fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.397
Ali se ovo često događa: Start, Fatall Error, Break, Reset!Gde i kako se koristi restart u programiranju?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali se ovo često događa: Start, Fatall Error, Break, Reset!Gde i kako se koristi restart u programiranju?![]()

Džaba si zatvorio onu temu: Predlažem ime: Recycle Bin!

Касно сада. Имали сте прилике, нисте усаглашени, свако вече на своју страну, конкретно сте почели да се зезате и ништа од идеје. Али свакако ко има предлог да се нешто унапреди, нека учини као што сам објаснио. Сви захтеви су ту да се размотре.Džaba si zatvorio onu temu: Predlažem ime: Recycle Bin!![]()

Mogu ipak ja? Zamislimo da se Majkrosoft Win poluproizvod probio kao OS na tržište Smart TV-a. Kako bi to izgledalo? Prvo uključiš TV da pogledaš neku važnu 'Rijaliti' emisiju, a ono: Instaliramo nadogradnju 1/100....... 2/100... ( dođite sutra).... 99/100 i restart!Не оглашавате се нешто, програмерчићи. Хајде овај фосилвасо. Он тамо прави Линукс са 64кб рама. Заузет је. А ви остали?![]()

Grebeš se za Zelenu useljeničku kartu za USA!?Ја нисам програмер, је л смем да пишем овде?
Живео Мајкрософт и живео Бил Гејтс!

наравно да не, само искрено поштујем Мајкрософт и овог момка с мог аватара.Grebeš se za Zelenu useljeničku kartu za USA!?![]()
Hehe, ja sam imao terminal kuci Wyse nesto i T27 Unisys-ovPa ovde dolaze ljudi koji imaju kontakta sa programiranjem te je nemoguce da ne koriste terminal.
Terminal nije samo na Linuksu.Ja isti koristim svakodnevno a Linuks nisam nikad instalirao niti koristio.

Onda se grebeš za 'njegovu' buduću vakcinu?наравно да не, само искрено поштујем Мајкрософт и овог момка с мог аватара.
Samo testiranje staje i po 200 evra, pošto će tek biti vakcina!? 
Ja sam u bivšoj firmi radio na ovako nečemu, spojeno bilo na 8085 sistem! Baš je bila simpatična stvar, rotaciona kuglasta glava, skakutala i vrtila se, kao Singerica štrikala!Hehe, ja sam imao terminal kuci Wyse nesto i T27 Unisys-ov![]()

Koje godine je to bilo?Ja sam u bivšoj firmi radio na ovako nečemu, spojeno bilo na 8085 sistem! Baš je bila simpatična stvar, rotaciona kuglasta glava, skakutala i vrtila se, kao Singerica štrikala!
Pogledajte prilog 732859

1983-1985. E da, usput za ove današnje priučene programere: Ono levo na tome uređaju je BUŠAČ/čitač papirnate trake! I celi OS za makinu sa TRI mikroprocesora koja je upravljala alatnom mašinom je stao na DVA koluta takve papirnate trake! A danas trebaš sistem od 20 GB da ti napiše 'Hello World'!Koje godine je to bilo?
Ja sam zakacio terminale jer sam poceo da radim prve polovine 90ih, ali tad se vec furao
lan i netware ponegde![]()

Imaš i dalje embedded programiranje koje se uklapa u tvoje razmišljanje...1983-1985. E da, usput za ove današnje priučene programere: Ono levo na tome uređaju je BUŠAČ/čitač papirnate trake! I celi OS za makinu sa TRI mikroprocesora koja je upravljala alatnom mašinom je stao na DVA koluta takve papirnate trake! A danas trebaš sistem od 20 GB da ti napiše 'Hello World'!![]()

Nije to nista,ja sam cak i bio na terminalu (mislim carinskom)Hehe, ja sam imao terminal kuci Wyse nesto i T27 Unisys-ov![]()

Mnogima si stao na zulj,samo da znas...наравно да не, само искрено поштујем Мајкрософт и овог момка с мог аватара.
Најмање вољен човек овде. хДMnogima si stao na zulj,samo da znas...
Ma svi su dobrodosli kod nas. Fosilsavo nije programer. Salim se. Volim da ga zezam. Izmedju ostalog pogledaj imena tema ovde. Nigde ne trazimo vestine programiranja da caskas. Imamo o vestackoj inteligenciji, o vecnom zivotu preko cloud-a.Ja nisam ni programer ni inženjer nego volim da šaram po podforumima. I onda mi bude neprijatno kad pita kako su inženjeri i programeri jer ne spadam u tu elitu. Ja sam običan internet admin support.