- Poruka
- 4.740
Kad si napisao Herceg Novi je u R.Srpskoj trebao sam znati koliko je sati
Ta tvoja sta vec nedobija sigurno 15 000.Nema te plate u drzavnim institucijama pogotovo u min.finasnija
Ako i dobija,a ne dobija,sama je kriva.Samo zahvaljujuci takvima koji bezpogovorno rade za kikiriki poslodavci mogu da rade sta zele jer uvek ima budala koji ce raditi daleko ispod struke za nista.Da ti je ta tvoja samohrana majka pa da razumem,ali ovako riba boli glava pametnica,prica jezike,a od plate n emoze da kupi uloske i carape.Ne lupaj.
Dodjes kod poslodavca ,hocu vecu platu,moze ne moze.Ne moze adio trazim drugu firmu.
Kazes pise govore Dinkicu.Pa sta Mladja prica cudo i dobija i tih 15 tauzenki
decko zayebi me....znas li sto.....nije ona tema kako ne mozes da skapiras ti i tvoji drugari.........jel ovde neko retardiran ili sta vec....kada vidim da ste svi lepo pismeni i normalno pisete.
evo po 200-ti put---KAO 1-ona ima platu 15 000 i nema sta ti tu da komentarise ili se iscudjavas.....idi iscudjavaj se dinkicu.
lepo sam rekao 15 000 a to sto tebi ne moze ili moze tvoj problem........evo najrazumnije sto mogu sad me lepo skapiraj-
pricam sa sestrom i nebitno kaze mi da ima u minfin. 11 000 din preprosle god......u januaru ili feb ove godine je imala tacno 15 000-ja je onako osamuceno pitam-ajde nemoj da me lazes kako bre 15 000 tu plata treba da bude 100 000? ona-eto tako........posle mi to potvrde buraz i jos neki.........JA NE MOGU CUDU DA SE NACUDIM..........e sad to napisem ovde na forumu i neki lik poput tebe pocne da mi kao nesto sabira i oduzima pa ovo pa ono,pocne on da pametuje kao ti i ostali kako zna cvecara koji zaradjuje duplo vise pa ovo pa ono........a je li da te pitam nesto-pa jel mislis da ja ne znam?
znam covece ljude koji zaradjuju i 40 i 50 000 sa srednjom skolom i sto bi onda ovako nesto pricao???
a najgluplje je to sto kako sam se ja iscudjavao sada mene neko smara za to isto-a jel znas koliko je to glupo....
i svi pisete neke nebuloze....alo bre ona radi u ministarstvu finansija,drzavni posao,extra siguran,napredak zagarantova PA NEKI LJUDI BI OVO RADILI DZABE......
Pa sad pricas da je cudo sto dobija a ovamo malo.........e pun mi je qrc od takvim pametnjakovica kao ti........ja kazem ovo ono......ma jednostavno sam naveo sta ima od skole ne kazem to ja nego je tako.......i ne razumem sta pokusavas da ubijes vreme praveci se pametan........posao je extra i ti bi doope dao da radis tamo i za 10 000 i svi na ovom foprumu.......a proseravate se nesto........boze svasta.