Prodavnice donjeg veša u Beogradu?

Resila i ja da se prikljucim na ovaj divni forum gde sam cesto nalazila odgovore na svoja pitanja bez potrebe za podpitanjima...al evo sad i ja nekom da pomognem.
Citala sam malo stare poruke na ovu temu i slazem se da je Victoria's secret ves odlican.Ko ima nacina da ga kupi ili poruci po nekom neka to obavezno i uradi,nece pogresiti,ves je zaista kvalitetan i lepo stoji.
Ko nema takvih mogucnosti nista strasno,sada se i u Beogradu moze naci stosta zanimljivo.Ves marke Intimissimi(na 2 lokacije: Delta city i Zira shopping mall) je isto kvalitetan al opet ne tako lep kao VS i nema ni priblizno tako velik izbor,ali mislim da svaka od nas moze naci nesto sto joj odgovara.Po meni je ipak najbolji ves koje se ovde moze naci marka Etam..oni jesu malo skuplji ali stvarno vredi svaku paru.Ima vise razlicitog vesa za istu kolekciju,odnosno mozete same sklopiti komplet(brus i tange,ili mozda korset i obicne gacice,ili podvezice...)i tako stvarno mozete dobiti bas ono sto ste htele.
*Za devojku koja je trazila C korpu..nisam 100% sigurna,ali kad sam bila u radnji jedna zena je trazila C korpu i mislim da su imali.
U Merkatoru isto imate prodavnice donjeg vesa(Women's secret i jos 2-jedna odmah pored nje i jedna u Aveniji mode na spratu)mada ne znam sta trenutno imaju jer nisam dugo bila...
Nadam se da sam bar malo pomogla

E nisam jos provalila taj tvoj sa memory korpama. Bas cu da pogledam. Moj apsolutni favorit je 1506. Mekan i udoban. A i pravi se u nekoj cudnoj boji braonkasto zlatnoj koja fenomenalno stoji kad malo potamnis. Mislim da se zove lesnik (necu da lupam kako se to kaze na it) a moguce da sam ja to pod uticajm milke sa lesnikom koju trenutno grickam.:lol:

Ne znam kako su zadovoljni drugi kupci,ali ja sam jako razočarana kvalitetom proizvoda Women secret.Do sada sam kod njih kupila dvije pidžame i sigurno neću nikad više.Prva koju sam uzela se pocijepala posle prvog pranja (inače perem na temperaturi po uputstvu) i to van šavova,a drugu kada sam oprala skratila se za nekih 10-15 cm naročito donji dio,a šavovi se više nisu nalazili sa strane gdje bi trebalo već su bili okrenuti ka naprijed.
Zaključak je da bar što se pidžama tiče nosite ih,ali ih nikako ne perite jer u kontaktu sa vodom gube prvobitni oblik !!!! :dash:

Citala sam malo stare poruke na ovu temu i slazem se da je Victoria's secret ves odlican.Ko ima nacina da ga kupi ili poruci po nekom neka to obavezno i uradi,nece pogresiti,ves je zaista kvalitetan i lepo stoji.

Aj mi reci, da ne saltam sad i pretrazujem temu, gde kod nas (kad kazem kod nas, mislim u Srbiji) moze da se kupi Victorias secret ves, kad evo raspitujem se, nemaju nijednu zvanicnu prodavnicu u Srbiji, a i online kupovinu nam zabranili.
Cujem da imalo ranije nesto u nekim prodavnicama vesa u Zmaj Jovinoj u Beogradu, al nema vise.
Znam i da imaju i sanerke tu i tamo neke modele, al nije to to. :neutral:

Aj mi reci, da ne saltam sad i pretrazujem temu, gde kod nas (kad kazem kod nas, mislim u Srbiji) moze da se kupi Victorias secret ves, kad evo raspitujem se, nemaju nijednu zvanicnu prodavnicu u Srbiji, a i online kupovinu nam zabranili.
Cujem da imalo ranije nesto u nekim prodavnicama vesa u Zmaj Jovinoj u Beogradu, al nema vise.
Znam i da imaju i sanerke tu i tamo neke modele, al nije to to. :neutral:

koliko ja znam, u Srbiji nigde nema VS, jedino u USA...
baš smo baksuzi, veš im je fenomenalan :heart:

I ja sam pre dvadesetak dana u Britaniji kupila sjajne bruseve La Sensa velicine 38 :) tj 90 nasi brojevi i to sam na popustu platila 5 funti :). Znaci,. svi su me pitali ovde da nisam imala plasticnu operaciju, kako dobro stoje :) . Dobro da me je prodavacica na prvi pogled procenila i rekla kakve bruseve treba da nosim.
Kad sam zatrazila za mene bruseve rekla sam mozda 38 ili 40 UK velicina , ona me je samo blago pitala 'Are you sure you are 40?' Takvu odlicnu procenu u Srbiji nikad nisam dozivela a ova iskusna, starija prodavacica se nije zabuljila u mene nego je toliko vesta i iskusna sa zenama da zna velicinu brusa cim neko udje u radnju. A ne ove nase devojcure po buticima koje samo gledaju ispod oka, frkcu ako im neko udje u radnju da kupi nesto ili stoje ispred butika i puse cigarete jer ne smeju unutra :( .

UJ

Back