qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Samo da napomenem da uspesni ljudi mogu da budu debeli, navescu par njih samo da se setim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne razumem zasto bi uspesan covek morao obavezno da ima i pare?
Nikola Tesla je bio uspesan , a kinte nije imao.
Ima na hiljade primera slicnih njemu.
Milijarderi nisu i uspesni ljudi, mozda su nesrecni , skloni su samoubistvima, gde je tu uspeh?
Da nisi iz zvezda granda?![]()
" ChristopherWalken" je dao lep primer .Ima logike u ovome ali se nebih u potpunosti slozio.Prvo,taj Tesla je za zivota bio omalovazavan,podcenjivan pa cak i ismevan.Godinama posle njegove smrti,covecanstvo je shvatilo kakav je on genijalac ustvari bio.A sta on ima sad od toga?
Ljudi su povrsni,gledaju samo materijalne stvari i socijalni status.Definicija uspesnog coveka se u reali kosi sa onim sto mi pricamo.Svako ce reci da je uspesan covek onaj ko ima porodicu,ima kakav-takav posao,vazi za dobrog,postenog coveka,oca,supruga (ili u zenskom slucaju zenu,majku,suprugu) a u reali se gledaju druge stvari.Novac (ma kako on zaradjen) i finansijska situacija su merilo danasnjeg uspesnog coveka.Novcem se kupuju prijatelji,porodica,partner,sreca pa cak u mnogim slucajevima i zdravlje.
Nikako ne kazem da tako treba da bude i da je to ispravno.
Ima logike u ovome ali se nebih u potpunosti slozio.Prvo,taj Tesla je za zivota bio omalovazavan,podcenjivan pa cak i ismevan.Godinama posle njegove smrti,covecanstvo je shvatilo kakav je on genijalac ustvari bio.A sta on ima sad od toga?
Ljudi su povrsni,gledaju samo materijalne stvari i socijalni status.Definicija uspesnog coveka se u reali kosi sa onim sto mi pricamo.Svako ce reci da je uspesan covek onaj ko ima porodicu,ima kakav-takav posao,vazi za dobrog,postenog coveka,oca,supruga (ili u zenskom slucaju zenu,majku,suprugu) a u reali se gledaju druge stvari.Novac (ma kako on zaradjen) i finansijska situacija su merilo danasnjeg uspesnog coveka.Novcem se kupuju prijatelji,porodica,partner,sreca pa cak u mnogim slucajevima i zdravlje.
Nikako ne kazem da tako treba da bude i da je to ispravno.
A sreca nije uspeh ,a ?
Najbolje je biti srecan i bogat![]()