Profesor Dr. Čedomir Antić: Plenumaši su totalitaristi koji ukidaju ljudske slobode u Srbiji!

Да, придружила би им се да правду траже чекајући у реду за бурек.
Ako sam mogla '91, '96 pa i 2000-te, sigurno mogu i sada. Razmisli zasto ne prilazim.

Zato sto nikad, ali nikad nisu bile blokade u pitanju i sto smatram da je ovo stoga osudjeno na propast jer je nezakonito i nesavesno, UPERENO PROTIV NARODA A NE PROTIV INSTITUCIJA koje bi mogle da bolje rade svoj posao.

Antic je 100% u pravu

Na plenumim vlada totaltirizam i jednoumlje, ako se makar u jednoj stvari ne slozis sa vecinom odmah te eliminisu

Boljsevicka taktika

Iskljucivost

Zato sam protiv plenumasa jer bi da uniste demokratiju i slobodu misljenja u Srbiji

Vidis ja i ti se ne slazemo - ali ja nikada necu prestati da se borim da i ti izneses svoje misljenje makar ono bilo u totalnoj suprotnosti sa mojim.

A vi bi da zavodite totalitarizam izgleda?

pa jeste, da ti si bas protiv totaliritarizma

Ma jok nego prosto spadaš u ciljnu grupu Vučićevaca: neobrazovane starije žene.

Ja kao mlađi visokoobrazovani muškarac nemam taj problem.

URRAAAA!!!!!
Dobro. :heart:

Размислио сам.
Не прилазиш, зато што ти је Вучићева пропаганда спржила мозак
:cross:

Tesi se, i seti ko je bio ispocetka za studentske proteste.

Ali ovo sada je sve, samo nisu protesti.

nego ko ce da dodje na vlast?

Ti mozda?

Pa Djilas je lider najvece opozicione liste

Bez njega je nemoguce da se formira nova vlada , matematicki, ako neces SNS

A samim tim logicno je i normalno da Djilas bude premijer i da se najvise pita

Inače, samo da te podsetim,...

1000024413.jpg

https://forum.krstarica.com/threads/savez-za-srbiju-rezim-u-panici.814341/post-36250411

S obzirom da si ti tada bio pristalica Saveza za Srbiju, meni je malo neobično da si podržavao opoziciju u vreme doslovno zenita moći i uticaja Dragana Đilasa, koji je bio i osnivač i najbitniji od lidera SZS, bukvalno mi je nejasno da je sada kada je drastično marginalnija ličnost u našoj opoziciji, toliko radikalno uperen protiv osobe koja ti je bila prihvatljivi partner dok je bio značajno moćniji faktor.

Inače, samo da te podsetim,...

Pogledajte prilog 1718532

https://forum.krstarica.com/threads/savez-za-srbiju-rezim-u-panici.814341/post-36250411

S obzirom da si ti tada bio pristalica Saveza za Srbiju, meni je malo neobično da si podržavao opoziciju u vreme doslovno zenita moći i uticaja Dragana Đilasa, koji je bio i osnivač i najbitniji od lidera SZS, bukvalno mi je nejasno da je sada kada je drastično marginalnija ličnost u našoj opoziciji, toliko radikalno uperen protiv osobe koja ti je bila prihvatljivi partner dok je bio značajno moćniji faktor.

Пленум у Страхињића Бана на Дорћолу донео одлуку да се смени патријарх Порфирије а на његово место постави Јово Бакић.

Одлука је усвојена једногласно

Tata im je srpski narod i njegova država,
ali da bi to shvatili i prihvatili
moraju i sami biti činioci te države.

To uglavnom znači da treba da služe vojsku i budu njena odbrana.

Али им актуелна власт није ни тата, ни мама.

Пролазна категорија, која очигледно прави штету држави.

Зашто ти смета борба Србске Деце да се правди приведу одговорни за смрт 16 недужних људи?

Povraća mi se od takvih argumenata,
kao oni su DECA, i neko napada decu,
a ti i takvi ih branite !?

Drugo,
samo su ta deca ožalošćena i shvataju ozbiljnost pogibije 16 ljudi ...

Jadni moj bubuljičavi matorče,
ti ne možeš biti mlad i lud,
samo ovo drugo ...

Razmisli !

Back