ПРОГОН РЕЖИМА: Посланик Срђан Ного из полиције прослеђен код судије!

Put do pakla je poplocan dobrim namerama.

Nasa skupstina izgleda kao severnokorejska, imamo ljude koji su placeni da na interentu pisu kako je u Srbiji super, predsednik govori kako smo lider a na samom smo evropskom dnu po svemu, imamo uzasnu nejednakost u drustvu od 2012- bar po statistikama, zemlja nestaje jer se svi iseljavaju i ti kazes" volontiraj".

Ja to kapiram , pa valjda svako od nas nekako doprinosi i ne parazitira u Srbiji ali zatvarati oci pred ovim sto se desava i cutati po meni je cista drustvena neodgovornost.
Evo je opozicija ...

Ja sam, u isto vrijeme, i Bošnjak, i Hrvat, i Albanac, i Sarajlija, i Prištevac i Podgoričanin, jer ja samo tako mogu biti čovjek. Zato i razumijem vašu bol i zauvijek sudjelujem u njoj.

:lol:

Ja ti samo kazem budi onda koristan, zapocni neki posao i zaposli nekoga, volontiraj za neku dobrotvornu organizaciju. Uradi nesto konkretno, mozda neko to vidi pa podje tvojim putem i tako redom.
Ne moze se napred paljenjem skupstine.
To je put nazad u pecinu.
rece kvazi srbin dok mu drzava gori

Ja ti samo kazem budi onda koristan, zapocni neki posao i zaposli nekoga, volontiraj za neku dobrotvornu organizaciju. Uradi nesto konkretno, mozda neko to vidi pa podje tvojim putem i tako redom.
Ne moze se napred paljenjem skupstine.
To je put nazad u pecinu.

E sad vec postajes bezobrazan.

Kao prvo, ko si TI da meni govoris tako arogantno iz tih tvojih kanadskih visina da budem koristan? Ja sam veoma koristan. Bavim se poslom i to u proizvodnoj delatnosti i izdrzavam armiju pijavica i kancelarijskih pacova koji nista ne rade i nicim ne doprinose u ovoj drzavi, a kojih ima dosta i na ovom forumu i koji ovde piskaraju u radno vreme dok drugi lome kicmu da bi oni dobijali plate. Da li je to moguce u Kanadi? Naravno da nije.

Kao drugo, kada sam se ja zalagao za paljenje Skupstine? Nikada nigde.

Kao trece, ti zivis u zemlji sa najvecim stepenom gradjanskih sloboda i demokratije, dok mi ovde zivimo u necemu izmedju Duterteovih Filipina i Pinoceovog Cilea. Zivimo u zemlji gde jedno kriminalno smece poput Gorana Vesica optuzuje jednog od najcestitijih vladika da je ubica i narkoman, samo zato sto se usudjuje da ih kritikuje. Sta je sledece? Da li ce poceti da spaljuju nepodobne vladike na trgovima pred razularenim pristalicama?

A ti mi tu palamudis o volontiranju i dobrotvornom radu. PA KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA?

PS. I ne moras uopste da se trudis da mi odgovaras, posto ubuduce necu citati tvoje postove. Ti si kod mene zavrsio kraijeru i slobodan si.:bye:

Свака му част,

Iz udruženja Nomokanon, Srđan Nogo odlazi u "Dveri". Poslanik postaje 2016. godine. Noga je bilo svugde i pre demonstracija za koje navodi da su protiv sadašnje vlasti. Okupe se radnici "C marketa", traže svoje akcije, eto ga i Nogo. Protestvuju oštećeni radnici “Trudbenika” među njima Nogo. Štediše u švajcarcima su na ulici, odjednom i Nogo. Izbacuju nekog iz stana, Nogo se gura sa policijom.

Back