ПРОГОН РЕЖИМА: Посланик Срђан Ного из полиције прослеђен код судије!

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Народни посланик Срђан Ного данас је саслушан у станици полиције, одакле је прослеђен у Палату правде код судије, а тужилаштво ће тражити једномесечни притвор, сазнаје „Србин инфо“ од извора блиском Срђану Ногу.

Ного је осумњичен за насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу, а ово полицијско задржавање једног народног посланика, до сада није забележено у модерном српском парламентаризму.

Како сазнајемо, Срђан Ного се одриче посланичког имунитета, јер не тражи никакву привилегију и жели да пред законом буде једнак са свим грађанима Србије.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...rdjan-nogo-iz-policije-prosledjen-kod-sudije/

Народни посланик Срђан Ного данас је саслушан у станици полиције, одакле је прослеђен у Палату правде код судије, а тужилаштво ће тражити једномесечни притвор, сазнаје „Србин инфо“ од извора блиском Срђану Ногу.

Ного је осумњичен за насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу, а ово полицијско задржавање једног народног посланика, до сада није забележено у модерном српском парламентаризму.

Како сазнајемо, Срђан Ного се одриче посланичког имунитета, јер не тражи никакву привилегију и жели да пред законом буде једнак са свим грађанима Србије.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...rdjan-nogo-iz-policije-prosledjen-kod-sudije/
Neverovatno je šta vlast radi. Potpuna panika.

11.07.2020. |
Nova.rs: Srđan Nogo uhapšen u Beogra
Tanjug

Samostalni poslanik i bivši član Dveri Srđan Nogo uhapšen je u Beogradu, objavio je portal "Nova.rs". Viši sud u Beogradu demantovao je navode medija da mu je određen pritvor.

Nogo je najpre oko 11 sati saslušan u policijskoj stanici i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Ipak, on je odmah nakon policijskog, sproveden u tužilaštvo na saslušanje, piše "Nova.rs".

To je potvrdio i njegov advokat.

"Srđan Nogo priveden je u Palatu pravde, gde čeka saslušanje kod tužioca, nakon što se ranije danas na poziv javio policiji u stanici Stari grad", rekao je njegov branilac Marko Pušica.

On je precizirao da je Nogu u policijskoj stanici uručeno rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Viši sud u Beogradu demantovao je da je Nogu određen pritvor, navodeći da takav predlog nije ni stavljen od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odnosno Srđan Nogo nije ni saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Srđan Nogo je prethodnih dana bio jedna od medijski najprisutnijih figura protesta na platou ispred Doma Narodne skupštine tokom kojih je u više navrata došlo do nasilja i uništavanja imovine.

Ja mislim da grese sa ovim jer ce proizvesti veci gnev kod ljudi i nerede.

Mi smo poznati kao kur*evit narod sto nam nije dobra osobina ali kad ljudi u Srbiji polude to se nikad nije dobro zavrsilo za onog koji maltretira.

Bar je tako bilo do sad. Sa posebnom strascu smo se medjusobno ubijali.

'oce li veceras Nogo da ustane i da razbije skupstinu u znak protesta sto su ga apsili?

On je verovatno došao policajcima da objašnjava da nema imunitet i da zato mogu da ga uhapse, jerbo, je l te, od 3. juna navodno nije više poslanik.

I onda je bilo strašno mnogo smaranja dok nije istakao da se odriče tog prava. I onda ga ovi uhapsiše zbog toga. :D

P. S. Ukoliko sve nije udbaška nameštaljka, naravno.

Mozda sad pravi neko heroja od Noga :mrgreen:

Svakako pravi.

Jer ako imamo na umu da ukoliko se prezivaš recimo Karić i zbog sumanute vožnje u nenormalnom stanju kojim si izazvao teškog sakaćenja mlade osobe dobiješ kućni pritvor ili Mitrović i ne dobiješ ništa za usmrćivanje mlade osobe džipom onda je teško objasniti bilo kome zašto je Nogo dobio 48 sati pritvora. Zbog lomljenja vrata na jednopartijskoj ćevapdžinici?

Zato je jedan od mojih ličnih zahteva - oslobodite Noga odmah.

Predvideo sam to u svojim komentarima da će biti krivično procesuiran.

Nebitno je to, bitan je krivični postupak. Znaš li razliku?
Pa dobro, probudi me kad bude u ćuzi.

Do tada, brinite o

2-A1-C658-A-7624-4-A5-A-A131-9-EF53960-D7-CF.png

koji iminentno sledi.

Zato sto se pridruzio nasilnim protestima, umesto da je sam i sa svojim pristalicama ostao po strani i nastavio sa mirnim protestom, cime bi pobrao simpatije i dobio vecu podrsku od naroda.
Od Noge do brava.

Prisećajući se vešala sa Protesta 1 od 5 miliona kao i silnih pretnji i najava, mislim da možemo biti poprilično sigurni da Nogo ovakvim postupcima nema šta da gubi, već samo dobije.

Ljudi kojima se sviđaju revolutivno akcije i koji bi sa upadnu u parlament i sve ih povešaju su ono na šta Nogo puca.

Back