Profesori

[LoG:
]na owu temu me mrzi da pochinjem...
retzimo samo da sam uweo nowe dimenzije u zaiebawanju profesora(:
:lol:

mislim da ustvari nastavnike najvise zayebavaju opravo oni odlicni djaci.
tj. naj djak iz mog odeljanja je stalno glavna budala na casu, milion puta ga izbacuju, svadja se s tetkicama, ima 3 ukora, kada ga izbace s casa pravi haos, histerise, lupa vratima, ceo hodnik slusa...
i pored svega toga ima primerno vladanje. jednostavno mu na kraju godine obrisu sve ukore, opomene... i sad ce da bude djak generacije :P :shock: :P
a ovi losiji djaci ne mogu ni da pisnu, inace ukor... :lol:

To je istina.doduse samo u osnovnoj.
U srednjoj su se ljudi vec raslojili.Tako da tad ili si miran i ucis ili zezas profesore.I blejis u bloku.

Mene su osnovnoj redovno ostavljali ispred vrata.Nisu hteli da me puste da udjem u ucionicu profesori.Mirnije je bez mene 8)

Kod nas sa nekim profesorima nema zezanja,ali na primer geograficarku mozes da zezas kako hoces.
Moja dva druga su sedela ispred nje u prvoj klupi i pravili se da voze kamion i onda je jedan od njih rekao-Koci,stoka na putu!
Ova im nista nije uradila :lol:

Ja jos od osnovne imam trip da se non-stop bunim, ali nije to neko svadjanje. Jednostavno kad mislim da je neko nepravedan ja mu to lepo i na fin nacin kazem i posle toga vecina uvidi gresku ... a ako ne onda zamolim razrednu da intervenise.
Mozda sam zla, ali imam jednu engleskinju koja je nesrecan slucaj i samo nju stalno maltretiram. Cele ove godine ni jednom nisam dobila manje od 5, pa zato nikad ne nosim knjigu, stalno slusam muziku na chasu, gasim joj kasetofon svakih 10 sekundi, mjaucem, kevcem i pevam na njenom casu i u proseku 2 puta nedeljno je teram da me pusti da se setam za vreme engleskog. Obicno nece, ali onda ishisterisem pa me pusti ... sve u svemu, zena me se plasi i kaze da me nocu sanja ...

Prema ostalima sam O.K. (osim proklete matematicarke). Ta zena je slucaj za sebe. Uvek maltretira celo odeljenje i uvek se samo ja kacim sa njom. U svakom slucaju ne moze ni nista jer znam matu. Ali da se mrzimo u to nema sumnje. Jos nedelju i po dana i zbogom zauvek. :evil: (ustvari, ona misli da ce me se resiti a i ne zna sta je u zivotu ceka ...).

sweet_baby:
Ja jos od osnovne imam trip da se non-stop bunim, ali nije to neko svadjanje. Jednostavno kad mislim da je neko nepravedan ja mu to lepo i na fin nacin kazem i posle toga vecina uvidi gresku ... a ako ne onda zamolim razrednu da intervenise.
Mozda sam zla, ali imam jednu engleskinju koja je nesrecan slucaj i samo nju stalno maltretiram. Cele ove godine ni jednom nisam dobila manje od 5, pa zato nikad ne nosim knjigu, stalno slusam muziku na chasu, gasim joj kasetofon svakih 10 sekundi, mjaucem, kevcem i pevam na njenom casu i u proseku 2 puta nedeljno je teram da me pusti da se setam za vreme engleskog. Obicno nece, ali onda ishisterisem pa me pusti ... sve u svemu, zena me se plasi i kaze da me nocu sanja ...

Prema ostalima sam O.K. (osim proklete matematicarke). Ta zena je slucaj za sebe. Uvek maltretira celo odeljenje i uvek se samo ja kacim sa njom. U svakom slucaju ne moze ni nista jer znam matu. Ali da se mrzimo u to nema sumnje. Jos nedelju i po dana i zbogom zauvek. :evil: (ustvari, ona misli da ce me se resiti a i ne zna sta je u zivotu ceka ...).

isti slucaj za matematicarku. i ne samo da je zla, nego je i luda [glupa?]
pre neki dan me ubedjuje da su u zbirci pogresili resenje, a celo odeljenje, ukljucujuci mog druga genija, i druge matematicarke, je dobilo resenje koje se ne poklapa sa njenim... i sad smo kao svi mi u pravu?
i ja imam jos 2 nedelje, hvala bogu... sad kod ove imam jedva pet, jer maltretira celo odeljenje, i ne voli me [smanjuje mi ocenu, ne da mi ceo broj bodova iako mi je zadatak 100% tacan]
ma, ima posle da razbijam matis, sa ovim znanjem., njoj u inat! :D 8)

Pa sta mislis, zasto me sve profe mrze? Zato sto sam "drska" sa njima. Jedan matori krelac ima 60 godina, dao mi je 2 iz tehnickog zato sto sam se uvek svadjala sa njim, pa ti vidi...Zato kad zavrsim osnovnu, on ce biti prvi na spisku kojem cu se nayebati keve za sva vremena... :twisted:

Mislis da je kidanje njihovih zivaca time sto si drzak sa njima dovoljna kazna? Ma daj...Mog caleta je jedan krelac matori zayebavao samo tako...To je bilo u srednjoj. Taj matori je predavao omiljeni predmet mog caleta i tu ga je stalno obarao. Ubijao ga u mozak. Najveca fora je sto je moj cale mnogo znao iz toga, mozda na jedno pitanje nije odgovorio, ali ne uvek ima ovaj neko opravdanje da ga obori. I tako ga je obarao par puta i moj cale se zainatio i naucio SVE sto je mogao. Znaci bukvalno sve. I ovaj je morao da ga pusti, sa recima :"ovog puta si se izvukao". Posto ga je stalno ubijao u pojam, ovaj je hteo auto da mu zapali ali ipak nije. A znas zasto ga je obarao? Posto je moj cale elektricar i isao je u tu skolu, ovaj mu je rekao: "jednom sam pustio jednog decka da prodje iako nije imao pojma. Kad je krenuo da radi nesto oko struje, udarila ga je struja i ubila. Nosim ga na savesti. Zato sam morao da budem siguran da nece da se ponovi greska i zato sam te obarao par puta iako si znao sve."
Cale se iznervirao i svasta mu rekao, i posto je ovaj shvatio da je maltretirao pogresnog, dao je otkaz.
Ali ovaj kreten sto mi predaje je sto puta gori. Ne samo sto isto zayebava koga hoce, nego i podriguje na casu, ceska se za dupe i svasta jos. I on treba da nam bude primer?

Ja sam se na polugodistu zakacila sa nastavnikom fizickog....On predaje i odbojku... Hteo je da mi ostavi 4 na polugodistu,sto je bilo nepravedno,jer je jednoj devojcici koja nema blage veze ni kako se lopta drzi dao 5 a meni hteo 4....:(Ja sam se razbesnela,otisla kod njega u kancelariju,i pocela da se raspravljam sa njim...On je mene upitao sta mi znaci ta petica,kao ,,To je jos jedna u nizu,sta fali jednoj cetvorci'',...? Kad mi je to rekao,u meni ko' da se otkacila ona poslednja zica! Sta mu sve nisam rekla (nisam psovala),on je mene hteo da ubedi da mi ta jedna 4 ne znaci nista,kao ,,Smiri se,dobices secer''...Secer sam davno vec dobila,(stvarno),kad sam mu to rekla on je prestao da prica...:eek:Ali to nije kraj...u tom ulazi u kancelariju drugi nastavnik iz fizickog sto predaje sedmacima (ja sam osmak)..on pocinje takodje mene da ubedjuje da mi ta 4 nista ne znaci...ali sto je jos gore,taj nastavnik kad se razbesni mlatne uceniku samar,jednom decaku je pred celim odeljenjem mlatnuo samar,i niko mu nista nije rekao...onda mozete da zamislite u kakvu ja skolu idem...:sad2:
Kome nije ovo predugacko,on ce ovo procitati...htela sam samo da podelim jos jedno iskustvo sa vama..

Ja sam se na polugodistu zakacila sa nastavnikom fizickog....On predaje i odbojku... Hteo je da mi ostavi 4 na polugodistu,sto je bilo nepravedno,jer je jednoj devojcici koja nema blage veze ni kako se lopta drzi dao 5 a meni hteo 4....:(Ja sam se razbesnela,otisla kod njega u kancelariju,i pocela da se raspravljam sa njim...On je mene upitao sta mi znaci ta petica,kao ,,To je jos jedna u nizu,sta fali jednoj cetvorci'',...? Kad mi je to rekao,u meni ko' da se otkacila ona poslednja zica! Sta mu sve nisam rekla (nisam psovala),on je mene hteo da ubedi da mi ta jedna 4 ne znaci nista,kao ,,Smiri se,dobices secer''...Secer sam davno vec dobila,(stvarno),kad sam mu to rekla on je prestao da prica...:eek:Ali to nije kraj...u tom ulazi u kancelariju drugi nastavnik iz fizickog sto predaje sedmacima (ja sam osmak)..on pocinje takodje mene da ubedjuje da mi ta 4 nista ne znaci...ali sto je jos gore,taj nastavnik kad se razbesni mlatne uceniku samar,jednom decaku je pred celim odeljenjem mlatnuo samar,i niko mu nista nije rekao...onda mozete da zamislite u kakvu ja skolu idem...:sad2:
Kome nije ovo predugacko,on ce ovo procitati...htela sam samo da podelim jos jedno iskustvo sa vama..

Ok,nisi trebala za to otvoriti posebnu temu posto nas istinski zabole sta god imamo :ok:

nikad se nisam svadjala samo sam forsirala majkl dzeksona a ko forsira majkl dzeksona poznato je da pomera dupe za medalju bas sam zla c;
najbolja drugarica je u osnovnoj dobila ukor zbog svadje, a u srednjoj obnovila godinu posto je sutnula ruskinju u dupe prethodno istrgnuvsi se iz ocevih ruku ona je skorpija u horoskopu a ja rak mislim da je u tome stos c;

hm... posvadjala sam se sa prof.biologije,analiticke hemije,matematike... a zadnja je bila ova iz filozofije. imala sam 3 i 4 na kontrolnima,i pitam je da li mogu da odgovaram za 4,a ona meni kaze ne,jer imam kod nje u svesci 1,za kojeg nisam znala. a dala mi 1 zato sto nisam znala sta je panta rei,A tad kad je pitala na casu,niko nije ni znao da je bilo za ocenu. a sad joj teram kontru,imam svesku(Daje minuse ko nema svesku,i utice na ocenu),kad Pita sta smo radili,ja odg.... dokazacu na kraju da me je ostetila... Premazana je zena svim bojama. kaze ucite za kontrolni sa papira koje sam vam dala,i na kraju da pitanja,a znao bi da odgovoris ako si ucio iz sveske.

trebala bih da posetim psihijatra,doktora,placem na casu (wtf? ) , mnostvo dreke i secenih ocena zbog nediscipline
ne smem da se smejem na casu, odlican sam djak, ne smem da pricam na casu, odlican sam djak
jos samo da dobijem zabranu disanja
nije ni bitno, dok god imam 5 iz vladanja

Zasto mi dizete ovu temu iz mrtvih.

Evo danas sam dobio petog keca iz francuskog i umalo nisam ubio nekog. Ali ja sam inace drag kao plisani meda, ali kada popizdim, onda moram da se istresem na nekome ili necemu, pa makar crko.

Plus sutra idem na razgovor kod direktora zbog nekog sranja sto sam uradio. Da ne pricam sta bih tek razrednoj uradio.
Inace ostali su mi profesori vrh, ja gotivim njih, oni mene, iako imam srednje zalosne ocene. Ali su zato profesori ljudine bez obzira na to. Razredna je ljigavo pogano ***** od zene.
Evo, opet sam se iznervirao.

Zasto mi dizete ovu temu iz mrtvih.

Evo danas sam dobio petog keca iz francuskog i umalo nisam ubio nekog. Ali ja sam inace drag kao plisani meda, ali kada popizdim, onda moram da se istresem na nekome ili necemu, pa makar crko.

Plus sutra idem na razgovor kod direktora zbog nekog sranja sto sam uradio. Da ne pricam sta bih tek razrednoj uradio.
Inace ostali su mi profesori vrh, ja gotivim njih, oni mene, iako imam srednje zalosne ocene. Ali su zato profesori ljudine bez obzira na to. Razredna je ljigavo pogano ***** od zene.
Evo, opet sam se iznervirao.

nemoj se maltretirati bespotrebnom nervozom, nego sedi i uči francuski.

Sednem i naucim ta tri teksta napamet. Mislim, naucim sve reci koje trebaju iz tih tekstova.
Dodjem na cas, kad ono zamena, druga profesorka ce da nam da diktat.

Ok, aj, nema problema. Znam, sabijam.

Otvori usta i promumlja nesto. Kontam ja da zna ona francuski vrh, i da ce je francuz razumeti, ali ja koji ne znam kako se kaze broj 1 na francuskom i koji sam krenuo da ucim francuski od prosle godine necu je razumeti nista. I naravno da cu da dobijem keca. Treba da cita sporo i razgovetno, a ne da cita kao da razgovara sa francuzem.

Ja sam pre terao svoje pa kada sam video da necu daleko dogurati sto se toga tice odustao sam. (osnovna)...U srednjoj sa svima pricam najnormalnije,cak i kafenisem sa nekima :mrgreen: ...Desavalo se i meni da dobijem manju ocenu nego sto zasluzujem :zelenko: ali to je bilo vise testiranje da vide kako cu da reagujem...Mozete vi da se svadjate sa njima koliko god hocete ali njihova je poslednja i tu je kraj svake price... :amen:

Back