Profesori iz XV-e ...:)

Khm,khm,khm....Znaci ala lupetate...svaka vam cast...pravda kad treba i kad je ok...i zena nije sljam i niej najgori covek...znaci nemate pojma.....i en moras d abudes slihtara i ostale gluposti....ajde ne lupetajte....znaci lupate....to je sooper profesor i covek...Kako mozes da kazes da je los covek?znaci :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ona mozda jeste stroga,ali nauci i budi pristojan na casu i prolazis kako volis....uopste,fer je i ja je postujem :D
a vi ne lupetajte o necemu o cemu znate iz prica,pricica....ja sam apsolutno srecna sto mi je razredna....znaci :D :D :D
i ovo ne pisem zato sto ona ovo cita( a cita) vec zato sto to mislim...najiskrenije....znaci za nju svaka moguca pohvala :D :D :D :D :D :D :D :D

Ovaj.... :oops:
Ja samo prenosim sta sam cula..A i zena meni izgleda kao da je sljam od coveka..Bogme,klk mi se drugar zalio,ja verujem da je losa :)
I ja cu da je bijem! :? -Ovaj...Da...
Odoh ja sad...Izvinjavam se ako sam te uvredila guarana,al svako ima svoje misljenje.Stoga,nekome je losa(meni :roll: ) ,a nekome dobra (tebi :???: ) ...Taaaakoc

Guarana666:
Khm,khm,khm....Znaci ala lupetate...svaka vam cast...pravda kad treba i kad je ok...i zena nije sljam i niej najgori covek...znaci nemate pojma.....i en moras d abudes slihtara i ostale gluposti....ajde ne lupetajte....znaci lupate....to je sooper profesor i covek...Kako mozes da kazes da je los covek?znaci :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ona mozda jeste stroga,ali nauci i budi pristojan na casu i prolazis kako volis....uopste,fer je i ja je postujem :D
a vi ne lupetajte o necemu o cemu znate iz prica,pricica....ja sam apsolutno srecna sto mi je razredna....znaci :D :D :D
i ovo ne pisem zato sto ona ovo cita( a cita) vec zato sto to mislim...najiskrenije....znaci za nju svaka moguca pohvala :D :D :D :D :D :D :D :D
izvini guarana stvarno,nemoj tako da se vredjas...al ja ne znam iz prica,vec i meni nazalost predaje..tacnije srecom, ne vise...ok,verujem da je prema tebi ispala korektna i izasla ti u susret kad ti je bilo potrebno, al nije tako sa svima..evo ja sam prva na svojoj kozi osetila koliko je los covek i koliko nisko moze pasti,,,a daleko od toga da je stroga il nesto tako...stvarno trazi minimum...ma najbolji profesor u celoj nasoj skoli je JELENA - matematicarka.ona je carica i nju stvarno postujem...steta sto vama ne predaje...pozdrav (:

Kad sam ja ono bese isao tamo... Pre nekih 4 godine....
Ko zna dal su ovi jos uvek u zivotu... Koga se recimo secam...

Jel ona Danijela sto engleski predaje jos tu. Mislim jel dolazi na poso uopste. Posto je ranije imala obicaj da dolazi kad joj padne na pamet. Bila mi je razredna. dobar lik skroz.

Jel ziva ona Danica iz srbskog. Kakva je to budaletina. ********* i levicar. znaci zlo.

Sta je sa onom iz fizike, kako li se zvala jebemliga. Isto stoka nevidjena.

Gde vam je ona vesticara iz logike? bleda ko smrt sa nekom crnom kosom... onako deluje ludacki.

Jel Hevka iz nemackog jos uvek pijan ko zemlja?

sta vam je sa onom plavusom iz biologije... Boze sto je ta imala dobru sisu...

Koga jos ima... a ona kako se zvala iz geografije goca ili tako nesto.

onda ona iz sociologije, onaj ateista i bezboznik zoran mutavi iz filosofije i tako dalje...

a jel bio neki profesor koji ti je bio ok?
confuse.gif

sve sami bogalji i prosjaci,slepi tumaraju u gomili.svi ste bre mife!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E ***** KEVE E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vase lepe mamare vole da ga sishu:twisted:

Evo ovako ja nesto da kazem i na ovoj temi...ja ne idem u XV-u ali ide moja najbolja drugarica tako da znam da ima neki Ljubisa koji smrdi na kilometar.....znam da postoji neki Jasmin Nikolovski on predaje srpski....ova Polka ili kako se vec zove..ima neka zajebana istoricarka ali ne znam kako se zove i to je to ....:)

mmmmmmm profe iz XV??? sve ludak do ludaka... retko ko da je sa citavim mozgom... svi u zadnje vreme boluju od sifilisa u jetri, zaravljenih tabana i okamenjene pupcane vrpce :) ali kad vidim onu dragu profanku serpskog jezika i narodne umotvorine D. Bananicu istog trenutka mi se izmasti kosa od nehumanih napada besa... definitivno ima neki psiho poremecaj koj pokusava da izleci na jadnoj decici... i kao sto rece drugar Drvoseca, ********* i levicar :) hi hi hiiiiiiiiiiiiiiiiii... ma to treba spaliti na lomaci...

Back