Gde u Beogradu naci dobar donji ves?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apache:Aha...Hvala! Ima li jos neko neku preporuku? Ima li u Beogradu prodavnica Victoria's secret-a?
to se ceni znakice! a kad si vec kod depoa mozes na metro pa na pancevacki buvljak. kazu izbor je strava.?:bajlonova pijaca
pijaca zeleni venac
OTC na novom beogradu
betex na dnu cetinjske
bulevar revolucije - kod stanice prekoputa tasmajdana
depo
jao baba ja se razbolela od onih cizmi!ugadnubaburastem:...Nazalost, u Beogradu ne postoji nijedna prodavnica Victoria's Secret, ali, koliko sam upoznata, konacno su nam 'skinuli' embargo na kupovinu hlacica - te mozes izvrsiti online odabir, uplatu i porudzbinu na: www.victoriasecret.com - srecno!...
rastamann:Uuuuuu zene, al' bre shirite dezinformacije, bruka...
1) www.victoriasecret.com ne isporuchuje u srbiju i crnu goru, pokushavao sam pre 3-4 meseca
2) La Perla se otvorila na Slaviji
3) Ne postoji Victoria radnja van USA (ni u Londonu, ni u Parizu, da ne pricham o t.c. bilo kom u Bg-u). Jedina mogucnost je da vlasnik laze kako bi navukao kupce.
4) Ja uzimam stalno preko jednog choveka iz Ohio-a, on mi shalje kataloge, pa moja lepsha polovina izabere, a on poshalje i stigne za dve-tri nedelje...Ako hocete, mogu da pomognem
rastamann:Onda bolje da ne znash shta sam sada naruchio....
rastamann:Uuuuuu zene, al' bre shirite dezinformacije, bruka...
1) www.victoriasecret.com ne isporuchuje u srbiju i crnu goru, pokushavao sam pre 3-4 meseca
2) La Perla se otvorila na Slaviji
3) Ne postoji Victoria radnja van USA (ni u Londonu, ni u Parizu, da ne pricham o t.c. bilo kom u Bg-u). Jedina mogucnost je da vlasnik laze kako bi navukao kupce.
4) Ja uzimam stalno preko jednog choveka iz Ohio-a, on mi shalje kataloge, pa moja lepsha polovina izabere, a on poshalje i stigne za dve-tri nedelje...Ako hocete, mogu da pomognem
hanibal77:jao baba ja se razbolela od onih cizmi!
je l imas jos neki takav site prvenstveno sa obucom(cene kao na ovom,ne skuplje) ja trazila ali nista nisam nasla sto mi se svidja
hvala hvala,ako isporucuju u fr bice dovoljno,ovde su u modi bapske cipele...oops nista licnougadnubaburastem:...Potpuno te razumem i intenzivno saosecam, slatka - nije dobro po zdravlje, bar ne u velikim dozama......Elem, ako se da prevazici 'omanji problem' oko nevrsenja isporuke van USA (...da, ponovo ista nagazna...), toplo preporucujem sledece web lokacije za cipelke i tasnice (napomena: koristiti na sopstvenu odgovornost, u sedecem polozaju i pri kucnoj apoteci - samo u periodima blagoslovenosti velikom kolicinom slobodnog vremena i nikako u PMS-u):
www.zappos.com
www.shoes.com
...Uzivajte...
hanibal77:hvala hvala,ako isporucuju u fr bice dovoljno,ovde su u modi bapske cipele...oops nista licno
pogledala one sitove oooo nisi svesna kakav si poklon napravila mojoj napacenoj dusici zarobljenoj u seljackom alzasu a zeljnoj italijeugadnubaburastem:...:grin:...Doslo naninih pet minuta, fakat... ...A dali im i umjetnicki pridev radi laksek 'utapanja' masama s' valutom - vintage style...Razlivaju se bojeeee...:grin: 8)