- Poruka
- 85.204
Ili jednostavno psihopate i sadisti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego Tixi...nećeš mi verovati, ali sam najsrećniji kada vidim da si otvorio bar 20-tak tema u korist Vučića.
To je najbolji pokazatelj da i ti ideš na ono: "da se uzmu pare dok je poslodavac na vlasti, ko zna šta će biti za mesec dana".
A kraj sve bliže i bliže ...
Šta se pravdaš oteraj u mp3ma mene ne placa niko
ja to radim sve volonterski
volim zdrave diskusije
ma mene ne placa niko
volim zdrave diskusije
Profesor Antić: U građanskom ratu plaču majke na svim stranama; Povucite tu nevaspitanu decu sa ulica!!!
Profesor Filozofskog fakulteta Čedomir Antić rekao je da u građanskom ratu plaču majke na svim stranama i pozvao blokadere da se povuku sa ulica i prekinu nasilje.
U građanskom ratu majke plaču na svim stranama, to morate da znate! Ako sada bude uveden ovaj način menjanja vlasti, uvek će se menjati na taj način! Prema tome, povucite tu vašu nevaspitanu decu, prekinite te saveze sa navijačima i počnite da radite, dužnost političara je da se bavi politikom a ne da priželjkujete građanski rat", rekao je Antić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ucite-tu-nevaspitanu-decu-sa-ulica-video/vest
Ceda je mirotvorac. Svaka cast
Ima neki klinac od msm 13 , napravio masakr u nekoj školi ,pa je hteo narod da ga linčuje ,da spusti granicu za krivičnu odgovornost na 13 godina,koliko ovaj mali ima ? Sta je uradio ?
Чеда филозофки 'заступа' обе стране а уствари руши Вучића изнутра
![]()
Ja se nadam da lažeš. Jer ako radiš iz koristi, onda si samo smeće kakvog danas u Srbiji, nažalost, ima na svakom koraku.
A ako stvarno radiš iz ubeđenja, onda je to možda neki ozbiljan medicinski problem.
Profesor Antić: U građanskom ratu plaču majke na svim stranama; Povucite tu nevaspitanu decu sa ulica!!!
Profesor Filozofskog fakulteta Čedomir Antić rekao je da u građanskom ratu plaču majke na svim stranama i pozvao blokadere da se povuku sa ulica i prekinu nasilje.
U građanskom ratu majke plaču na svim stranama, to morate da znate! Ako sada bude uveden ovaj način menjanja vlasti, uvek će se menjati na taj način! Prema tome, povucite tu vašu nevaspitanu decu, prekinite te saveze sa navijačima i počnite da radite, dužnost političara je da se bavi politikom a ne da priželjkujete građanski rat", rekao je Antić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ucite-tu-nevaspitanu-decu-sa-ulica-video/vest
Ceda je mirotvorac. Svaka cast
Ovi sa fotografije nikoga ne napadaju.Samim ne predstavljaju ni pretnju ni problem.Pogledajte prilog 1773326
А ово су часне сестре милосрднице.Каже ли шта о њима проф госим Чедица Отпорашки?
A ovi:Ovi sa fotografije nikoga ne napadaju.Samim ne predstavljaju ni pretnju ni problem.
ala ga "uništiše"A ovi:
Ovo je u stvari neka omladina na ekskurziji, napili se pa prave dernek (Da li se tako kaze u Bosni?)
Taj prevrtljivi mediokritet, cim malo vrhovni komandant pritegne, ovaj odmah pocinje da sedvicari u njegovu korist.Наведи примере, да видимо да стално пљује Вучића.
E neka si rekao I treba tako..Neka čuju esensesovci i sendvičari stam ih i stid biloTaj prevrtljivi mediokritet, cim malo vrhovni komandant pritegne, ovaj odmah pocinje da sedvicari u njegovu korist.
I obrnuto, ne bi li isplivao kao gouvno na vodi, kada dodje vrijeme raspleta.
Mi trebamo da ga totalno ignorisemo, jer eto vec smo toliko toga argumentovano napisali. Neka ga velicaju njegovi sns sledbenici.
Волонтерски? Види се.и да ниси рекао, волонтеришеш за СНС секту.ma mene ne placa niko
volim zdrave diskusije
Ово је негде у Италији.A ovi:
Ovo je u stvari neka omladina na ekskurziji, napili se pa prave dernek (Da li se tako kaze u Bosni?)
Neka neko javi Čedi da nema druge strane
- Na jednoj strani je narod Srbije
- Na "drugoj" narko dileri, robijasi i secikese...za kojima niko plakati nece...
...