно да се и не сећам много. Али памтим овакав интерфејс и конекцију на интернет.Kad se setim Windows 95 uhvati me nostalgija.
Који програмски језик? Која област у програмирању?Pozdrav ljudi, mozete da mi kazete neki dobar kurs za programiranje? Hvala unapred
Svejedno,sta vi preporucujete, upisao sam faks pa da ucim sa strane da programiram malo, za 4,5 godine bicu strucnjak valjda hahahaКоји програмски језик? Која област у програмирању?
Ма имаш добре курсеве онлајн. Плаћају се логично. Купиш и имаш баш доста материјала. Мој пријатељ је тако научио веома и баш баш зна. Али само ако си упоран и можеш да разумеш. Питаћу га за сајт па ћу ти пренети линк.Svejedno,sta vi preporucujete, upisao sam faks pa da ucim sa strane da programiram malo, za 4,5 godine bicu strucnjak valjda hahaha
HvalaМа имаш добре курсеве онлајн. Плаћају се логично. Купиш и имаш баш доста материјала. Мој пријатељ је тако научио веома и баш баш зна. Али само ако си упоран и можеш да разумеш. Питаћу га за сајт па ћу ти пренети линк.
Podseća me na standardni problem programera: Lakše je napisati DOBAR program nego DOBRA UPUTSTVA za taj program!Ма имаш добре курсеве онлајн. Плаћају се логично. Купиш и имаш баш доста материјала. Мој пријатељ је тако научио веома и баш баш зна. Али само ако си упоран и можеш да разумеш. Питаћу га за сајт па ћу ти пренети линк.

Није дан када се ти хвалиш.Svašta! Ja sam Vojin Basic, asemblere za 8085, Z80, 6502/10 i VB savladao bez plaćenih kurseva!![]()