Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

Шта даље? Примитивно, али то је једино трајно решење: Проблем Косова неће да се реши док се тим шиптарским говнима не на.ебемо мајке и док их не најуримо из целе Албаније све до Јадранског мора и побацамо у таласе - к´o мачиће да их подавимо једног по једног - само оне беле капице да им остану!!!

Žalosno je ono što sam pročitao na komentarima B92. Mi nismo narod mi smo stoka koja će zarad šake nekih novaca da sve bace i da prodaju. Pa mnogi veliki zemljoposednici su svoja imanja stvorili tako što su od naslednika uzimali za džabe a oni koji su prodali ni grobove svoje porodice nemogu da obiđu jer ni ne znaju gde su. Nestaju sa lica zemlje. Kako ne shvataju da davanjem podrške, bilo kako, nezavisnosti Kosovu mi nestajemo? Nema poštovanja porodice, društva, države. Da ima bilo šta od ovoga deca ne bi bila narkomani, svi bi bili u teškim trenucima uz državu a ne bi bili Brankovići i na kraju da ima države mnogi bi bili već osuđeni. Samo Sloga Srbina Spašava da mi je da to jednom vidim.

Шта даље? Примитивно, али то је једино трајно решење: Проблем Косова неће да се реши док се тим шиптарским говнима не на.ебемо мајке и док их не најуримо из целе Албаније све до Јадранског мора и побацамо у таласе - к´o мачиће да их подавимо једног по једног - само оне беле капице да им остану!!!

Uh što te gotivim dok tako pišeš!!!:cool:

Па добро модераторе , зашто не може овом кретену да се каже да је кретен ?

Нема ту ниста лоше , само пријатељска примедба . ако кретену не кажеш да је кретен , остаће увек такав .

ако му укажеш , можда и укључи мозак ....и ослободи се стања кретенизма .

Једноставно зар не ?

ajde bre mani me se se smece gastarbajtersko treba sutra prati klonje bolje idi na spavanje dezertercicu mali

Pa sta cekas?Pridruzi ce gardi cara Lazara i pravac Pristina.

Jel to beše kaže onaj poručnik graničar u filmu Karaula, gde igra Sergej Trifunović? ;)

Проблем Косова неће да се реши док се тим шиптарским говнима не на.ебемо мајке

Добар правац, погрешан смер! Мајку треба ј..... сопственој деци;) јер се ово не може решити баш тако брзо.
Иначе да није генетски поремећених јенкија, давно би било како кажеш.:!:

Boli me **** za Mec.Radnici im rade za bedne plate, a proizvodi skupi do jaja.I onako samo sladoled jedem tamo.Idem da im polupam par prozora i usput maznem onaj aparat za sladoled.;)

Ako je tacno da su plate bile bedne to svakako nije u redu. Ali to nije razlog za ovaj vandalizam. To su majmuni sa 2 grama mozga. I nezavisno Kosovo nije bio uzrok, neko povod. Gorila ostaje gorila.

Žalosno je ono što sam pročitao na komentarima B92. Mi nismo narod mi smo stoka koja će zarad šake nekih novaca da sve bace i da prodaju. Pa mnogi veliki zemljoposednici su svoja imanja stvorili tako što su od naslednika uzimali za džabe a oni koji su prodali ni grobove svoje porodice nemogu da obiđu jer ni ne znaju gde su. Nestaju sa lica zemlje. Kako ne shvataju da davanjem podrške, bilo kako, nezavisnosti Kosovu mi nestajemo? Nema poštovanja porodice, društva, države. Da ima bilo šta od ovoga deca ne bi bila narkomani, svi bi bili u teškim trenucima uz državu a ne bi bili Brankovići i na kraju da ima države mnogi bi bili već osuđeni. Samo Sloga Srbina Spašava da mi je da to jednom vidim.

Brate Srbine, nemoj da se nerviras. Te komentare na B92 ne pisu Srbi vec pisu placeni novinari B92 ustase siptari balije i ostala anntisrpska bagra.

Smisao tih komentara jeste da ti pomislis da Srbi tako razmisljaju jer se oni potpisuju kao Srbi. To naravno nije istina.

Back