Profesor Dr. Čedomir Antić: Plenumaši su totalitaristi koji ukidaju ljudske slobode u Srbiji!

Ne može nešto biti ograničeno na pojedinost, pa da se naziva totalitarizmom. Totalitarizam kao objekat mora da ima celokupno društvo, ne može se tendencija da se kontroliše tako malen deo društva kao što je plenum a ne društvo u celini, nazivati totalitarizmom.

Studenti, da su totalitaristi, težili bi kontroli celog društva, ali oni ne samo da to ne traže, nego traže uključenje drugih, kroz zborove, u proces odlučivanja o stvarima.

ja nemam nameru da zamenim jednog diktatura drugim blokaderskim

ne znam za tebe

al hocu vise demokratije i slobode , manje korupcije a ocito da blokaderi nude samo vise jednoumlja sto primecuje i profesor Cedomir Antic stari opozicionar

Антара матора зна, јаке мисли и поруке, једино ми се не свиђа што варничи повремено више него што треба...мало да покупи Вулетићев стил, да смањи сујету...ма ок је Антара, готивац све у свему...:kafa:

Антара матора зна, јаке мисли и поруке, једино ми се не свиђа што варничи повремено више него што треба...мало да покупи Вулетићев стил, да смањи сујету...ма ок је Антара, готивац све у свему...:kafa:
Nedavno je avanzovao neku poziciju. Isplatilo mu se

Antic je 100% u pravu

Trebalo nam je malo vremena da utvrdimo zašto ovoliko podržavaš Čedomira Antića ali sada je sve jasno

1754063675542.png

Ok, nismo ništa više ni manje ni očekivali od vas dvojice

Trebalo nam je malo vremena da utvrdimo zašto ovoliko podržavaš Čedomira Antića ali sada je sve jasno

Pogledajte prilog 1764503

Ok, nismo ništa više ni manje ni očekivali od vas dvojice

ja podrzavam slobodu misljenja razlicitosti

podrzavam suverenitet Srbije na citavoj teritoriji

Smatram da je Kosmet okupirana teritorija Srbije koju treba osloboditi

vi blokaderi ste u dusi komunisti totalitaristi i progonite sve koji se ne slazu sa vasim totalitarizmom

i vi kao marionete u sluzbi zapada i vi bi ste sutra priznali kosovo jer zelite po svaku cenu da zadovoljite mentore sa zapada piculu i bartulicu

Poslednja izmena:
ja podrzavam slobodu misljenja razlicitosti

podrzavam suverenitdt Srbije.na citavoj teritoriji

Smatram da jr Kosmrt okupirana teritorija Srbije koju treba osloboditi

vi blokaderi ste u dusi komunisti totalitaristi i progonite sve loji se ne slazu sa vasim totalitarizmom

i ikao marionete u sluzbi zapada i vi bi ste sutra priznali kosovo jer zelite po svaku cenu da zadovoljite mentore sa zapada piculu i bartulicu

Ti podržavaš slobodu mišljenja :hahaha: :hahaha: :hahaha:
evo najboljeg vica na forumu još od vremena korone

Ti prijatelju citiraš bljuvotine i odvratne laži sa Detektora laži i napadaš mesecima stidente za stvari koje nisu ni rekli ni pomislili a kad ti se pokaže da je tvoj miljenik Antić javno tražio priznavanje KiM onda izigravaš nekog demokratu

Više puta sam ti rekao i ponoviću, iskreno ti želim da te u životu slažu svi koji te okružuju taman toliko puta koliko si ovde preneo lažne informacije i lažne optužbe. Prestao si da razlikuješ istinu od laži, to je bolest prijatelju, bolest.

Ti prijatelju citiraš bljuvotine i odvratne laži sa Detektora laži i napadaš mesecima stidente za stvari koje nisu ni rekli ni pomislili a kad ti se pokaže da je tvoj miljenik Antić javno tražio priznavanje KiM onda izigravaš nekog demokratu

Više puta sam ti rekao i ponoviću, iskreno ti želim da te u životu slažu svi koji te okružuju taman toliko puta koliko si ovde preneo lažne informacije i lažne optužbe. Prestao si da razlikuješ istinu od laži, to je bolest prijatelju, bolest.

ne napadam ja stusente vec blokadere u sluzbi neprijatelja i okupatora Srbije

vecina studenata je protiv blokadera

zato su vam sve blokade pukle

narod vas nece

vo imja oca kakve budale ti sledis

ne napadam ja stusente vec blokadere u sluzbi neprijatelja i okupatora Srbije

vecina studenata je protiv blokadera

zato su vam sve blokade pukle

narod vas nece

mmmmm daaaaa, biće da je tako

Da li ti zaista veruješ da je bilo ko promenio mišljenje o režimu i svemu što se dešavalo ove godine, čak i ako trenutno ne učestvuje aktivno u protestima i blokadama. Nije moguće da si baš toliko naivan, mnogo je čak i za tvoj kriterijum

Nego šta bi sa Antićem, podržavaš li ga 100% i po pitanju KiM
on ti je omiljeni lik

mmmmm daaaaa, biće da je tako

Da li ti zaista veruješ da je bilo ko promenio mišljenje o režimu i svemu što se dešavalo ove godine, čak i ako trenutno ne učestvuje aktivno u protestima i blokadama. Nije moguće da si baš toliko naivan, mnogo je čak i za tvoj kriterijum

Nego šta bi sa Antićem, podržavaš li ga 100% i po pitanju KiM
on ti je omiljeni lik

isto mislimo u vezi blokada

u vezi ostalih stvari, ocigledno ne

Back