Profil Vučićevih birača

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456
Ja mislim da će Vučić da vlada do kraja svoga života ili dok mu ne dosadi. On može da servira šta hoće narodu Srbije. Može, kao Kim Džong Un što je objavio da su severnokorejski astronauti uspešno sleteli na Sunce, i niko u Severnoj Koreji nije postavio pitanje koliko je to besmisleno, isto tako da objavi svašta, a da to bude prihvaćeno od svakolikog srblja. Na kraju krajeva, i objavljivao je. setite se letećih automobila!
Razlika između Severnokoreanaca i Srba je ta da u Severnoj Koreji je rađeno višegeneracijsko ispiranje mozga od dana rođenja svakog pojedinca, a Srbi su sami prihvatili zombiranje koje im je ponuđeno preko režimskih medija.

Najbolji dokaz na kom intelektualnom i obrazovnom nivou su građani Srbije, odnosno ona većina koja podržava i glasa za Vučića, jeste ova objava SNS-a i komentari njihovih pristalica na istu.

1587718041104.png

1587718060870.png

Ja mislim da će Vučić da vlada do kraja svoga života ili dok mu ne dosadi. On može da servira šta hoće narodu Srbije. Može, kao Kim Džong Un što je objavio da su severnokorejski astronauti uspešno sleteli na Sunce, i niko u Severnoj Koreji nije postavio pitanje koliko je to besmisleno, isto tako da objavi svašta, a da to bude prihvaćeno od svakolikog srblja. Na kraju krajeva, i objavljivao je. setite se letećih automobila!
Razlika između Severnokoreanaca i Srba je ta da u Severnoj Koreji je rađeno višegeneracijsko ispiranje mozga od dana rođenja svakog pojedinca, a Srbi su sami prihvatili zombiranje koje im je ponuđeno preko režimskih medija.

Najbolji dokaz na kom intelektualnom i obrazovnom nivou su građani Srbije, odnosno ona većina koja podržava i glasa za Vučića, jeste ova objava SNS-a i komentari njihovih pristalica na istu.

Pogledajte prilog 686909
Pogledajte prilog 686911
Ovo je neka zajebancija...
Nisu valjda tolike budale...:sad2:

Gresis samo u jednoj stvari... Nije to zombiranje doslo samo preko noci..
Prvo nas je u 100 godina dva puta izginula po trecina, onda to malo sto je ostato 50 godina ispiranja mozga bratstvom i jedinstvom, zatim dosmanlijska struja koja ti porucuje da se stidis sto si Srbin, i onda na kraju imamo ovaj tuzni epilog.
Dosmanlijski program imao je jednu tačku: "Ne dajmo da Vučić dođe na vlast."

Tako da je nemoguće biti anti-vučić i anti-DS istovremeno.

Pogledajte prilog 686909
Pogledajte prilog 686911
Ima toga jos.

1.jpg
2.jpg

Pogledajte prilog 686909
Pogledajte prilog 686911
Možda je ipak sad adekvatna prilika da se profiliše nešto normalno, pa da se to i pnudi. Malo je nejasno kako neki prizivaju nakakav bućkuriš, i da se eto tad profilira nešto da valja.
Sad je ovo stanje nekakve čistine, i ako sad ne može nešto normalno da se profiliše- znači da nikad neće ni moći. A ta iluzija da opozicija napravi totalnu zbrku, pa da će kao nešto u toj zbrci da ispliva, od te ilizije nema ništa. Mislim, možda od iluzije i bude nešto, al od rezultata neće biti ništa. A ludnicu je uvek lako napraviti.

Malo je pretjerao ali u dobroj mjeri je u pravu.

Po čemu ?

Po tome što neko napravi takvu propagandu da je jedna populacija navodno toliko nisko na lestvici svih parametara . i šta je naredno?

Šta obično bude sa onima koji nisu na određenom nivou koju jedna grupacija propisuje ?

Iza nekih stranačko političkih obračuna plasira se jedna vrlo podmukla ideja koja zna da dovede do mnogo čega ... od oga da je takve sasvim legalno izrabljivati ,a ako su neupotrebljivi i eliminisati ...

Očekivala sam više pameti od moderatora

Po čemu ?

Po tome što neko napravi takvu propagandu da je jedna populacija navodno toliko nisko na lestvici svih parametara . i šta je naredno?

Šta obično bude sa onima koji nisu na određenom nivou koju jedna grupacija propisuje ?

Iza nekih stranačko političkih obračuna plasira se jedna vrlo podmukla ideja koja zna da dovede do mnogo čega ... od oga da je takve sasvim legalno izrabljivati ,a ako su neupotrebljivi i eliminisati ...

Očekivala sam više pameti od moderatora
Баш тако - мизерно и подмукло.Као да су "верници" жуте багре на високом интелектуалном нивоу.

Back