Profesori

mortishaaa:
Alexandra9:
mortishaaa:
Alexandra9:
Pomirila sam se s tom nepravdom oko upisa na fax... znam... ebiga...

a sto se tice roditelja u skoli... slusaj moj slucaj (: Mama dodje na svaki treci roditeljski (prvi put ja zaboravim da kazem, drugi put ona ne stigne od posla... treca reca :p)...
Tata... uff... on nije ni znao kako su se uciteljica i razredna u OS zvale :p... a ni sada...
pa i ja cu se valjda navici :(

Moja mama je na svakom roditeljskom.. a tata.. :roll: kao i tvoj :wink:
za osam godina osnovne je bio dva puta... a u srednjoj ni jednom... :blaaaaam: (((:
moj u OS nijednom, a u SS jednom.. keva nije mogla, pa je poslala njega :lol:
pa ti onda mene u potpunosti razumes... (((:

anita14:
Da li imam ikakve vajde od toga sto isterujem svoje pravo. Mislim nemam sigurno. Ali zar nije glupo da sedim i slusam nesto sto nije uopste tacno. Jako me zanima da li ste se i vi svadjali ili se svadjate sa profesorima i da li ste imali probleme zbog toga. I preporuka sta da radim,sedim i slusam ili isterujem svoje pravo? :twisted: :?: :lol:
KAko god bilo ti ces naebati :wink:

ja se u principu ne svadjam, jer ne vredi-samo moze biti gore.
zato lepo, kad mi nije nesto pravo-roditelj kod razredne.
kod nas ima nastavnika koji prosto vole da ih mucis, :twisted: i onih kojima ne smes ni rec da kazes.
napr. tehnicaru moze ko sta oce da kaze, jer je mlakonja, a kod engleskinje ne smemo ni da pisnemo :roll:

pa jasvadjam kad sam sigurna da sam u pravu.. mada, bolje nemoj da se svadjas.. recimo, mene se profesor srpskog boji, iako se nisam svadjala sa njim :lol:
kao sto je alexandra rekla, i ja sam prestala da se zanimam za bilo sta.. to je tuzno.. bas me briga za ocene.. mislim - ja cu da naucim, pa sad, ako mi se nekad desi da ne naucim, pa me neko prozove, nema veze, necu da se nerviram ili slicno.. samo opusteno! ionako, samo trebam da nastrebam za prijemni i upascu na fakultet koji zelim.. ali stvarno sam izgubila volju za bilo sta.. i vec sam se umorila (a prva sam godina).. ovaj profesor sto je bio tu.. smesan je. to nije pravedno sto tako izdvaja ucenike.. ali stvarno, ako oni placu za ocenu, ne bih im ni ja dala.. mrzim takve ucenike. i one koji imaju vezu. sere mi se od njih.

Bogami, dogadja se. Ali, ne chesto. Vole me profe, ni sama ne znam zashto. Ne slihtam se, mada jesam dobar djak. Mozda je to zbog mog ludila. Skoro svi su hipici. Loodilo!!!!! :lol:

svadjam se samo kad moram ili kad je prvi cas a ja pospan i nervozan a on smara i smara...a ovako vise volim kad sam sa profesorima dobar,to mnogo znaci kad odgovaram...ali me ipak neki profesori bez razloga mrze tako da se sa njima slobodno svadjam,gore ne moze da bude :roll:

Nemoj da se svadjas sa njima oko gluposti,ili oko nekih stvari koje i nisu tako strasne,jer ces bez razloga postati predmet njihove mrznje!Ali ako kojim slucajem tebi nanesu neku nepravdu,a imas jake argumente da su pogresili,onda samo napred!!!!!
UBIJ STOKU!!!!!!

miss:
mortishaaa:
moj u OS nijednom, a u SS jednom.. keva nije mogla, pa je poslala njega :lol:
:lol: moj izgleda najgori:bio u os prvi dan 1. razreda,a ss...verivatno ne zna ni gde je... :lol:

A pazite ovo:i u OS i sad u SS,moja keva je isla stalno u skolu kada je po mojoj prici situacija ok,ali kada nesto zabrljam onda salje matorog da bi se on svadjao sa mnom i da bih ja bila ljuta na njega,a sa njom ok...KOJE LICIMERJE :D :D

E sad ovo nema bash neke veze s temom ali ima s roditeljima... :D
31. idem ja do drugarice... i kad sam otishla, ovako je izgledao razgovor izmedju tate i mame:
Tata: ,,Kako dolazi kucji?''
Mama: ,,Doveshcje je Anin tata.''
Tata: ,,Je l to ta kod koje slavi?''
Mama: ,,Ne, to je jedna koja takodje ide kod Mie.''
Tata: ,,A ko je Mia?'' :shock: :D

Electra:
E sad ovo nema bash neke veze s temom ali ima s roditeljima... :D
31. idem ja do drugarice... i kad sam otishla, ovako je izgledao razgovor izmedju tate i mame:
Tata: ,,Kako dolazi kucji?''
Mama: ,,Doveshcje je Anin tata.''
Tata: ,,Je l to ta kod koje slavi?''
Mama: ,,Ne, to je jedna koja takodje ide kod Mie.''
Tata: ,,A ko je Mia?'' :shock: :D

e, tako ti je isto kod mene, samo sto ni mama ne zna kako se zovu moje drugarice :lol: :lol:

hihihihi... :lol: dobra fora :p moj tata ne moze da zapamti pola imena... :roll:
a baka :shock: tu je tek ludilo... Sonja je obavezno ona koja ide u matematicku, a ne filolosku (ma to ti je isto... :p)...

sto se roditeljskih tice... bah... u osnovnoj retko, ali u srednjoj tata ne propusta nijedan roditeljski. da bude u toku 8) meni svejedno :p

sto se svadjanja tice...
ja nikako nisam za to. nisam se nikad svadjala. mozda se desilo nekoliko puta u osnovnoj, ali moja osnovna je bila jako karakteristicna, da sam mogla sta mi padne na pamet, tako da... ali, u srednjoj ne mogu da se setim nijednog 'incidenta' u kom sam ja ucestvovala...
imam neko misljenje da su profesori profesori, a ucenici ucenici i to je neka vrsta ravnopravnosti gde mi ne smemo da pisnemo :p

imam nastavnicu srpskog, koja je BOSANKA, i onda vrlo cesto ume da lupi nesto poput:
Pal`te mi sv"etlaa, niko u odelenju nema c"itanku, vi "od pozad` shut`tee. Sr"amota!!!
* oni znaci navoda su akcenti, odnosno skracena slova.
Redovno je zayebavam i svadjam se sa njom, kao i celo odeljenje, uzas!
:lol:

ja sam u prvom polugodistu napravila jednu glupost zbog koje se sad dosta nerviram...krivo mi je sto sam to uradila kod profesorke koju jako cenim i imam pozitivno misljenje o njoj...
Sada se u svakom slucaju trudim da budem jako pazljiva na casovima , i ne smem sebi da dozvolim raspravu s prof/color]

Back