prodavačica ljubavi vs sponzorusa

Poruka
3.797
znaci na jednoj strani imamo onu pravu prostitutku,koja radi to sto radi,radi za novac,ne stidi se toga i to svi znaju. svi koji koriste njene "usluge". to moze biti svuda - i kod tebe kuci i u kolima,u wc-u. to joj dodje kao neki posao? prema njima imam neki stav...da ne kazem da je dobar,ali svakako manje los. ona je profesionalna,ali ja cenim kad neko prizna kakav je. da,ta sam,hebem se za pare i kraj price. na kraju krajeva,to mozda radi iz razloga surovog prezivljavanja...ili kao dopunsku zaradu.

na drugoj strani imamo zenu koja je u stalnoj potrazi za sponzorom,za finansijskim i materijalnim dobrima. ima ih dosta i stalno ih menja. tu spadaju tzv. starlete. ne znam ko im dade tako lepo ime,a tako su ruzne u svim drugim osobinama - sem fizickim,eventualno. medjutim,pravi djavo je u starletama za koje ne znamo da su starlete. uvek traze bogatijeg,boljeg. onog ko ce vise da daje. e sad,tu ima jedna podmukla stvar. sto sponzorusu iliti namigusu (ako je to isto) ne mozes tek tako prepoznati. i znati njene namere. to moze da bude devojka iz komsiluka,do juce divno dete. prema kome svi imaju dobro misljenje. a niko ne zna zapravo - sta ona ustvari radi. i fora je sto se ne prodaje kao klasicna prostitutka iz prvog primera - za par hiljada dinara ili sto evra,nebitno. da je pitas koliko para treba za to i to,nece da kaze. pravi se FINA. govori: za staa bree ti mene smatraas? ja nisam takvaaa...i takodje NEGIRA i pljuje po sponzorusama,kad god se spomene ta tema. znaci LAZE i GLUMI. ali ona trazi nesto stalno i stabilno. da bude nekom kao zena,al nije zena. da bude devojka,al nije devojka. nju zanima samo materijalno. mnogi se pitaju i pitace se,sto kod te neke takve nemaju sanse? sta je to,zasto ona nece u vezu? da li joj se nesto na njemu ne svidja? ne. ne gleda ona ni lepotu ni karakter. nece,zato sto je provalila ili vec zna da taj udvarac - nema novca.

e, zato vise cenim ovu prvu stranu,a ova druga mi se,malo je reci GADI.

Poslednja izmena:
pročitala sam jednom knjižicu o sponzorušama, realne priče, nije maša rebić... zanimljivo je
ali to je u stvari prostitucija samo specifična, to valjda nije ovo što je opisano pod 2.

- - - - - - - - - -

možda je neko toliko cool da ga bogataši plaćaju kao fatalna žena ili šta

a misliš starlete nisu u poslu nego su se tako tu šetkale primetili ih lovci na talente

Poslednja izmena:
Sponzoruša je skuplja.
A lošija usluga.

Слажем се, бацање пара. Ако је типу већ стало до валидације у друштву (изнад свега) -- најбољи дил му је да направи од себе успешног човека, па ожени нешто за чиме се вреди окренути.

Back