Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.698
Зашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?to je laz
nisam ih pomenuo jos manje pljuvao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?to je laz
nisam ih pomenuo jos manje pljuvao
Nikome to ne smeta. Stavise, svi bi se pridruzili da nije blokada kao nezakonitosti i stetnosti za drzavu i institucije, iz fundamenta.Зашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?
KO НЕ СКАЧЕ, ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ!!!Разлог малициозне паљбе
Да, придружила би им се да правду траже чекајући у реду за бурек.Nikome to ne smeta. Stavise, svi bi se pridruzili da nije blokada.
Ako sam mogla '91, '96 pa i 2000-te, sigurno mogu i sada. Razmisli zasto ne prilazim.Да, придружила би им се да правду траже чекајући у реду за бурек.
Antic je 100% u pravu
Na plenumim vlada totaltirizam i jednoumlje, ako se makar u jednoj stvari ne slozis sa vecinom odmah te eliminisu
Boljsevicka taktika
Iskljucivost
Zato sam protiv plenumasa jer bi da uniste demokratiju i slobodu misljenja u Srbiji
Vidis ja i ti se ne slazemo - ali ja nikada necu prestati da se borim da i ti izneses svoje misljenje makar ono bilo u totalnoj suprotnosti sa mojim.
A vi bi da zavodite totalitarizam izgleda?
Размислио сам.Ako sam mogla '91, '96 pa i 2000-te, sigurno mogu i sada. Razmisli zasto ne prilazim.
Dobro.Ma jok nego prosto spadaš u ciljnu grupu Vučićevaca: neobrazovane starije žene.
Ja kao mlađi visokoobrazovani muškarac nemam taj problem.
URRAAAA!!!!!
Размислио сам.
Не прилазиш, зато што ти је Вучићева пропаганда спржила мозак
Kada idu po svetu ustvari traže tatu.
Neka, neka, ne treba!Zahvaljujem.![]()
Па кад немају тату у држави.
Неспособна власт.
nego ko ce da dodje na vlast?
Ti mozda?
Pa Djilas je lider najvece opozicione liste
Bez njega je nemoguce da se formira nova vlada , matematicki, ako neces SNS
A samim tim logicno je i normalno da Djilas bude premijer i da se najvise pita
Inače, samo da te podsetim,...
Pogledajte prilog 1718532
https://forum.krstarica.com/threads/savez-za-srbiju-rezim-u-panici.814341/post-36250411
S obzirom da si ti tada bio pristalica Saveza za Srbiju, meni je malo neobično da si podržavao opoziciju u vreme doslovno zenita moći i uticaja Dragana Đilasa, koji je bio i osnivač i najbitniji od lidera SZS, bukvalno mi je nejasno da je sada kada je drastično marginalnija ličnost u našoj opoziciji, toliko radikalno uperen protiv osobe koja ti je bila prihvatljivi partner dok je bio značajno moćniji faktor.
NEk se bore u slobodno vreme kad urade domaći i procitaju lektireЗашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?
Најбоље би било да се боре док чекају храну у мензиNEk se bore u slobodno vreme kad urade domaći i procitaju lektire
Tata im je srpski narod i njegova država,
ali da bi to shvatili i prihvatili
moraju i sami biti činioci te države.
To uglavnom znači da treba da služe vojsku i budu njena odbrana.
Али им актуелна власт није ни тата, ни мама.
Пролазна категорија, која очигледно прави штету држави.
Зашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?
Слободно повраћај на борбу за Правду.Povraća mi se
nisu gladni a ni zedni pa barem nece zbog oskudevanja u bilo cemuНајбоље би било да се боре док чекају храну у мензи
Слободно повраћај на борбу за Правду.
Ниси повраћао кад је Надстрешница убила још мању децу