Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

Ti isti huligani su vodili računa o ženama, devojkama i mlađima - i organizovano ih sklanjali na bezbednu daljinu. Ma šta ti mislio o njima bolji su i pravedniji od tebe takvog u fotelji iza ekrana.

NAravno da sam kuci. Necu im pomagati sigurno. POmagao sam kada je trebalo. I ubuduce cu. Doslo je 5 minuta majmunima. Srbija se uzburkala i mulj je izbio na povrsinu. To pokazuje do cega je doveo Kostunica. Ali pasce i on na dno sa svim tim talogom kad' tad'.

NAravno da sam kuci. Necu im pomagati sigurno. POmagao sam kada je trebalo. I ubuduce cu. Doslo je 5 minuta majmunima. Srbija se uzburkala i mulj je izbio na povrsinu. To pokazuje do cega je doveo Kostunica. Ali pasce i on na dno sa svim tim talogom kad' tad'.

Majmuni su u kaFezima, narkomani u orbiti a oni koji zuluma trpeti ne mogu su na ulicama.

Ovaj užasni dan po Srbiju - osvetlali su mladi na kojima srećom ostaje ova Srbija.

Čurkin: Rezolucija 1244 ostaje na snazi
UJEDINJENE NACIJE, 17. februara 2008. (Beta)
- Ambasador Rusije u UN Vitalij Čurkin rekao je u nedelju uveče, nakon konsultacija u Savetu bezbednosti UN, da rezolucija 1244 ostaje na snazi i da se zato ne može prihvatiti jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova.

Govoreći o večerašnjim konsultacijama, Čurkin je rekao da je "jedna stvar jasna". Rezolucija 1244 ostaje na snazi i UN ostaju na Kosovu. Šef Unmika nastavlja svoj rad, rekao je Čurkin i dodao da zato Rusija zahteva da se odbaci današnja odluka kosovske skupštine o proglašenju nezavisnosti.

Povodom daljeg razvoja situacije u vezi sa Kosovom, Čurkin je rekao da će se nastaviti debata i da ne treba "požurivati stvari".

ОБРАЗ БЛОКИРАО ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ ПРЕМА МАЂАРСКОЈ

БАЧКИ БРЕГ, 17. фебруар 2008. - Чланови Отачаственог покрета Образ из Сомбора блокирали су гранични прелаз Бачки Брег према Мађарској. Гранични прелаз је блокиран из протеста због признања "независног" Косова и Метохије од стране Републике Мађарске и њеног слагања са слањем мисије ЕУЛЕКС.

СВЕ ЗА ОБРАЗ, А ОБРАЗ НИ ЗА ШТА!

ОБРАЗ БЛОКИРАО ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ БАЧКИ БРЕГ ПРЕМА МАЂАРСКОЈ

БАЧКИ БРЕГ, 17. фебруар 2008. - Чланови Отачаственог покрета Образ из Сомбора блокирали су гранични прелаз Бачки Брег према Мађарској. Гранични прелаз је блокиран из протеста због признања "независног" Косова и Метохије од стране Републике Мађарске и њеног слагања са слањем мисије ЕУЛЕКС.

СВЕ ЗА ОБРАЗ, А ОБРАЗ НИ ЗА ШТА!

Jel pala otimachina suhomesnatih proizvoda.Treba i Obraz da ima za sta da se ustine.

ajde bre mani me se se smece gastarbajtersko treba sutra prati klonje bolje idi na spavanje dezertercicu mali

...................

,,svetolice triperkovicu ....garant sam za glavu visi od tebe ...i za diplomu skolovaniji .

za obraz bogatiji ...i za srce jaci .

svetolice triperkovicu ...ti si ustasha .

dezertirala ti je mama kad je rodila budalu umesto coveka .

Back