Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Дођи 'вамо: https://forum.krstarica.com/threads/windows-10.804314/page-64
Фосилвасо дира човека кога волиш.
Фосилвасо дира човека кога волиш.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I još nemaš dovoljno parametara?Физика се није заборавила, али твоје питање није дало све параметре. Рекао сам ти да ми напишеш све параметре и да поставиш питање, не да решиш задатак. Као да професор дође и да ми контроолни задатак, ,а питање скроз нејасно са недовољно параметара.

fosilvaso je izgubljen slučaj. Ni ne obraćam mnogo pažnje na njega. Imam pametnija (forumska) posla.Дођи 'вамо: https://forum.krstarica.com/threads/windows-10.804314/page-64
Фосилвасо дира човека кога волиш.![]()
Nije ovo leto vruce. Pre 10 godina su tonule papuce u asvalt, ovo je kao pre 30 godina...Добар дан програмери. Како сте ми данас? Код мене је врућина, спарно.
Ипак јесте вруће у компарацији са другим годишњим добима. Јери бре, што нико не каћи мјузу коју слуша у теми:Nije ovo leto vruce. Pre 10 godina su tonule papuce u asvalt, ovo je kao pre 30 godina...
Slušam radio...Ипак јесте вруће у компарацији са другим годишњим добима. Јери бре, што нико не каћи мјузу коју слуша у теми:
Бинарна музика
Ја очекивао програмери слушају нешто, кад оно ништа.
Slušamo nešto... BEEP-ove kada crkne memorija ili grafička! Najsretniji sam kada uključim neku makinu, i čujem samo JEDAN beep!Ипак јесте вруће у компарацији са другим годишњим добима. Јери бре, што нико не каћи мјузу коју слуша у теми:
Бинарна музика
Ја очекивао програмери слушају нешто, кад оно ништа.

A tek Spin-Up zvuk diska kojeg budiš nakon što si neko vreme samo buljio u monitor ( Na Win98, naravno)! Kao da pališ motor Mig-29....Ja sam voleo da slušam zvuk ventilatora kako se pali na pc![]()
Znas da si nekad morao da parkiras glave na hardu pre gasenja inace kaput?A tek Spin-Up zvuk diska kojeg budiš nakon što si neko vreme samo buljio u monitor ( Na Win98, naravno)! Kao da pališ motor Mig-29....
Samo za tebe, muzička želja radio Mileve:Мени је најјаче повезивање на нет. Тај звук је кома.

Meni još rano, pijem samo u trećoj smeni!Како вам протиче дан, програмери и ИТ мафијаши? Код мене се пије![]()

Ove nedelje sam imao puno posla pa sad odmaram. Kafa, da i to 3.Како вам протиче дан, програмери и ИТ мафијаши? Код мене се пије![]()
И ја дрмам по триOve nedelje sam imao puno posla pa sad odmaram. Kafa, da i to 3.

Hebesh pilota koji ne pije, kao i programera koji ne pije!Како вам протиче дан, програмери и ИТ мафијаши? Код мене се пије![]()

Imaš pravo! Jučerašnje 'gluposti' su odlično gradivo za razbuđivanje!Чим дођем на посао, клик на укључим рачунар, одмах спремам нес кафу, седам на столицу и полако се разбуђујем и гледам шта сам лупао јуче да бих данас исправио.![]()

Ништа лепше од тога. Кад гледаш код од петка, а понедељком немаш појма шта си хтеп, као ни шта ради код.Imaš pravo! Jučerašnje 'gluposti' su odlično gradivo za razbuđivanje!![]()
Top lista najodvratnijih stvari: 1) analiza tuđeg koda. 2) Analiza svoga koda!Ништа лепше од тога. Кад гледаш код од петка, а понедељком немаш појма шта си хтеп, као ни шта ради код.

To ti je tako, 10% vremena kucaš, a ostatak se čudiš...Top lista najodvratnijih stvari: 1) analiza tuđeg koda. 2) Analiza svoga koda!![]()
![]()