Programerski kutak

Физика се није заборавила, али твоје питање није дало све параметре. Рекао сам ти да ми напишеш све параметре и да поставиш питање, не да решиш задатак. Као да професор дође и да ми контроолни задатак, ,а питање скроз нејасно са недовољно параметара.
I još nemaš dovoljno parametara?

Nije ovo leto vruce. Pre 10 godina su tonule papuce u asvalt, ovo je kao pre 30 godina...
Ипак јесте вруће у компарацији са другим годишњим добима. Јери бре, што нико не каћи мјузу коју слуша у теми:
Бинарна музика

Ја очекивао програмери слушају нешто, кад оно ништа.

Ипак јесте вруће у компарацији са другим годишњим добима. Јери бре, што нико не каћи мјузу коју слуша у теми:
Бинарна музика

Ја очекивао програмери слушају нешто, кад оно ништа.
Slušamo nešto... BEEP-ove kada crkne memorija ili grafička! Najsretniji sam kada uključim neku makinu, i čujem samo JEDAN beep! :zcepanje:

Чим дођем на посао, клик на укључим рачунар, одмах спремам нес кафу, седам на столицу и полако се разбуђујем и гледам шта сам лупао јуче да бих данас исправио. :mrgreen:

Чим дођем на посао, клик на укључим рачунар, одмах спремам нес кафу, седам на столицу и полако се разбуђујем и гледам шта сам лупао јуче да бих данас исправио. :mrgreen:
Imaš pravo! Jučerašnje 'gluposti' su odlično gradivo za razbuđivanje! :zcepanje:

Back