Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

opcenito, danas 17.02.2008 ,poslat racun za "dogadjanje naroda" sa "Gazimestana" od dana "Vidovdana" 198.......na kojoj je "vozd" Milos obavijestio srpsko pucanstvo "vas (srbe) nitko ne smije da bije"...........................................I danas vam je EU , US i onaj njen bijedni predsednik Bush krivac........
Srbijo, imas kratku memoriju.

A ni tvoja memorija nije duža! Pamtiš samo od 1989-e!:D:D

Босић је подсјетио да су Срби пристали Дејтонским мировним спорзумом да РС остане саставни дио БиХ, уважавајући захтјеве управо Америке и земаља ЕУ да се поштује принцип немијењања граница бивших југословенских република, које је дефинисла Бадентерова комисија.

Ispravak krivog navoda:
Nisu Srbi pristali, već SLOBA, bivši predsednik susedne države Srbije!

NEĆE! Britanci su u NATO-u, a ne Škodska!:D

Zapravo, nedavno sam čuo ozbiljne prognoze koje najavljuju nezavisnost Škotske u roku od 10 godina. Ne verujem u to zato što i Englezi i Škoti masno profitiraju od saveza. Moguće je samo ako ostane određena saradnja. Nisu oni divljaci kao mi, pa da ugoroze blagostanje koje imaju da bi postigli nacionalne interese.

Zapravo, nedavno sam čuo ozbiljne prognoze koje najavljuju nezavisnost Škotske u roku od 10 godina. Ne verujem u to zato što i Englezi i Škoti masno profitiraju od saveza. Moguće je samo ako ostane određena saradnja. Nisu oni divljaci kao mi, pa da ugoroze blagostanje koje imaju da bi postigli nacionalne interese.
pa ne za 10 godina ,koliko sam ja cuo za 2011. su zakazali neki referendum, a po poslednjim ispitivanjima cak je i preko 50% za osamostaljivanje ,samo sto ukoliko do toga stvarno dodje tu za razliku od naseg slucaja nece biti velikih potresa i verovatno ce Britanci medju prvima priznati Skotsku i ostace u bliskim ekonomnskim i politickim vezama .

pa ne za 10 godina ,koliko sam ja cuo za 2011. su zakazali neki referendum, a po poslednjim ispitivanjima cak je i preko 50% za osamostaljivanje ,samo sto ukoliko do toga stvarno dodje tu za razliku od naseg slucaja nece biti velikih potresa i verovatno ce Britanci medju prvima priznati Skotsku i ostace u bliskim ekonomnskim i politickim vezama .

pa,kad je tolika milina...što ih odmah ne priznaju...šta ima da čekaju do 2011...

O tome se radi. Može biti da sam ja nešto pobrkao. Uglavnom, poenta se ne menja. Nisu oni ludi i ishitreni.

Kako li će se sad zvati Scotland Yard? :lol:

Албанци оптужују Грке да су им фалсификовали историју, нпр. Ахил је био шиптар.:lol:
Још ће нас набедити да смо (Срби) одметнуто албанско племе које треба вратити матици.:rolleyes:

2r4iz510.gif

Албанци оптужују Грке да су им фалсификовали историју, нпр. Ахил је био шиптар.:lol:
Још ће нас набедити да смо (Срби) одметнуто албанско племе које треба вратити матици.:rolleyes:

Ne govore samo to.Grci su u stvari popravoslavljeni Shiptari.Josh Bajron se borio i poginuo uz svoje shiptarske saborce.I ja ne zeyebavam na youtube-u neki lik to ladno mrtav ozbiljan na engleskom(za prosechnog shiptara to znachi da je dr.nauka,znachi nije glup) objashnjava.

......samo da se ne zakache sa slovenijom i austrijom oko kosovskih alpa ..........:lol:

......samo da se ne zakache sa slovenijom i austrijom oko kosovskih alpa ..........:lol:

Ево ти линк па погледај.

Ма само да се успавају амери 1 дан не би ни а остало од Албанаца.
Него се плашим да ће се дотле пренамножити обзиром да је наталитет народа, на чије територије атакују, негативан.:(

Ево ти линк па погледај.

Ма само да се успавају амери 1 дан не би ни а остало од Албанаца.
Него се плашим да ће се дотле пренамножити обзиром да је наталитет народа, на чије територије атакују, негативан.:(

..........kad govna pochnu da beze nije bitno koliko ih je ,samo veci smrad ostavljaju ,shto bi rekli jevreji "sledece prolece u jerusalimu " ......:lol::lol:

Back