Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

У току је рат без крви, или и без предаха. Мислим да ће врло брзо да нас наместе на неки оружени суконб, који ће мо да изгубимо, први пут војнички, како би нас понизили до краја. А наши неће урадити оно што је нормално. Да набаве наоружање од Русије, и да укину цивилно служење војске, како би то било спречено. А то цивилно служење , које постоји у многим земљама, код нас је доведено до апсурда. Даклем , мислим да би цивилно служење ипак морало да буде у Касарнама, а не да они који се одлуче за овакав начин служења, иду да преврћу бабе у геријатрији, или да прихватају капуте у позориштима.

урадити оно што је нормално. Да набаве наоружање од Русије,
Ма боље да купимо од Америке,на кредит, па да им платимо кад добијемо рат.;)
Шалу на страну, ал да смо истакли овакву намеру ('89-'90.), па куповина цивилних ваздухоплова, па изградња атомских централа итд., мислиш да би сад Косово било независно? Пробни полигон за Русију би померили у неку другу земљу.

96 , Русија је понудила модернизацију наорузања , на име пребијања неког мећудржавног дуга, са посебним акцентом на ПВО. Одбили смо. Посо су одрадиле НАТО кртице у тадашњем Генералштабу.

Čanak ih je ubio u pojam maločas. Legenda.
Odoh sutra da se učlanim. :D

teska srca moram da se slozim sa ovim jeste canak ***** od coveka al sve sto je reko istina, ko neveruje prva knjizara ustav republike srbije pa citanje;

a na pitanje sta dalje pa ima jednu ideju kako bi trebalo dalje da postupimo u vezi sa kosovom:

prvo cestitam siptarima na stvaranju njihove nove drzave, a onda iskljuciti struju trgovinu vodu podici minska polja na adm.granici bodljikava zica kule strazare kerovi u 100m granicnog pojasa znate sve ono ko u konc logoru zabraniti vazdusn ii svaki drugi saobracaj koji ide preko teritorije srbije, naravno pre svega toga povuci onih 100 000 hiljada prezivelih srba nazad u srbiju kad smo mogli da primimo 1 500000 izbeglica do sad moze i ovih 100 000; neko ce reci lud al gle sad mi a kosovom ostvarujemo trgovinu od oko 360 mil.$ili 6% naseg izvoza al to je njima 43% spoljno trgovinske razmene pa vidite i nista samo cekati zapamtite da je na teritoriji kosova najvise puta dejstvovano municijom sa osiromasenim uranijumom i da tragovi tog elementa jos uvek se nalaze u vodi vazduhu i zemljistu i samo cekati igrati dugorocno sto ovi nasi mamalazi neznaju, nemogu se oni toliko mnoziti koliko mogu umirati od posladica izlaganja osiromasenom uranijumu poz raja

teska srca moram da se slozim sa ovim jeste canak ***** od coveka al sve sto je reko istina, ko neveruje prva knjizara ustav republike srbije pa citanje;

a na pitanje sta dalje pa ima jednu ideju kako bi trebalo dalje da postupimo u vezi sa kosovom:

prvo cestitam siptarima na stvaranju njihove nove drzave, a onda iskljuciti struju trgovinu vodu podici minska polja na adm.granici bodljikava zica kule strazare kerovi u 100m granicnog pojasa znate sve ono ko u konc logoru zabraniti vazdusn ii svaki drugi saobracaj koji ide preko teritorije srbije, naravno pre svega toga povuci onih 100 000 hiljada prezivelih srba nazad u srbiju kad smo mogli da primimo 1 500000 izbeglica do sad moze i ovih 100 000; neko ce reci lud al gle sad mi a kosovom ostvarujemo trgovinu od oko 360 mil.$ili 6% naseg izvoza al to je njima 43% spoljno trgovinske razmene pa vidite i nista samo cekati zapamtite da je na teritoriji kosova najvise puta dejstvovano municijom sa osiromasenim uranijumom i da tragovi tog elementa jos uvek se nalaze u vodi vazduhu i zemljistu i samo cekati igrati dugorocno sto ovi nasi mamalazi neznaju, nemogu se oni toliko mnoziti koliko mogu umirati od posladica izlaganja osiromasenom uranijumu poz raja
ja sam prvi bio za zidanje zida izmedju kosova i srbije ako postane nezavisno preventive radi...ali danas ta ideja deluje nemoguca jer nisam siguran da imamo dovoljno cementa :lol:

ja sam prvi bio za zidanje zida izmedju kosova i srbije ako postane nezavisno preventive radi...ali danas ta ideja deluje nemoguca jer nisam siguran da imamo dovoljno cementa :lol:

Ma koji zidovi...Neće oni nikud iz svog El Dorada...Neće im nikad dati razne misije koje će se smenjivati i učiti ih pameti. Kad polude, shvatiće jednom, da zapravo nisu nezavisni i da nikad neće biti.

PS A za cement se ne boj. Tu je Beočin-Lafarž. Daće Francuzi, samo da Velja plati...avansno.:wink:

***... ovih dana dok pozivaju na linc sve vise lici na mart 2003...cak su i najpametniji poceli sepati... zalosno je to sto se vracamo uvek unazad :-|:-|:-|

........ne znam u chemu je njegova pamet,i on je beshe pozivao na neki linch i to skoro beshe u novom sadu ,valjda je linch-linch losh u svim pravcima i ne selektivan,isti kao i sheshelj,prepametni drmoser koji sem lepo skrojene priche nishta konkretno ne kaze ..........a da i kum kole mu je zvezda na chelu ,chovek kupio tri fabrike za 3 marke ako je i od kuma mnogo je ,a posle di su novci ..........:lol:

Back