Truman
Elita
- Poruka
- 24.231
Ma verujem nego da neko ne pomisli da sam programer jer sam stavio avatar Bila Gejtsa...učinio sam to iz nekih drugih razloga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ја сам ставио аватар Фиби Буфе па нисам глумац. Раније сам имао аватар Гринделвалда, а нисам он. Шта те брига ко ће шта да мисли. хДMa verujem nego da neko ne pomisli da sam programer jer sam stavio avatar Bila Gejtsa...učinio sam to iz nekih drugih razloga.
Naravno! Ovi današnji priučeni programeri MRZE nas koji obožavamo assembler!Ma svi su dobrodosli kod nas. Fosilsavo nije programer. Salim se. Volim da ga zezam. Izmedju ostalog pogledaj imena tema ovde. Nigde ne trazimo vestine programiranja da caskas. Imamo o vestackoj inteligenciji, o vecnom zivotu preko cloud-a.![]()

?? A koja budala bi te radi toga povezala sa programiranjem?Ma verujem nego da neko ne pomisli da sam programer jer sam stavio avatar Bila Gejtsa...učinio sam to iz nekih drugih razloga.

Recimo fosilvaso pise nulama i jedinicama programe. Ja mu se divim ljudi. Ali u pravu je da je "napredak" jezika unazadio jednostavnost. Danas za cao moram izdati 500 linije koda.Naravno! Ovi današnji priučeni programeri MRZE nas koji obožavamo assembler!![]()
![]()
Konkretni primer iz prakse: Na Iskra-Delta sistem sam (u prošlom veku) trebao da spojim čitač/bušač papirnate trake. Otišao na razgovor sa njihovim razvojnim stručnjacima, a oni mi počeli da prodaju nekakve priče o organizaciji OS-a, bla, bla.... Vratio se, disassemblirao pola njihovog OS-a, uvalio 50 linija SVOGA koda i stvar proradila!Recimo fosilvaso pise nulama i jedinicama programe. Ja mu se divim ljudi. Ali u pravu je da je "napredak" jezika unazadio jednostavnost. Danas za cao moram izdati 500 linije koda.

Nije mi jasno kako takav stručnjak može da pljuje po Windows 10 koja je skoro bez mane.Konkretni primer iz prakse: Na Iskra-Delta sistem sam (u prošlom veku) trebao da spojim čitač/bušač papirnate trake. Otišao na razgovor sa njihovim razvojnim stručnjacima, a oni mi počeli da prodaju nekakve priče o organizaciji OS-a, bla, bla.... Vratio se, disassemblirao pola njihovog OS-a, uvalio 50 linija SVOGA koda i stvar proradila!![]()
Da su oni u Majkrosftu bili mudri i pametni, danas uopšte NE bi postojao Android, nego Windroid! Kasno Marko na Kosovo ravno!Nije mi jasno kako takav stručnjak može da pljuje po Windows 10 koja je skoro bez mane.

Koja pošast? Koja opasnost od bilija u IT-svetu? On još može neko vreme da zahebava firme..... pitanje koliko dugo? Nacrtano: Za Linuks ne postoje virusi i zato što ima malo korisnika! Znači, kome će uopšte biti u interesu da uvaljuje 'viruse' i skuplja podatke o privatnim korisnicima preko Win10 kada sve MANJE ljudi koristi to VNO-GO od OS-a? Ostaje samo 'industrijska' špijunaža dok i firmama ne dođe iz peta-du u glavu!Linux je prva odbrana od ove pošasti bilija
shvatićete to uskoro...Freeedom !!!!!!

Зар није он заувек напустио Мајкрософт? Он више нема везе са том фирмом. Лол.Koja pošast? Koja opasnost od bilija u IT-svetu? On još može neko vreme da zahebava firme..... pitanje koliko dugo? Nacrtano: Za Linuks ne postoje virusi i zato što ima malo korisnika! Znači, kome će uopšte biti u interesu da uvaljuje 'viruse' i skuplja podatke o privatnim korisnicima preko Win10 kada sve MANJE ljudi koristi to VNO-GO od OS-a? Ostaje samo 'industrijska' špijunaža dok i firmama ne dođe iz peta-du u glavu!![]()
![]()
To se tako kaže! Nema on već dugo godina pojma šta se i kako radi u majkrosoftu! Plaćaju mu hrpu raznih prava po ugovorima, bez prava na mešanje u poslovanje!Зар није он заувек напустио Мајкрософт? Он више нема везе са том фирмом. Лол.

Ako ovu stranicu spremiš na makinu, biće to 'teža' mapa nego MP3 pesma koja ti u stereo tehnici svira oko 4 minute! To se zove 'genijalnost'!Recimo fosilvaso pise nulama i jedinicama programe. Ja mu se divim ljudi. Ali u pravu je da je "napredak" jezika unazadio jednostavnost. Danas za cao moram izdati 500 linije koda.
I vazduh prenosi informacije....Da, meni je najveća misterija kako to struja prenosi informacije.
I dalje m je ništa manja misterija. Nisi mi pomogao kao i obično.I vazduh prenosi informacije....

zbog para.Зашто људи праве филмове аутобиографске и уништавају Теслу:
Хвала капетара очигледни.zbog para.

Talas je talasanje vazduha. Nema vazduha, nema talasa.Inače ne prenosi vazduh informacije nego talas koji prolazi kroz vazduh.