Profil Vučićevih birača

Da, ali podrška Kim Džong Unu u S.Koreji je 100%, a pitam te imaju li alternativu, imaju li opciju da drugačije misle. Kada bi se mediji oslobodili da se čuje istina, i razbije ovaj njihov balon od sapunice satkan od laži, ta podrška bi pala na svoj realan nivo, ispod podrške njegovom političkom tati Šešelju.
Nije isto. Oni ne mogu da napuste S.Koreju i postoji citav niz nasilnih mera koji garantuju pokornost onih koji vec nisu poslusni.

Ukazivao sam na nesto drugo, ako SNS ima podrusku vise od 50% biraca, mozda je SNS tip vlasti koju vecina u Srbiji zeli.
Recimo sutra neko smeni SNS, da li ce imati dovoljnu podrsku, ako se ne ponasa kao SNS?

Vredjajuci deo svog naroda je najbolji nacin da ne dodjes na vlast. Procitaj knjigu “Cujte Srbi”, gde ste i tada vi “obrazovani” omalozavali seljake i ostale sto su vas hranili i izdrzavali. Gde je jugoslovenska vlast izigravala zapadnu elitu na stetu svog naroda. Danas svako ima pravo da glasa, pa bi bilo bolje da ih ubedite zasto da glasaju za vas (to ide za sve politicke partije) nego da vredjate narod koji se ne slaze sa vama.
E, ali tada nije bilo Pinka, Happy-a, RTS-a, Zadrude, Parova... Tadašnji seljak nije isto što i današnja seljačina. Eno ti ga Đuka Bizon iz Beograda, a seljačina na kvadrat.

Nije isto. Oni ne mogu da napuste S.Koreju i postoji citav niz nasilnih mera koji garantuju pokornost onih koji vec nisu poslusni.

Ukazivao sam na nesto drugo, ako SNS ima podrusku vise od 50% biraca, mozda je SNS tip vlasti koju vecina u Srbiji zeli.
Recimo sutra neko smeni SNS, da li ce imati dovoljnu podrsku, ako se ne ponasa kao SNS?
Mislim da hoće. Jednostavno, ovde je na sceni čisto korišćenje gebelsovskih metoda zloupotrebe medija protiv vlastitog naroda. Pa, seti se samo koliko ogroman broj Nemaca je frenetično podržavalo Hitlera, a onda je došao hladan tuš i osećaj sramote. Mediji su čudo. Ok, možda sam trebao nasloviti temu profil većine srpskih birača, ali pošto su trenutno pod Vučićevom masmedijskom hipnozom, pripisao sam ih njemu.
I ono što je žalosno je da onaj ko jednoga dana bude hteo da ih izvede iz hipnoze i od njih načini samosvesne kulturne i civilizovane homosapiense moraće da se koristi istim metodama medijske lobotomije, samo u kontra smeru.

E, ali tada nije bilo Pinka, Happy-a, RTS-a, Zadrude, Parova... Tadašnji seljak nije isto što i današnja seljačina. Eno ti ga Đuka Bizon iz Beograda, a seljačina na kvadrat.
Najgora stvar je kada pocnes da uzdises sam sebe, a spustas druge. Ne mozemo svi voleti iste stvari, nisu svakome zanimljivi isti filmovi, muzika, televizijr itd. I ne mora da znaci da je neko glup ili neobrazovan sto gleda Pink ili sta vec.

Najgora stvar je kada pocnes da uzdises sam sebe, a spustas druge. Ne mozemo svi voleti iste stvari, nisu svakome zanimljivi isti filmovi, muzika, televizijr itd. I ne mora da znaci da je neko glup ili neobrazovan sto gleda Pink ili sta vec.
ja ne znam niti jednog pametnog coveka koji gleda pink,parove,cirilicu i ostala sr@nja...

90% sadržaja programa tog ružičastog ispljuvka u uglu ekrana se ne bi moglo emitovati ni na kablovskim kanalima civilizovanih zemalja. Čoveče, to je promocija najnižih ljudskih poriva i najgoreg ljudskog otpada. Ne radi se tu o ukusu uopšte.

Mislim da hoće. Jednostavno, ovde je na sceni čisto korišćenje gebelsovskih metoda zloupotrebe medija protiv vlastitog naroda. Pa, seti se samo koliko ogroman broj Nemaca je frenetično podržavalo Hitlera, a onda je došao hladan tuš i osećaj sramote. Mediji su čudo. Ok, možda sam trebao nasloviti temu profil većine srpskih birača, ali pošto su trenutno pod Vučićevom masmedijskom hipnozom, pripisao sam ih njemu.
I ono što je žalosno je da onaj ko jednoga dana bude hteo da ih izvede iz hipnoze i od njih načini samosvesne kulturne i civilizovane homosapiense moraće da se koristi istim metodama medijske lobotomije, samo u kontra smeru.
Postoje dva pogleda na taj period nemacke istorije, jedni smatraju da su Nemci masovno zapali u trans i poceli da lude, a drugi smatraju da punu podrsku ideologiji nije dalo vise od 11-12%, dok su ostali, isuvise uplaseni da pitaju druge za misljenje, verovali da svi ostali podrzavaju, pa su se povinovali pretpostavljenom opstem misljenju.

Mediji su uglavnom pristrasni, ali postoji glas neslaganja u medijima, bili su protesti, socijalne mreze pomazu da se nadju ljudi slicnih misljenje, pa ipak 50% podrzava SNS. Nije da ljudi nisu informisani ili da ne smeju da kazu sta misle, vec jednostavno podrzavaju ovakav sistem ili su vezani za njega.

U tom svetlu, Pink ne hipnotise siroke narodne mase, nego pokazuja kakve su siroke narodne mase i kako se takvim ljudima jedino moze/treba upravljati. :confused:

f674851a-fb24-451e-96eb-40ec2c897fc1_1.38043ad13747f4867128b7e71578bda0.jpeg

1588715996800.png

ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ Ово су срамотни ботови који раде за СНС (СПИСАК)

Ботови Српске напредне странке у протеклом периоду имали су много посла, јер је требало својим коментарима на интернету стварати илузију огромне подршке председнику Србије, владајућој странци и њеним функционерима, а са друге стране критиковати, или ботовским речником "пљувати" политичке неистомишљенике, наравно, све у циљу политичке пропаганде.

21:47 05.05.2020.

А како су заправо ботови радили, ко су им биле мете, какве су инструкције све добијали, објављено је на једном Твитер налогу. Овај твитераш прво је објавио 200 имена ботова који су били најактивнији током целе године, а баш они су контролисали оних 8.000 налога које је Твитер погасио.

– Када смо пре годину дана почели са праћењем било их је 5.190 у бази, постепено су отварали нове. Ево наших суграђана и комшија. Делите – написао је овај

А онда су смернице дошле и 5. јула прошле године током посете лидера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића Дечанима.

Па и током митинга Српске напредне странке.

Један од најактивнијих дана за ботове био је 17. октобар прошле године.

https://twitter.com/XudRobin/status/1257674504207241216

https://twitter.com/XudRobin/status/1257657182268657664

90% sadržaja programa tog ružičastog ispljuvka u uglu ekrana se ne bi moglo emitovati ni na kablovskim kanalima civilizovanih zemalja. Čoveče, to je promocija najnižih ljudskih poriva i najgoreg ljudskog otpada. Ne radi se tu o ukusu uopšte.
Moderna drustva podstricu takve programe, koji se ni na kakav nacin ne razlikuju od danasnjih vrednosti. Samo sto je izgleda problem kada se to prikazuje na tv-u :).

Ko je dokon moze malo da poslusa ovu ociglednu nastavu. Ima divnih primeraka (Urnebes vredan slusanja pocinje negde od 18 min. 40 sekundi ). Tuzno je sve to...

Najbolji je onaj koji pita da li sa voditeljem prica u emisiji koja se reprizira tj. koja ne ide uzivo tada kad je on pozvao? :worth:
Verujem ti na rec ali slusati to je brainless ... to mi gore nego da slusam 5 minuta parlamenta naseg uzakazenog.

Back